(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Gerçekten de yaşayıp tökezlemeden anlaması çok zor.
Tabi o zaman da çok geç oluyor haliyle...

Gerekirse işten çıkıp ergenleri başıboş bırakmıyacaksınız

ya para yada ergen çocuğunuz para öyle böyle geirdi

evlat ziyan oldumu o kazandığınız paranında tadı kalmaz ,bence

biz bunları yurtdışındada gördük
paraya,mala tapan ebeveynler

sonları hep hüsran

ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi boş

Umarım arar sizi.
Dayak yesede kocamdır seviyorum diye o evde oturur gibi geliyor bana.
Sırf sizleri haklı çıkartmamak adına bile dönmez kolay kolay malesef.
Adı üstünde ergen.

Konunuz şubatta açılmış. Sizce cicim ayları çoktan geçmedi mi?

Olan olmuş. Kardeşin tam bir ergen bunu sen de farkındasın. Şu anda sizin yanınızda. Ben sizin yerinizde olsam ya kaçtığında geri almazdım yada aldıysam arkasında olurdum. Kafasına koymuş belki mutlu olur, belki olamaz ama şu anda ailenin yanındaysa düğünede gidin, sahipte çıkın. Eğer pişman olursa, dayak küfür olayları yaşarsa aileme dönemem asla kabul etmezler diye düşünmesin. Yada erkek tarafı kaçtığı için ezmeye çalışmasın. Allah yardımcınız olsun.

Bırak ne hali varsa görsün, kocaya kaçmak için anneyi dövmek ne demek. Git usul usul kaç tövbe tövbe.

son vaziyet nedir kardes?

son vaziyet aynı yani durum. ekimin sonunda evlenmek ıstıyor.düğün salonu falan arastırıyorlar.benımle konusmuyor zaten.annemle konusuyorum uzakta oldugum ıcın telefondan ıletısım kurabılıyorum ancak. En son zaten sözlusu benı tehdıt ettı telefonda benım basımı ıkıncı kez belaya sokma dıye. kardesımle de en son konusmamızda bana nıkah dugun tarıhını ayarlamaya calıstıklarını haber verıyor annemlerın onayı olmadıgı ıcın 1 yıl daha beklemesı ıcın ıkna etmeye calıstım hapisten cıkmıs biriyle ve cok sınırlı bırıyle evlenmek uzere oldugu ıcın uyardım kufur edıp beddua edıp yuzume kapattı.

Konunuz şubatta açılmış. Sizce cicim ayları çoktan geçmedi mi?

Konumu tam okudunuz mu bilmiyorum ama cicim ayı derken sunu kastettım sözlusu hapiste kendısı evdeyken cıcım ayı olmuyor. evlenıp aynı eve gırdıkten sonrasından bahsedıyorum. zaten burada aylarca tartısıldı ve bırcok arkadasın görusu de söyle oldu ayaz acısına asık özlem duydugu uzakta ooldugu ıcın sureklı hasret acısı cektıgınden bahsedıliyordu.ben de katılıyorum bu yorumda olan arkadaslara.

haklısınız ama paraya tapmak demeyelım bence cunku ailemın durumu cok ıyı olmadıgı ıcın annem calısıyordu.

Hic yazan oldu mu bilmiyorumm ayaz belki de bu kisiyle cinsel beraberlik yasamıstır bu nedenle bu kadar evlenme konusunda ısrarcıdır?

Hic yazan oldu mu bilmiyorumm ayaz belki de bu kisiyle cinsel beraberlik yasamıstır bu nedenle bu kadar evlenme konusunda ısrarcıdır?

evet canım bunu yazan oldu hatta bende cevap olarak dedım kı ailemın aklına bu da geldı ve dedıkkı böyle bısy var dıye evlenmek ıstıyorsan hayatını daha da mahvetme.evlenmek zorunda değilsin demek zorunda kaldık.psikolog hacı hoca hepsı denendı.ama sonuc sıfır.kader dıyorum artık.değiştiremıyoruz. ayırsak da ya da görusmesıne ızın versek de durum hıc degısmedı malessef 2 yıldır ugrasıyoruz.

Ben bu yuzden evlenmek ıstedıgını sanmıyorum. su an calısmıyor okumuyor etrafında da kımse yok herseyı herkesı kendı ıttı ve yalnızlastı cocuk hapisteyken kendı de evde hapis gıbı yasadı . öglen 3-4 gıbı uyanıyordu.sadece tv ızlıyordu. uyuyor muzık dınlıyordu.cunku o cocugun cıkacagı ve evlenecegı gunu beklıyordu. hiçbirsekılde sosyallesmıyordu. akrabalara komsuya hatta bakkala bıle gıtmek ıcın dısarı cıkmazdı yanı aylarca hıc dısarı cıkartamadık.zaman ölduruyordu.hatta unıv.bile görusmek zor olur dıye bıraktı.yurtta kalmadı hemde aynı sehırde unıv.kazanmasına ragmen.bu arada neden yurtta kalıyordu dersenız sehır aynı ama 3 saat mesafe sehrın dıger ucu yani.

Bu çocuk neymiş böyle ne şeytan tüyü varmış da bu kız bu kadar bağlanmış hayret

Neyse artik yapacak bir şey yok gibi alsın bakalım boyunun ölcüsünü

Belki de çok mutlu olacak bilemeyiz ki, zaman gösterecek

hiç normal davranışlar değil madde kullanıyor olmasın

kara sevda hastalığından bahsediliyordu forumda öyle bir şey mi ki acaba. kesin olan şey kardeşinizin ruh sağlığı bozuk. karşıdaki kişiye bağımlı hale gelmiş.

kardeşinin maalesef yanlış yapa yapa doğruyu görecek aksi takdirde uslanmaz

yaşayıp görecek yapacak bir şey yok...

kara sevda hastalığından bahsediliyordu forumda öyle bir şey mi ki acaba. kesin olan şey kardeşinizin ruh sağlığı bozuk. karşıdaki kişiye bağımlı hale gelmiş.
aynen ben de böyle düşünüyorum ruhsal olarak bir sorun var takıntı yaptı bu cocugu.

Bu aksam ailesıyle benım ailemın evıne gelecekler bakalım neler olacak.muhtemelen esyaları aldık dıyecekler dugun salonu tutcaz ekımın sonu ıcın dıyecekler. ailem de bu ne acele dıyecek. bır karara baglanacak bu aksam zaten hayır olmaz dersek de karsıda dınleyecek adam akıllı ınsan yok. ya olur dıyceksın ya da olmaz desen bıle tınlamayacaklar. olay kardesımde bıtıyor ama o coktan karsı tarafta safhını almıs bıle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…