kardesim 30 yasında

Yaşınız kaç ki evlatlık almayi dusunuyorsunuz? Nisanlisindan ayrılıp mutluluğu başkasında tada çok kişi var. Ben de bazen diyorum eğer evlenemezsem uygun biriyle sırf çocuk yapmak için önüme ilk cikanla evlenirim çocuk yapınca da yürürse devam ederim yürümez ise de umrumda olmaz gibi saçma bi dusunceye kapiliyorum

29 yaşındayım..ama çok talihsiz şeyler yaşadım..aşık olduğumu bile bile karşıdaki taraf kullandı..ama bi kaç tane yüzü olduğunu sonra,öğrendim..hakaretler eşliğinde gitti..en huzurlusu ve güvenirli olanı kendi kanından olan ailen ve kendin..evlilik yükünü kaldıracağımı bile sanmıyorum.saçlarımın çoğu beyazladı stresten ve kendimi çok yaşlı hissediyorum..mutluluğu başkasında aramak istemiyorum..

u BDV yi okuyun. Kac kisi kocasindan sikayet ediyor. Keske evlenmeseydik diyor. Yani sadece evlenmek icin bile bile lades demeyin.
bdvnin ne oldugunu bilmiyorum doğrusu birkaç kişidaha tavsiye etmiş bahsedermisiniz lütfen bilmeyen varsa öğrenir benin gibi

Merhaba.Benimde 36 yasinda erkek kardesim var.Bizde cok istiyoruz artik evlensin duzenini kursun diye.Tanistiralim onlari

Kardeşinize çöpçatanlık (elinizden gelirse tabii) yapın. Gelmiyorsa da moral vermekten ona hayırlı evlilik için dua etmekten başka birşey yapamazsınız. Ama çok tatlı bir ablasınız bence. Kardeşiniz için burda konu açmanız çok tatlı geldi bana :)
Ben de bekarım, yaşım 30 dan fazla, öğretmenim. Ablam bir gün bekarlığıma üzülüp teselli etmeye kalkmadı. Çöpçatanlık filan hak getire zaten.

Tüm bekarlara Allahtan hayırlı evlilik diliyorum.

Bu arada evliliğin çevreyle, sosyallikle, güzellikle, yaşla alakası yokk... Kısmet ne zamansa o zaman olur. İstesen de olur istemesen de olur kısmetin gelince :) yani ben böyle düşünüyorum artık.
Seçici olmak da hikaye, bahane.. Evlenenler yuva kuranlar seçici değil mi sanki :) herkesin kriterleri var, herkes seçici.

etrafiniz da hic mi kimse yok tanistirin gorusturun deneyin biseyler

Benim de etrafimda isi gucu iyi okumus duzgun karakterli bir suru bekar erkek var. esimin is arkadaşları var bekar.Ama hic bekar kiz yok olanlar da ya evlenmis ya kimseyi begenmiyor ya da evlilik istemiyorlar.Sanirim kismet meselesi bu isler.

Sanki şurada 50 li yaşlarda birinden bahsediyorsunuz. Bir de böyle olayı dram haline getirmeye gerek yok bence, çok abartılıyor bu konu. Herkes 20 yaşlarında evlenecek diye bir kural yok. Siz de böyle yaparsanız o daha çok karamsar olur.
Ne güzel okumuş kendi ayaklarının üstünde bağımsız elbet bulur o da birisini. Yaşı daha 30!
Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur. Kötü bir evlilik yapsa daha mı iyi ? Tam tersi bence tam evlenme yaşı 30. Elbet çıkar onunda karşınsa birisi.

Elbet kısmeti bir yerlerdedir yani daha birkaç gun once vardı boyle bir konu ve daha once benzer konulara yaptigim yorumları orada da yaptim.
Gerçekten ayni konular bayiyor bazi arkadaşların dedigi gibi
Tamam herkesin bir derdi var saygi duyarim ama evlilik nasip kismet isi siparişle ya da dert yanmakla.cozumu. olan bir mevzu değil
Dipnot: 29 yasindayim bekarim hayatimda uzun yıllardır kimse yok ustelik ailem.de uzakta yalniz yasiyorum

eğer haytınız standartlara göre değilse eksiksiniz ve hep sorgulanırsınız

1 . mutlaka ıyı meslekte okul kazanılacak iyi iş sahıbı olunacak
2 . 25 28 arası iyi işi olan bırıyle evlnılecek
3 .30 olmadan ilk çocuk 35 olmadanda ikinci çocuk dizilecek (biri kız biri erkek olmak şartıyla)
4 . herşeye rağmen emeklilik pirimleride tam olacak vaktı zamanı gelince emekli olunacak
5. çocuklar okutulacak bu arada sonra evlendırılecek ayyyyyy içim şişti işte bu kısır döngüde yaşamayıp doğru yaşlara yetişip okuyamazsanız evlenemezsenız kenara mal mülk yapamazsanız bu kısır döngudeki görevinizi tamamlayamazsanız mılletın dılındesınız

kardeşiniz sıkmasın canını herşey nasip kısmet 30 yaşında hala bekar olmanın garip bişi olmadığını söyleyın bunu ona hıssetırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…