Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım inşallah kaçamakta olmaz olursa yapana karşı taraf bir ceza versin ona göre tırs benden bende elmayla başladım bakalım yarın ne yedim ne içtim yazarım sana şimdilik ben kaçayım sabah erken kalkmam gerek sana iyi geceler canım :*
elma diyetimin 3. günü şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım..bugün kalkınca önce ilacımı içtim tarım saat bekledim sandaloz sakızı+elma sirkesini içtim..yarım saat geçince de bir dilim ekmeğe sürülmüş labne peyniri+3 zeytin+1 yumurta+bol domates salatalık yedim...birazdan yeşil çayımı içeceğim..günde 2 kupa yeşil çay içiyorum..saat 12.30 da da elmaları yemeye başlayacağım inşallah :) normalde çok daha fazla yerdim ama artık bu kahvaltı bile çok yedim hissi veriyor gece aç yattığımdan sanırım :) birde 2.5 litre su içiyorum hergün..
ohhh afiyetler olsun bende sabah bir bardak süt ile bir elma 5 kayısı,5 cevizden oluşan bir kahvaltı ettim sonrası bakalım sabah dedimse öğlendi neyse :)akşama yazarım spor da yapmaya çalışcam inşallah bende 3lt su tüketmeye çalışıyorum
senin kahvaltı da süpermiş :) beni zorlayan tek şey bu kadar elma yemekaç dursam daha iyi diyor insan ama tam uygulayayım diye yiyorum zorlayarak..
bende sadece elmayla yapsam daha iyi çünkü ben gün içinde kahve tüketiyorum3ü bir arada 1 yada 2 tane muhakkakk tüketiyorum ahh ahh sanırım sigarayı bıraksamda kahveyi bırakamıcam :)
eflall nerelerdesin ben bugünü tamamladım şuan tat alamıyorum resmen :) aşırı ekşi elma yemekten :)sen naptın nasıl geçti günün
canım güzel geçti sıkıntı yok bende sigarayı bıraktım en kısa zamanda kahvedende kurtulmak istiyorum :)sabah ki menüyü yazmıştım sonrası çorba ve elma oldu sppor yapamadım maalesef ama yarın daha kolay olacak inşallah senin nasıldı caanım günün:)
valla bugün zorlandım biraz o da elma sayısından kaynaklı çok zor bitirdim..misafir geldi spor yapamadım bende..kahvaltı ve elma dışında yoğurt yedim bir kase başka bişey yok.bakalım toplamda kaç kilo vermiş olacağız :)
yahu sorma beende çok heyecanlıyım bakalım hayırlısı ama yarın sorumu yaparsam daha süper olacak:)
ben yarın nöbetçiyim malesef sonraki gün inş.
cumaya da beraber yapalım o vakit :)
tamam yapalım :)
canım programım şöle tabi uyabilirsem senide cuam itibariyle bekliyorum :)
perşembe 10km
cuma 10km
cumartesi 15km pazar 15 km benim için 4 günlük böyle senin özel mesaj durumun hala dolmamış mı :)