Kardelen ve eflal beraber :)

aaaaaaaaaaaaa hadi yaaaa çok şaşırdım ama bu senin hızlı çalışan bir metabolizmaya kazanman demek aslında canım benim yaaaa olsun en azından ayarlaması kaldı bende hep hızlı çalışmasından yanayım aslında bunun sana artısı olacaktır sanki gerçi sen daha iyi bilirsin sağlıkçı olarak ama benim dediğin gibi yükseldiğinden olabilir ben onu hesaba katmadım hiç

200 mg kullanıyordum hipertroidiye geçmiş 150 ye düşürdüm şimdi iki hafta kullanıp tekrar baktırcam..birde şu hapa başladım ya o yüzden balamadan tam teşekküllü yaptırayım dedim iyi bütün değerlerim şükür birde biray sonra yaptırcam..seninki bence yükseldiği için canım o yüzden bozma moralini..ya ben hızlı oluncada sıkıntı yaşıyorum o yüzden düzenli olsun daha iyi..ama şeytan da dürtmüyo değil bırak böle kalsın diye :))

olacak inşallah canım bizim pes ettiğimiz an bittiğimiz an demektir o yüzden vazgeçmek yok

yok canım ben hala kararımdan vazgeçmedim ben başarmak zorundayım başka seçeneğim yok ertelenecek zamanımda yok yaşamam gereken çok şey varken ertelemekten yoruldum daha sabredecek gücüm yok gram gram olsada devam edeceğim elbet hızlandığı dönemde olacak ikimizinde kurtuluşu olacak elbet

inşallah canımm kurtulacağız benimde zaman azaldıkça stresim artıyo ama olmak zorundabu defa başarmak zorundayım

vizeleride bitmiş olmalı aslında ama nerde kaldı bende şimdi bilemedim :)spora gelince ben yükleneyim canımda en azından bişeyler değişsin yarınıda salatayla geçireyim bari

yüklenelim canım inşallah ikili hanelerde olacağız çarşamba sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…