- 25 Mart 2013
- 265
- 0
- 116
ha şöyle yaaa bu ne depresif haller falan yakışıyor mu şimdi gelemedik yapamadık diye üzülürsek dahada performansımız düşcek şöleki önceki haftaya göre öndemiyiz 1 kiloda olsa evet öndeyiz hayalimize göre olsak ne çare sonuçda düne göre öndeysek sıkıntı yok şimdi gerçekçi olalım ben kendi adıma diyeyiim sporsuz gram oynamıyor bunu biliyorum 10 gün aç gezsem işe yaramaz tek çözümüm spor eee bunuda yapmadığımda mucize beklemem doğru değil bakalım bugün fena değildi yarın itibariyle 4 güncük var çarşambayıda dahil edersek 4 gündede 2li hanelere inmek derdindeyiz ama inmez isem o zaman düşünürüm şimdi yarına endekslenelim depresif bayan :)
:)) tamam endekslenelim canım ama çarşambayı dahil etmiyoruz unutma :) çarşamba sabah isveçe başlıyoruz :) o yüzden 3 gün var sadece bakalım ne olacak çarşamba sabahı merakla bekliyor olacağım :) durmak yola devam :)
eeee çarşamba başlıyoruz değil mi ben perşembe başlıyorum sanıyorum ama olsun 3 gün de bişey en azından ben inanıyorum 2li hanelere ineceğiz ben şu yükselmiş troidlerle ineceğimi düşünüyorsam sen haydi haydi ineceksin :)
inşallah ikimizde inmiş oluruzda motivasyonumuz artar :/
ineceğiz ineceğiz çarşamba sabah bildirim yaparız ardındanda pes etmeden isveçe başlarız :)
tamam canım ben kaçıyorum müsadenle iyi geceler görüşürüz yarın..
eflal napıyosun nasıl geçti günün ??
ehhh işte çok parlak değildi ama yorucu bir gündü senin nasıldı canım
benimde idare eder canım bugün dışarda yürüdüm hava güzeldi sonrada dolaştık arkadaşla biraz..son iki gün sonra sonuçlar bakalım nolcak :)
bugünde benim moral sıfı yaaa çok canım sıkkın
neyin var canım bir sıkıntı mı var ??
eeee ne olacak bu diyet işi yedi bitirdi beni de ondan sonuçlar hep hüsran oluşundan sıkıldım
dün bu kadar inançlıyken ne oldu bugün canım tartıldın mı ?? bugün de ben biraz motive oldum aslında neden yapmayalım ki diye..sonuçta yanlış bişey yapmıyorsun spor var hareket var daha az yemek yiyoruz neden vermeyelim mutlaka gidecek..sadece biz hızlı vermek istediğimiz için canımız sıkılıyor..vade kısa olsun hemen gitsin istiyoruz...ama inşallah da büyük çoğunluğunu hızlı veriyoruz..çarşamba isveçe başlayalım hiç kaçamak yapmadan uygulayalım gör bak ne kadar güzel vereceğiz..en azından yola devam için güçlü bir inancımız olacak merak etme..canını hiç sıkma sonuçta kaç kilodan kaç kiloya inmişsin sen aynı şekilde bende öyle..demekki verebiliyoruz vericezde bırakmak yok..yaza çok hoş gireceğiz..
yok tartılmadım gardrobu düzenledim canım sıkıldı içine giremediklerimi görünce tüm gün mızırdandım durduminşallah canım dediğin gibi olur
ben de aynıyım canım bugün dışarı çıkıcam ne giyeceğimi şaşırdım bişey giyiyorum yanlarım çıkıyo bişey giyiyorum içine sığamıyorum..sonra üzerime olanları giyip çıkıyorum..insanın sinirden oturup ağlayası geliyor..ama pes ettiğim an daha kötü olacak ve artık bişeylerin sona ermesi lazım çok sıkıldım bu durumdan..ben isveçin dönüm noktası olacağını düşünüyorum canım çünkü onu tam uygulayıpta kilo veremeyen yok..canım sıkıldıkca sitedeki yorumları okuyorum..olacak canım inşallah
ama okuduğum isveç diyeti yorumları bu forumda değil başka bir site..
off yaaa mesaj yazarken gri bir bölüm çıkıyor çok fazla deneme sonunda ancak yazabildim en büyük dert de o ya ne giycem ne giycemm offf yaa offf
bende başka bir yerde okudum canım epey zamandır bakmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?