(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Ben gordum fotolarini hem kardesinizin hemde o cocugun nedense sunu hissettim cocuk sanki bana ayazdan baskasi bana bakmaz sabikali falan oldugu icin cocuk zaten yakisiklida degil yani cocugun oyle bi dusuncesi var gibi geldi bana birazda ayazin kafasini bu yuzden bu kadar bulandiriyo olabilir :)

Çok zor bir durum ya...

Bence elinizi üzerinden çekmeyin. Ne olursa olsun baskı yapmadan güzel güzel konuşmaya ikna etmeye çalışın.

Allah yardımcınız olsun...

bence de katılıyorum. az önce ailemle konustum ve son durum olarak annem cocugu ıkna etmıs seneye dugun olması konusunda.kardesım de bunu duyunca esyalarını alıp sokaga gıtmıs.cocukla annem kardesımı zorla eve getırmısler yanı yıne rezillik cıkarmıs.son durum 25 ekım dugun var

Bence karismayin ya birakin napiyosa yapsin bu arada nisan oldumu?d.... Nin Profilinde nisanli yaziyo?

Bence karismayin ya birakin napiyosa yapsin bu arada nisan oldumu?d.... Nin Profilinde nisanli yaziyo?

nişan değil ama söz oldu malesefff.2-3 hafta öncce. aynen artık yapacak bırsey kalmadı.cok üzülüyorum ayrıca ailemın uzulmesıne uzuluyorum off offffffffffff

siz resımlerı gördugunuze göre face de eklısınız sanırım?
Ekliydik bende baya ikna etmeye calistim olmadi sonra ayaz silmis beni faceden ama ara ara takip ediyodum ben ikisinde bazi fotolari herkese acik zaten ordan gorulebiliyo :)

Ekliydik bende baya ikna etmeye calistim olmadi sonra ayaz silmis beni faceden ama ara ara takip ediyodum ben ikisinde bazi fotolari herkese acik zaten ordan gorulebiliyo :)

evet canım ıkna etmeye calısanları sılıyor hayatından.kendı ailesını bıle tek kalmede sılen ezıp gecen bırınden normal bır tepkı senı sılmesı.onu pohpohlayacak oo evlen sabıkalı bırıyle dıyeceklerle arkadaslık yapıyor kendısı.

Valla izmirde olsaydim sizinle karsilikli konusurduk napilabilir diye bende dusunuyorum ama bulamadim kurtarsaydik su kizi iyiydi ya valla :)

Valla izmirde olsaydim sizinle karsilikli konusurduk napilabilir diye bende dusunuyorum ama bulamadim kurtarsaydik su kizi iyiydi ya valla :)

cok gec zaten ben söyle dusunuyorum simdi düsünsenıze bu kız evde okul yok iş yok butun gun evde tanısmıs bırıyle gelsın de hayatımda degısıklık olsun dıye beklıyor.okulda ıstedıgı bölum yok vasıfsız da calısmaz cunku tembellık var ee calısmaya da mecbur degıl zorlayan yoktu bız basta onu dershaneye gıtsın ıyı bır bölum kazansın dıye ugrastık. ama olmadı olsa bıle okulu bıraktı .hatta o cocukla görusmek zor oluyor dıye acıkögretımı bıle bıraktı.

buyu filan mi yaptirdilar naptilar kiza bu kadar burnunun dikine nasil gidiyo 18inde. siz bir okutun ufletin adam bicaklayan o isleride yapar her seyide yapar ay. zor ya Allah yardmciniz olsun

ha bu arada ben ızmırde degılım.istanbulda yasıyorum. bekarken ızmırdeydım.siz nerde yasıyorsunuz?

buyu filan mi yaptirdilar naptilar kiza bu kadar burnunun dikine nasil gidiyo 18inde. siz bir okutun ufletin adam bicaklayan o isleride yapar her seyide yapar ay. zor ya Allah yardmciniz olsun
evet onu da dusunduk cok para gıttı o yuzden o konuyu acmak ıstemıyorum ama emın olun hocalar da karsı tarafın hıc bos durmadıgını birseyler yedırıp içirdigini söyluyorlar.

