Canım, inan olmuyor. Sıfır şeker / sırf carb yaparsan tamamen unutuyorsun. Ben 45 gün falan yapmıştım bunu, pastanın çöreğin alası önüme gelsin dönüp bakmıyorsun. Vücud onu gıda olarak algılamıyor. Ha strafor ha o dilim pasta.Unsuz yapıyorum ki zaten
Nohut unu ve patates unu kullanıyorum
Ve hayatım boyunca yapmam gerektiği için hakiki bal ve pekmez kullanıyorum
Tamamen şekersiz olduğunda yorucu olmaz mı o zaman bırakmak isteyeceksin ama balla yaptığımda da kilo veriyorum ve dediğin gibi çok sağlıklıyım o dönem hiç hastalanmadım hatta hastalıklarım dan kurtuldum bu şekilde
Bir ara benzer kilo odaklı topikde takıldık çünkü yinesüpersin. sen kaç kilosun? seni tanıyorum nickten ama necisin bilmirem :))
Canım bakma sen insanlara yaa, bildiğinden şaşma. Ağzı olan konuşuyor. Sen kendin de deneyimleyip görürsün zaten.Ben normalde ömrüm boyunca öyle beskendim günde 2 öğün ve sizin anlattığınız gibi. Ama hamile olunca 7 aydan sonra birden 20 kilo aldim. Sonra verdim gibi kendi kendime ama bu kez de süt olmaz onu ye bunu ye deyip duruyorlar. Bebeğim iri bir bebek degil. Normal kilosunda bir bebek. Sanki hastalıklı gibi sacma sapan davranıyorlar. Ve suçu bende buluyorlar gibi. Öyle hissediyorum
Dogru diyosun moral oldunuz teşekkür ediyorum size. Umarım hepiniz dilediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız. Tabi kii ben deeCanım bakma sen insanlara yaa, bildiğinden şaşma. Ağzı olan konuşuyor. Sen kendin de deneyimleyip görürsün zaten.
Taze yeşillik, taze kuruyemiş hem daha bol, hem daha kaliteli süt yapar. Un da ekmek makarna da iş yok. Şeker zaten en tatlı zehir
bizde bu boğaz oldukça daha çoook takılırız :)))Bir ara benzer kilo odaklı topikde takıldık çünkü yine
Tatildi, gezmelerdi zıbıttım bu yaz. Şimdi 2-3 haftadır yeniden düzene girmeye niyet ettim. 65-66 çıkıyorum şu günler.
Elbette ki öyle ama ben sadece kendim yapmıyorum eşimde yapıyor ve en az bu kadar durdurabiliyorum onıCanım, inan olmuyor. Sıfır şeker / sırf carb yaparsan tamamen unutuyorsun. Ben 45 gün falan yapmıştım bunu, pastanın çöreğin alası önüme gelsin dönüp bakmıyorsun. Vücud onu gıda olarak algılamıyor. Ha strafor ha o dilim pasta.
Hatta ben 45 gün sonunda kendimi ödüllendireceğim diye yedim. Zevk almak bir yana, çoook az şekerli meyve suyunun ilk yudumu ile neredeyse kusuyordum. Hemen geri bıraktım.
Resmen bağımlılığın verdiği bir haz, yoksa şekerin kendisinde albeni sıfır
Yok ya bişey demedim zaten, kimseye dayatmam yokElbette ki öyle ama ben sadece kendim yapmıyorum eşimde yapıyor ve en az bu kadar durdurabiliyorum onıdedim ya doktorumun kontrolünde herşey
Hepimiz birbirimize yardım için deneyimlerinizi paylaşıyoruz canım ne yanlış anlaması sadece diyetim ağır ve bıraktığımda hemen kilo alıyorum yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorumYok ya bişey demedim zaten, kimseye dayatmam yokyanlış anlaşılmasın, sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum.
Yoğurt da güzel olurdu
Evet, sürekli yapabileceğimiz bir beslenme şekli olmalı. Öteki türlüsü hem eziyet olur, hem de kilo al ver şeklinde döngü hiç değişmez.Hepimiz birbirimize yardım için deneyimlerinizi paylaşıyoruz canım ne yanlış anlaması sadece diyetim ağır ve bıraktığımda hemen kilo alıyorum yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum❤ devamlı yapabilmek için
Evet yaa, kaç haftadır tembellikten bir yoğurt mayalamadım. 3 kg yapsam en az 3-4 hafta yetecek bana halbuki.Yoğurt da güzel olurdu
son mu. bu satte mi. e süper :)
senin nasıl gidiyi. günlüğüne mi yazacaksın sadece menülerini.
Benim çok iyi şuansenin nasıl gidiyi. günlüğüne mi yazacaksın sadece menülerini.
Harikasınız öyle güzel anlatmışsınız ki şekersiz unsuz hayatı canım çektiBir de bunun hem şekersiz hem unsuz versiyonunu deneyin. Gerçekten 18 yaşa geri dönüyorsun sanki. Hem bedenin çok daha tıkırında çalışıyor, hem zihnin algısı açılıyor. Dediğin gibi enerji tavan oluyor, kolay kolayda hastalanmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?