Kardelen ve eflal beraber :)

:)) tamam endekslenelim canım ama çarşambayı dahil etmiyoruz unutma :) çarşamba sabah isveçe başlıyoruz :) o yüzden 3 gün var sadece bakalım ne olacak çarşamba sabahı merakla bekliyor olacağım :) durmak yola devam :)

eeee çarşamba başlıyoruz değil mi ben perşembe başlıyorum sanıyorum ama olsun 3 gün de bişey en azından ben inanıyorum 2li hanelere ineceğiz ben şu yükselmiş troidlerle ineceğimi düşünüyorsam sen haydi haydi ineceksin :)

inşallah ikimizde inmiş oluruzda motivasyonumuz artar :/

ehhh işte çok parlak değildi ama yorucu bir gündü senin nasıldı canım

benimde idare eder canım bugün dışarda yürüdüm hava güzeldi sonrada dolaştık arkadaşla biraz..son iki gün sonra sonuçlar bakalım nolcak :)

eeee ne olacak bu diyet işi yedi bitirdi beni de ondan sonuçlar hep hüsran oluşundan sıkıldım

dün bu kadar inançlıyken ne oldu bugün canım tartıldın mı ?? bugün de ben biraz motive oldum aslında neden yapmayalım ki diye..sonuçta yanlış bişey yapmıyorsun spor var hareket var daha az yemek yiyoruz neden vermeyelim mutlaka gidecek..sadece biz hızlı vermek istediğimiz için canımız sıkılıyor..vade kısa olsun hemen gitsin istiyoruz...ama inşallah da büyük çoğunluğunu hızlı veriyoruz..çarşamba isveçe başlayalım hiç kaçamak yapmadan uygulayalım gör bak ne kadar güzel vereceğiz..en azından yola devam için güçlü bir inancımız olacak merak etme..canını hiç sıkma sonuçta kaç kilodan kaç kiloya inmişsin sen aynı şekilde bende öyle..demekki verebiliyoruz vericezde bırakmak yok..yaza çok hoş gireceğiz..

yok tartılmadım gardrobu düzenledim canım sıkıldı içine giremediklerimi görünce tüm gün mızırdandım durdum inşallah canım dediğin gibi olur

yok tartılmadım gardrobu düzenledim canım sıkıldı içine giremediklerimi görünce tüm gün mızırdandım durdum inşallah canım dediğin gibi olur

ben de aynıyım canım bugün dışarı çıkıcam ne giyeceğimi şaşırdım bişey giyiyorum yanlarım çıkıyo bişey giyiyorum içine sığamıyorum..sonra üzerime olanları giyip çıkıyorum..insanın sinirden oturup ağlayası geliyor..ama pes ettiğim an daha kötü olacak ve artık bişeylerin sona ermesi lazım çok sıkıldım bu durumdan..ben isveçin dönüm noktası olacağını düşünüyorum canım çünkü onu tam uygulayıpta kilo veremeyen yok..canım sıkıldıkca sitedeki yorumları okuyorum..olacak canım inşallah

ama okuduğum isveç diyeti yorumları bu forumda değil başka bir site..

off yaaa mesaj yazarken gri bir bölüm çıkıyor çok fazla deneme sonunda ancak yazabildim en büyük dert de o ya ne giycem ne giycemm offf yaa offf

off yaaa mesaj yazarken gri bir bölüm çıkıyor çok fazla deneme sonunda ancak yazabildim en büyük dert de o ya ne giycem ne giycemm offf yaa offf

aynen öylee canım ama yapcak bişey yok oturup üzülsek nolcak ki ben ne zaman bunları düşünmeye fazla dalsam daha çok yiyorum sinirden tabi haliyle biraz daha ekleniyor hergün o yüzden bunları kafamızdan atmamız lazımki önümüze bakalım..yaz geliyo bu yaz yanlarımdan çıkan yağ görmek istemiyorum artık çok sıkıldım o yüzden elimizden gelenin fazlasını yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…