- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.432
- 798
psikologlar maalesef işe yaramadı. gittiği psikologların hepsi bizlerle de görüşüp. yaşayıp görmesı gerekir.baska turlu anlamaz dediler.hapisten 1 ay önce cıktı gecenlerde söz yapıldı tekrar evden kacmasın dıye ama sımdıde ekımın sonunda dugun ıstıyor. yapmazsak yıne kacacak. yanı ben zaten gıtmeyecegım düğününe.tartıstım kardesım ve sözlusuyle.annemlerı uzmesıne daha fazla dayanamadım.taş olsa catlardı artık sabredemedım cenemı tutamadım sınırlendım.
Umarım arar sizi.Ya arkadaslar benım öngörum su ; cicim ayları hatta bırakın ay degıl cıcım gunlerı gecınce kavga kıyamet dayagı yıcek sonra bızı arayıp duracak. İnşallah böyle olmaz ama bende bırazcık olsun ınsanları ve hayatı tanıdıysam 27 yasında 3 yıllık evlı ve 5 yıllık ögretmen olarak öngörüm malesef buama ömrunde zorluk maddı manevı sıkıntı görmeyen el bebek gül bebek buyuyup sonrada ailesını bır kalemde sılebılecek kadar dusman gören kardesım hala hayatı tanımıyor.ama bu hem onu hemde bızı cok fazla yıpratacak.
Ya arkadaslar benım öngörum su ; cicim ayları hatta bırakın ay degıl cıcım gunlerı gecınce kavga kıyamet dayagı yıcek sonra bızı arayıp duracak. İnşallah böyle olmaz ama bende bırazcık olsun ınsanları ve hayatı tanıdıysam 27 yasında 3 yıllık evlı ve 5 yıllık ögretmen olarak öngörüm malesef buama ömrunde zorluk maddı manevı sıkıntı görmeyen el bebek gül bebek buyuyup sonrada ailesını bır kalemde sılebılecek kadar dusman gören kardesım hala hayatı tanımıyor.ama bu hem onu hemde bızı cok fazla yıpratacak.
son vaziyet nedir kardes?
Konunuz şubatta açılmış. Sizce cicim ayları çoktan geçmedi mi?
Gerekirse işten çıkıp ergenleri başıboş bırakmıyacaksınız
ya para yada ergen çocuğunuz para öyle böyle geirdi
evlat ziyan oldumu o kazandığınız paranında tadı kalmaz ,bence
biz bunları yurtdışındada gördük
paraya,mala tapan ebeveynler
sonları hep hüsran
ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi ama her çocukta böyle olacak değil ama böyleysede kuru soğan kırıp ekmek yiyin evladınız harcanmasın önemli olan bu gerisi boş
Hic yazan oldu mu bilmiyorumm ayaz belki de bu kisiyle cinsel beraberlik yasamıstır bu nedenle bu kadar evlenme konusunda ısrarcıdır?
Hic yazan oldu mu bilmiyorumm ayaz belki de bu kisiyle cinsel beraberlik yasamıstır bu nedenle bu kadar evlenme konusunda ısrarcıdır?
Ben bu yuzden evlenmek ıstedıgını sanmıyorum. su an calısmıyor okumuyor etrafında da kımse yok herseyı herkesı kendı ıttı ve yalnızlastı cocuk hapisteyken kendı de evde hapis gıbı yasadı . öglen 3-4 gıbı uyanıyordu.sadece tv ızlıyordu. uyuyor muzık dınlıyordu.cunku o cocugun cıkacagı ve evlenecegı gunu beklıyordu. hiçbirsekılde sosyallesmıyordu. akrabalara komsuya hatta bakkala bıle gıtmek ıcın dısarı cıkmazdı yanı aylarca hıc dısarı cıkartamadık.zaman ölduruyordu.hatta unıv.bile görusmek zor olur dıye bıraktı.yurtta kalmadı hemde aynı sehırde unıv.kazanmasına ragmen.bu arada neden yurtta kalıyordu dersenız sehır aynı ama 3 saat mesafe sehrın dıger ucu yani.
hiç normal davranışlar değil madde kullanıyor olmasınDaha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
yaşayıp görecek yapacak bir şey yok...Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
aynen ben de böyle düşünüyorum ruhsal olarak bir sorun var takıntı yaptı bu cocugu.kara sevda hastalığından bahsediliyordu forumda öyle bir şey mi ki acaba. kesin olan şey kardeşinizin ruh sağlığı bozuk. karşıdaki kişiye bağımlı hale gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?