- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi hammurabla
-
Ben de sizinle aynı fikirdeyim..ben nişanlımdan ayrıldım ama insanın hafızasının almayacağı kötü şeyler yaşadım..depresyondayım.ağzımı bıçak açmıyor..kimselere söyleyemiyorum yaşadıklarımı..önümdeki sınavımı verip bende evlatlık almayı dülünüyorum...Hakkımızda hayırlısı..
29 yaşındayım..ama çok talihsiz şeyler yaşadım..aşık olduğumu bile bile karşıdaki taraf kullandı..ama bi kaç tane yüzü olduğunu sonra,öğrendim..hakaretler eşliğinde gitti..en huzurlusu ve güvenirli olanı kendi kanından olan ailen ve kendin..evlilik yükünü kaldıracağımı bile sanmıyorum.saçlarımın çoğu beyazladı stresten ve kendimi çok yaşlı hissediyorum..mutluluğu başkasında aramak istemiyorum..Yaşınız kaç ki evlatlık almayi dusunuyorsunuz? Nisanlisindan ayrılıp mutluluğu başkasında tada çok kişi var. Ben de bazen diyorum eğer evlenemezsem uygun biriyle sırf çocuk yapmak için önüme ilk cikanla evlenirim çocuk yapınca da yürürse devam ederim yürümez ise de umrumda olmaz gibi saçma bi dusunceye kapiliyorum
bdvnin ne oldugunu bilmiyorum doğrusu birkaç kişidaha tavsiye etmiş bahsedermisiniz lütfen bilmeyen varsa öğrenir benin gibiu BDV yi okuyun. Kac kisi kocasindan sikayet ediyor. Keske evlenmeseydik diyor. Yani sadece evlenmek icin bile bile lades demeyin.
bdvnin ne oldugunu bilmiyorum doğrusu birkaç kişidaha tavsiye etmiş bahsedermisiniz lütfen bilmeyen varsa öğrenir benin gibi
peki tesekkurlerBir Derdim Var in kisaltilmisi. Kp, kv gibi KK klasikleri.
yok secici değilde biraz kendını ifade edemiyorutangac yapısı var bence oyle goruyorum
Merhaba.Benimde 36 yasinda erkek kardesim var.Bizde cok istiyoruz artik evlensin duzenini kursun diye.Tanistiralim onlari30 yasında ögretmen bi kız kardesım var.evlenmek istıyor ama karsısına uygun biri çıkmadı.ve buna cok uzuluyor.bende abla olarak ona nasıl destek olacacağim bilmiyorum.allah butun bekarlara yuva kurmasında yardım etsın cok zor hakketende
30 yasında ögretmen bi kız kardesım var.evlenmek istıyor ama karsısına uygun biri çıkmadı.ve buna cok uzuluyor.bende abla olarak ona nasıl destek olacacağim bilmiyorum.allah butun bekarlara yuva kurmasında yardım etsın cok zor hakketende
Kardeşinize çöpçatanlık (elinizden gelirse tabii) yapın. Gelmiyorsa da moral vermekten ona hayırlı evlilik için dua etmekten başka birşey yapamazsınız. Ama çok tatlı bir ablasınız bence. Kardeşiniz için burda konu açmanız çok tatlı geldi bana :)
Ben de bekarım, yaşım 30 dan fazla, öğretmenim. Ablam bir gün bekarlığıma üzülüp teselli etmeye kalkmadı. Çöpçatanlık filan hak getire zaten.
Tüm bekarlara Allahtan hayırlı evlilik diliyorum.
etrafiniz da hic mi kimse yok tanistirin gorusturun deneyin biseylerbbegenen olmadı deyınce gerçekten çirkin degıl ama utangaç yapısı dıyorumben çünkü ondan çirkinler evlendı arkadasları içinde(hor gormek için demiyorumda)akrabalardada kendınden küçükler hep evlendi
Merhaba.Benimde 36 yasinda erkek kardesim var.Bizde cok istiyoruz artik evlensin duzenini kursun diye.Tanistiralim onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?