canım senin troidin de düzelmemişti bu hafta o yüzden de olabilir sonuçta az da olsa değerlerin yükselmiş o yüzden de verememiş olabilirsin sıkma canın..bende baktırdım bu hafta troidlerime hipertroidiye geçmişim yaadozumu düşürdüm ama bir dengede tutamadım yaa
tamam o zaman aynen devam edelim bakalım çarşambaya kadar umarım olur
aaaaaaaaaaaaa hadi yaaaa çok şaşırdım ama bu senin hızlı çalışan bir metabolizmaya kazanman demek aslında canım benim yaaaa olsun en azından ayarlaması kaldı bende hep hızlı çalışmasından yanayım aslında bunun sana artısı olacaktır sanki gerçi sen daha iyi bilirsin sağlıkçı olarak ama benim dediğin gibi yükseldiğinden olabilir ben onu hesaba katmadım hiç
olacak inşallah canım bizim pes ettiğimiz an bittiğimiz an demektir o yüzden vazgeçmek yok
yok canım ben hala kararımdan vazgeçmedim ben başarmak zorundayım başka seçeneğim yok ertelenecek zamanımda yok yaşamam gereken çok şey varken ertelemekten yoruldum daha sabredecek gücüm yok gram gram olsada devam edeceğim elbet hızlandığı dönemde olacak ikimizinde kurtuluşu olacak elbet
inşallah canımm kurtulacağız benimde zaman azaldıkça stresim artıyoama olmak zorundabu defa başarmak zorundayım
en azından haftasonu var önümde 10 sabah 10 akşam yürüyeyim bari yarın ve sonraki gün
sisilya dan da haber yok yazmıyor bişey ??
vizeleride bitmiş olmalı aslında ama nerde kaldı bende şimdi bilemedim :)spora gelince ben yükleneyim canımda en azından bişeyler değişsin yarınıda salatayla geçireyim bari
troid ilacıma dokunmasam mı ne :))
aman canım sen yinede azalt bana doktorum demişti çok düşmesi de kötü kemik erimesi yapar sana dedi ama :)
20 günde erimez kemiklerim herhalde en azından izne gidene kadar :)) kalsiyum iyi şuanda :)
erimez tabi 20 günde ne olacak en azından bari azalt canım :)
200 mg la devam edeyim ben 20 gün daha :)
canım kaça indi senin tsh acaba
canım şaka maka çok düşmüş benimki 0,0130 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum düşürcem o yüzden dozu
amann hakikaten çok düşmüş canım 200 çok olma mı canım benim sen 150 ile falan devam et bence bu seferde daha düşmesin:)
bende iki hafta öyle denicem canım başa bela bu troid yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?