Kardelen ve eflal beraber :)

haklısın bela ama keşke benimkide düşse :)

canım eski kullandığın ilacı kullanırken benim düşmemişti birtürlü sonra bu ilaca başladım bunu kullanırken düştü hep yada ayarlandı dozları daha ii oldu..sende kullanıyorsun dimi düşer merak etme :)

aynen canım değiştirdim sana bahsettiğim gibi ama 200 alıyorum çünkü 250 denemedim hiç ama bu bile hafif çarpıntı yapıyor doz değişimlerinde

aynen canım değiştirdim sana bahsettiğim gibi ama 200 alıyorum çünkü 250 denemedim hiç ama bu bile hafif çarpıntı yapıyor doz değişimlerinde

senin doktorun verdiği dozu kullansan demekki çarpıntın olacak baya baya :) kaç gün oldu kullanmaya başlayalı iki hafta dolunca yaptır hemen tahlillerini..

senin doktorun verdiği dozu kullansan demekki çarpıntın olacak baya baya :) kaç gün oldu kullanmaya başlayalı iki hafta dolunca yaptır hemen tahlillerini..

canım henüz 1 hafta oldu haftayada devam edeyim doktorda dedi 2 hafta sonra gel dedi bakalım inşallah düşer canım aynen yaa 300 ne demek töbeee 37leri gördüm ben doktor o zaman bile bana 75le başlayalım demişti şimdi düşününce :)

düşer canım merak etme sonra kilo vermende hızlanır zaten..canım bana müsaadee sabah yine erkenciyim uyumaya çalışayım iyi geceler görüşürüz yarın :)

canımmm süper bir gün oldu tam bir elma diyeti uyguladım bugün sadece elma yendi tüm gün sonra 3 saat yürüdüm 1 er saatlik setler halinde çok mutlu oldum umarım yarında böyle sağlam bir gün geçer sen nasılsın neler yaptın işten ancak döndün tabi yorgunluk ama ben en çok sendeki değişimi merak ediyorum :) çarşambaya kadar böyle gitçem sonra isveçe beraber başlarız

ben daha anca oturdum canım eve geldim yemek yaptım yedim ev işi vardı birkaç yapmam gereken onları yaptım..o kadar yorgunumki spor yapmam gerekiyor ama hiç canım istemiyor birde nedense canım sıkkın bugün umudum azalıyo sanırım senin adına sevindm canım inşallah iyi sonuç almış olursun canım çarşambaya bende seni merak ediyorum..

başarı öyküleri güya insana moral verir ya bende tam tersi etki yapıyo moralimi bozuyo millet uzun vadede vermiş hep ben boş hayal kuruyormuşum gibi geliyor

başarı öyküleri güya insana moral verir ya bende tam tersi etki yapıyo moralimi bozuyo millet uzun vadede vermiş hep ben boş hayal kuruyormuşum gibi geliyor

canım doğru söylüyorsunda şöyle düşün biz troid hastalığımıza rağmen hızlı kilolar vermedik mi sen onları düşün ve pes etme ben inanıyorum bunu yeneceğiz tabiki hızlı olsun istiyoruz haklısında bunun sebei ne canım hep yarım bırakıp sıkılmış olmamız şimdi öyle bir durum yok mesela başarı öyküsü istyorsan en yakınındakinden faydalan nişanlın bak isveçle vermiş bizde şu diyet bu diyet farketmez vereceğiz sıkma canını

ne bilim aslında haklısın ama moralim çok bozuk bugün inşallah iyi olur bu diyetin sonunda kilomuz

ne bilim aslında haklısın ama moralim çok bozuk bugün inşallah iyi olur bu diyetin sonunda kilomuz

umutsuzluğa bende zaman zaman düşüyorum ama şimdi bile bak sana yazıp mekik çekiyorum sonra bantta az da olsa yürüyorum canım böle oturup kara kara düşünmekle olmaz ki yaz geldi bile :)

umutsuzluğa bende zaman zaman düşüyorum ama şimdi bile bak sana yazıp mekik çekiyorum sonra bantta az da olsa yürüyorum canım böle oturup kara kara düşünmekle olmaz ki yaz geldi bile :)

orası öyle yaz geldi ve bende hala bir gelişme yok

orası öyle yaz geldi ve bende hala bir gelişme yok

evet belki umduğun kiloda değilsin ama arkada kalan üç beş kiloyu düşün ve yaptığın her kaçamak bizi hedefimizden uzaklaştırıyor yaptığımız her sporda bir adım dahah yaklaştırıyor hadi mesela şimdi bişeyler yapmaya başlayalım spor biliyorum çok yorgunsun ama 15 dk bile bizi hedefe yaklaştırıyor unutma

yarım saat kadar yaptım daha fazla yapamadım bugün zaten kaçamak yapmıyorum ama çok vermiş gibide hissetmiyorum..yarın evdeyim işe gitmicem adamakıllı yapabilirim

napalım bacım ölelim mi alamadık diye :) çarşambaya 2li hanelere düşelim bir helede gerisi gelir diye düşünüyorum şimdi de geçmişe üzülürsek oooo depresyona mı giresin var senin :)

depresyona girdim sanırım :)) haklısın canım çarşamba güzel haberler veririz birbirimize inşallah :)

depresyona girdim sanırım :)) haklısın canım çarşamba güzel haberler veririz birbirimize inşallah :)

ha şöyle yaaa bu ne depresif haller falan yakışıyor mu şimdi gelemedik yapamadık diye üzülürsek dahada performansımız düşcek şöleki önceki haftaya göre öndemiyiz 1 kiloda olsa evet öndeyiz hayalimize göre olsak ne çare sonuçda düne göre öndeysek sıkıntı yok şimdi gerçekçi olalım ben kendi adıma diyeyiim sporsuz gram oynamıyor bunu biliyorum 10 gün aç gezsem işe yaramaz tek çözümüm spor eee bunuda yapmadığımda mucize beklemem doğru değil bakalım bugün fena değildi yarın itibariyle 4 güncük var çarşambayıda dahil edersek 4 gündede 2li hanelere inmek derdindeyiz ama inmez isem o zaman düşünürüm şimdi yarına endekslenelim depresif bayan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…