ha bu arada ben ızmırde degılım.istanbulda yasıyorum. bekarken ızmırdeydım.siz nerde yasıyorsunuz?
Ankaradayim bende ya aslinda soykedikleriniz mantikli yani disari bi ciksa baksa baska kizlar nasil yasiyo yiyo iciyo egleniyo belki o zaman vazgecerdi :)

ben aslında tam olarak ne oldugunu bılıyorum bız engelledıkce ve araya uzaklıklar cezaevı , askerlık gırdıkce daha da cok baglandı.hep bekledi ve takıntı halıne getırdı. ben psikolojık olarak rahatsız oldugundan o kadar emındımkı pskologa zorla götıurduk ve psikolog bırakın yasayıp görsun dedı 2-3 psıkolog bu sekılde dedıgı ıcın elımız kolumuz baglandı. ama sımdı cıkıyor benım dedıklerım son 1 haftadır aynı benım gecırdıgım hastalık gıbı panık atak oldugunu dusunuyorum. nefes alamıyor kalbi carpıyormus. zaten kucukken de ufak tefek seyler vardı bır ara el yıkama hastalıgı vardı.daha 7-8 yaslarında gece 3 te uyanıp sacını tarattırıyordu. sac takıntısı vardı. bır arada yanı 3-4 yıl önce ben guzelmıyım abla dıye hergun soruyordu.. ya da benı mı daha cok sevıyorsun annemi mi .soruya bakarmısınızzzzzzzzz.

Ankaradayim bende ya aslinda soykedikleriniz mantikli yani disari bi ciksa baksa baska kizlar nasil yasiyo yiyo iciyo egleniyo belki o zaman vazgecerdi :)

hayatı bılmıyorkı su ankı hayalı evlenıp kocasının ona hayatım gömlegım nerde sorusunu sorması. siir yazar. 4 bınlık koltuk begenır.cocuk kurye. cok hayalperest.ama gerceklerle de yuzlesmeye basladı 3-4 bıne koltuk begenıyor ama gecen hafta alınmıs 4 bınlıraya yatak odası artı oturma grubu alınmıs. o kadar ergen kı sokakta anneme bana bunu al sunu al dıye tutturuyıor. annem para yok dıyor ama o alcaksın bananeee dıyor.su an hepimizden nefret edıyor ve hıcbırımıze guvenmıyor ne anneme ne babama ne de bana.nefretle davranıyor bızlere onun kötulugunu ıstedıgımızede cok emın.

İyi olmuss aslinda su dugun suresi uzasaydii bazi seyleri daha net gorurdu tabi bu cekilen kredileri gene kendileri odiycekler dimi?

İyi olmuss aslinda su dugun suresi uzasaydii bazi seyleri daha net gorurdu tabi bu cekilen kredileri gene kendileri odiycekler dimi?

kredıyı cocugun annesı cekmıs 15000 tl.evlenınce takılanları verıp üstünüde ödeyecekler annesıne.1 haftadır kötuymus doktora gıdıp cözmeye calısyor ama bırseyı cıkmıyor. bızlere ınanmadıgı ıcın anneme de guvenmedıgı ıcın psıkolojı bölumune gıt dedıgımız halde henuz gıtmedı. ıc huzur yok tabıı ailen arkanda degıl ve ceyızın yok kımse yardım etmıyor ıcı huzurlu degıl sıkıntı stres bence bu yuzden nefes alamıyor kalbı carpıyor.ben bu hastalıgı cok ıyı bılırım bır panık geldıgı zaman ne evlılık kalır ne bısey hepsi ertelenır. Allah göruyor ıste yukardan. yanı ne derler ya bu bır ısaret bence Allah bıze yardım edıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…