- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi hammurabla
-
neyle alakası var? cahiliyim bu konunun
evet haklısınız kardesımde tam sızın bahsettığiniz karamsarlıkta konusup teselli etmek istesemde işe yaramiyorKötü evlilik bile olsa olur yeter ki evlilik olsun diyorsunuz yani?Gerçekten çok yanlış düşünüyorsunuz bence.Kötü bir evlilikte yanınızda bir adam olduğu halde yalnızsanız ne olacak peki? Evde nefes alan biri olsun,yalnız kalmayayım,dövse de sövse de yine de hayat geçer mi diyorsunuz? Evet yalnızlık iyi bir şey değil,her insan evlenip yuva kurmak ister buna bir şey dediğim yok.Benim kızdığım nokta dünyanın sonuymuş gibi davranıp,karamsarlığa kapılması insanların.Yok ben çirkin miyim,yok beni neden beğenen yok gibi düşüncelerle hayatı kendine zindan etmek mantıklı mı? Bir yandan hayatını yaşarsın,bir yandan Allahım bana hayırlı bir kısmet ver diye dua edersin, fazla da kafaya takmazsın yani.Olması gereken bu dur.Kaç tanıdığım var 30 yaş üstünde evlenen.
Evet işte bak ilk yazdığım yorum bu yüzdendi,buna sinirleniyorum yani.Gencecik insanlar kendilerini karamsarlığa sürüklüyorlar.Değer mi?evet haklısınız kardesımde tam sızın bahsettığiniz karamsarlıkta konusup teselli etmek istesemde işe yaramiyor
evet haklısınız:)))kadolugaliba 8yıllık ogretmen hemdeÖğretmen kız açıkta bırakılmaz ama nasıl olmuş böyle? Kadrolu değil mi? Malum millet kız ararken onu da soruyor.
amin birazda dua almak guzel sagolunSevgilileri olup evlenen tuzu kuru arkadaşlar böyle başlıklara gelip empati yoksunu yorumlar yapıyorlar, gerçekten komik.
O duyguları hiç bilmeyen, 30 yaşına kadar sevgilisi dahi olmayan birinin bunu kafaya takmamasını bekliyorlar. Kendileri o durumda olamaz çünkü. Dedim ya tuzları kuru, öyle bir ihtimal yok onlar için. Eğer onlar da o durumda olsaydı, hiç farkları olmazdı emin olun. Uzaktan konuşmak kolay. O durumu yaşamayan bilemez.
Neyse, umarım kardeşinizin kısmeti açılır.
sanırım bu üçlüyü denk getiremedik bi türlü :/Dogru zaman, dogru yer , dogru insan... Bu uclu olmali.
İnsanlar neden bu kadar moral bozuyor bu konuda ben anlayamıyorum.Kısmeti ne zamansa o zaman evlenir.Herkes 20'li yaşlarında evlenecek diye bir şey yok ki.Baydı gerçekten böyle konular artık,kocasız hayat geçmiyor mu sanki? Evlendikten sonrada dert yanıyor herkes,şu bdv'yi bir okut kardeşine,haline şükreder.
yok hemen atandı:))))cevreedınme konusu zayıf evin içine ailesıyle mutlu tıplerden bırtane arkadası olsa ona yeter yanı aramaz pekcevresınde sevılende bırı ama ne bılimyumusak huylu çünküBu isler zorlamakla olmaz bence. Biraz cevre edinsin, kurslara gezilere falan katilsin.
Atanmis mi? Atanmissa bos kalmasi mumkun degil de...
sanırım bu üçlüyü denk getiremedik bi türlü :/
sanırım bu üçlüyü denk getiremedik bi türlü :/Dogru zaman, dogru yer , dogru insan... Bu uclu olmali.
katılıyorum yoruumuza. artık kendi hayatını kurmak istiyor insan. bu erkeklere ihtiyaç anlamında bişey değil. çok şükür ihtiyacımız yok ama bi yuva, yalnızlıktan kurtulmak falan..Olay koca değil yalnız siz olayı yanlış anlamışsınız.
Çoğu kadın artık kendi yuvası, eşi ve en önemlisi bebeği olsun istiyor.
Asıl evlenmek isteyenlere gelip "üff evlilere baksana aç bdvyi oku, bekarlık sultanlıktır" diyenler baydı bence.
hiç uumudum yok ama inşallah...O uclu denk geldiginde zaten hissedersin.
hiç uumudum yok ama inşallah...
bu işler nasip kısmet işleri30 yasında ögretmen bi kız kardesım var.evlenmek istıyor ama karsısına uygun biri çıkmadı.ve buna cok uzuluyor.bende abla olarak ona nasıl destek olacacağim bilmiyorum.allah butun bekarlara yuva kurmasında yardım etsın cok zor hakketende
kaç yaşında evlendin ki?Senin umudun yoksa ben yas bazinda kendimi atayim o zaman.
kaç yaşında evlendin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?