- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi hammurabla
-
Ben de öğretmenim, zamanında bana talip olup sonrasında ücretli olduğumu öğrenince biz kadrolu istiyorduk demişlerdi :))evet haklısınız:)))kadolugaliba 8yıllık ogretmen hemde
Olayı yanlış anladığım yok gayet doğru anladım,benim kızdığım olay insanların karamsar olmasıydı ve konu sahibide kardeşinin karamsar olduğunu söyledi zaten.Önce ki sayfalarda ki yorumlarımı okursan demek istediğimi daha iyi anlarsın.Benim kızdığım olay insanların evlenmek istemesi değil,ben çok çirkinim,kısmetim kapalı hocaya mı gitsem,çok mutsuzum,ölmek istiyorum,beni beğenen yok diye kendini yıpratması,hayatı kendine zehir etmesi.Burada açılan kaçıncı benzer konu bu çünkü.Biz ne desek yine de bildiğini okuyor insanlar,bir şey değişmiyor.Kimsenin kısmetini açamayacağımıza göre,tek çözüm Allaha dua etmektir,hayatını yaşamaya keyif almaya bakmaktır.Her insan erken evlenecek diye bir şey yok.Kimisi 20'li yaşlarda evlenir,kimisi 30'lu yaşlarda evlenir.Herşeyin hayırlısının olması bana göre daha iyi,bdv'den verdiğim örnekte bu yüzdendi.O kadar kötü giden evlilikler okudum burada,o kadar keşke evlenmeseydim diyen konu sahibi gördüm ki o yüzden hayırlıysa olsun demek daha mantıklı geliyor bana.Ki ayrıca evlenememekte dünyanın sonu değil bana göre.Evet,herkesin hakkıdır istemek ama olmuyorsada depresif modda gezmenin anlamı yok,bir kere geliyoruz şu dünyaya sonuçta,insanlar ne dertlerle uğraşıyor şükretmek her zaman iyidir.Olay koca değil yalnız siz olayı yanlış anlamışsınız.
Çoğu kadın artık kendi yuvası, eşi ve en önemlisi bebeği olsun istiyor.
Asıl evlenmek isteyenlere gelip "üff evlilere baksana aç bdvyi oku, bekarlık sultanlıktır" diyenler baydı bence.
Ollduuu canim deseydi annenler, ben de sizlere layık gelin olayim diye kpss calisiyorum zaten deseydin.. o nedemek yaa yuzsuzler.. isten cikar da parasiz kalirsiniz oglum aman kadrolu olsun 3_5 daha fazla alsin bize para lazim diye gelmisler..Ben de öğretmenim, zamanında bana talip olup sonrasında ücretli olduğumu öğrenince biz kadrolu istiyorduk demişlerdi :))
ne kadar yuzsuzce barı baska turlu bişeyde esyamısın inasansın en gıcık olduğum tiplerBen de öğretmenim, zamanında bana talip olup sonrasında ücretli olduğumu öğrenince biz kadrolu istiyorduk demişlerdi :))
evlenmeyen kadında erkekte eksik kalır hanımefendi bence,evlenmek istemeyen bekarların kendi tercıhi ben evliyim kardesimde evlenmek istıyorNe çok zor?
Bir kadının güzel hayat sürmesi için başında illa koca mı olmalı?
Bütün bekarlar evlenmek istiyor mu bakalım?
Sanki evlenmeyen kadın eksik kadın.
insallah uygun biri cıkarda duanızı isterim kabul olur30 yaşından sonra evlilik zor gerçekten kardeşiniz çok incelemesin artık hayırlısı deyip evlensin içine sinen biriyle
tesekkur ederim duyarlılıgınıza ancak kardesim burda yazdıklarımdan habersız nasıl bakar bilemem internet ortamınada hiç guvenmiyor heralde adına konusmus olmuyumdaHanimlar yoneticiler bir bolum acsa da evlenmek isteyen bekaR diye .Güzel olmaz mı tanıdıkları tavsiye ederiz coptacanlik yapariz
İnşallah canım ya insallh bende bekarım yaşım baya var.hep kendim için dua ederken bekar kızlar bekar erkekler içinde dua ederim.İnşallah rebbim hayırlısıyla hemen versininsallah uygun biri cıkarda duanızı isterim kabul olur
Sonrada birinin başına bir şey gelir,site yönetiminin başı yanar.Yok bence olmamalı öyle bir şey,riskli yani :)Hanimlar yoneticiler bir bolum acsa da evlenmek isteyen bekaR diye .Güzel olmaz mı tanıdıkları tavsiye ederiz coptacanlik yapariz
Ktesekkur ederim duyarlılıgınıza ancak kardesim burda yazdıklarımdan habersız nasıl bakar bilemem internet ortamınada hiç guvenmiyor heralde adına konusmus olmuyumda
O sizin düşünceniz, artık işler böyle yürümüyor. Ama kardeşiniz istiyorsa inşallah en kısa zamanda hayırlı biriyle evlilik yapar.evlenmeyen kadında erkekte eksik kalır hanımefendi bence,evlenmek istemeyen bekarların kendi tercıhi ben evliyim kardesimde evlenmek istıyor
Ollduuu canim deseydi annenler, ben de sizlere layık gelin olayim diye kpss calisiyorum zaten deseydin.. o nedemek yaa yuzsuzler.. isten cikar da parasiz kalirsiniz oglum aman kadrolu olsun 3_5 daha fazla alsin bize para lazim diye gelmisler..
Resmen meslege gelmisler... tovbe estagfurullahhh.. iyi ki de olmamış kız boşwer :)
Ben de sizinle aynı fikirdeyim..ben nişanlımdan ayrıldım ama insanın hafızasının almayacağı kötü şeyler yaşadım..depresyondayım.ağzımı bıçak açmıyor..kimselere söyleyemiyorum yaşadıklarımı..önümdeki sınavımı verip bende evlatlık almayı dülünüyorum...Hakkımızda hayırlısı..Bu dunyaya yanliz gelmedikmi.. evlendikte noldu sanki.. simdi etramfimdakiler evlen diyorlar ama olmaz artik bu saatten sonra.. yanlizim napim evlenmicem diye depresyonami gireyim.. neden bir kadinin erkege ihtiyaci olsunki.. kendinizi ayaklarinin uzerinde sapa saglam durduktan sonra.. cocuguda evlatlik edinirim olur biter.. bir daha o depremin icine suruklenmek istemiyorum .. kiz kardesinizde evlenip mutlu olur Insallah bunlar kismet isi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?