(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Allah akıl fikir versin.
Normal biriyle kaçsa anlayacağım da hapistekine kaçıp ailesinin yanında kalmak.
Sanırım psikolog desteği şart.

Allah akıl fikir versin.
Normal biriyle kaçsa anlayacağım da hapistekine kaçıp ailesinin yanında kalmak.
Sanırım psikolog desteği şart.

psikologlar maalesef işe yaramadı. gittiği psikologların hepsi bizlerle de görüşüp. yaşayıp görmesı gerekir.baska turlu anlamaz dediler.hapisten 1 ay önce cıktı gecenlerde söz yapıldı tekrar evden kacmasın dıye ama sımdıde ekımın sonunda dugun ıstıyor. yapmazsak yıne kacacak. yanı ben zaten gıtmeyecegım düğününe.tartıstım kardesım ve sözlusuyle.annemlerı uzmesıne daha fazla dayanamadım.taş olsa catlardı artık sabredemedım cenemı tutamadım sınırlendım.

Daha ne ugrasiyorsunuz, birakin artik, bide dügün dernekmi yapicaksiniz, birakin ne hali varsa görsün...Kendi düsen aglamaz...

spora gidiyor zaten tek yaptıgı o. o da sözlusu kılo ver dediği için. iş ve okul yok. iş konusundada zaten evlenınce de calıstırmıycam ben kardesını dedi bana. zaten kavga ettım .bana "sen kımsın benım basımı ıkıncı kez belaya sokma" dıye tehdıt ettı.

Daha ne ugrasiyorsunuz, birakin artik, bide dügün dernekmi yapicaksiniz, birakin ne hali varsa görsün...Kendi düsen aglamaz...

yok düğün yapmayacagız. onlar kendı kendılerıne esya alıp, dugun hazırlıgı yapıyorlar. bız kapıdan ugurlayacagız hadı guıle gulee dıyeeee

hapisteki birine mi kaçtı kardeşin yani ve poliste bu duruma bir şey yapmadı öyle mi? yazık çok yazık daha 18 yaşında hayatının baharında bir genç kız ..bence eliniz kolunuz bağlı durmayın televizyona falan verin durumu yardım isteyin çok acıdım çok allah yardımcınız olsun

Tv işe yaramaz.. Adam hapisten çıkmış.. Kız 18 yaşında.. Sadece sabretmek be tmm demeleri gerek.. Çok zor ama tmm demeleri gerek.. Kızın aklı iyice kaymış o tarafa . Madılsa binlerce kez pişman olup dönecek evine, bari kavga dövüş etmesinlerki anne babasının kapısının açık olduğunu bilsin.. Yoksa o çocuk yaşında kötü şeylerde yapar pişman olup dönmek yerine

evet ailem de aynısını yapıyor arkanda durmuyoruz. ama yarın birgün sonucta annen babanız yıne dıyorlar. ama dugunune de gitmek ıstemıyoruz. onaylamıyoruz ama elımız mecbur gibi birsey.

polis birsey yapamadı cunku. kardesım beyın olarak hala ergen ama kanundakı resit yas 18 . bu nedenle yapacak bırsey yok kardesım cok cabuk kandırılabılcek her sözden etkılenen bırı bazen ben de etkıleyebılıyorum. ama bakıyorum sonra yıne eskı halında o cocuk cok fazla etkılıyor kardesımın fıkırlerini ele gecirmiş durumda. cocugun babası katıl hapse gırıp cıkmıs. cocuk sabıkalı adam bıcaklamadan dusunun bız nasıl kabuol edelım böyle bir insanı sıze yemın ederım fotosunu görsenız tipinden bıle anlasılır ya bazı ınsanların kötü kaba saba oldukları. bu kadar net bellı olamaz.

evet ailem de aynısını yapıyor arkanda durmuyoruz. ama yarın birgün sonucta annen babanız yıne dıyorlar. ama dugunune de gitmek ıstemıyoruz. onaylamıyoruz ama elımız mecbur gibi birsey.
Evet cnm maalesef mecbursunuz.. Dışardan konuşmak kolay, görüşme sil, gitme vs vs demek kolay.. Ama bir anne olaak diorumki EVLAT silinmez.. Şimdi sen sinirlisin ya, o anne babanın yaşadığı yıkımı düşünmek bile istemiorum.. Herkezin sınavı türlü türlü.. Allah yardımcınız olsun

allah yardımcınız olsun ablam ..kardeşinizin peşini bırakmayın yinede siz

Ya arkadaslar benım öngörum su ; cicim ayları hatta bırakın ay degıl cıcım gunlerı gecınce kavga kıyamet dayagı yıcek sonra bızı arayıp duracak. İnşallah böyle olmaz ama bende bırazcık olsun ınsanları ve hayatı tanıdıysam 27 yasında 3 yıllık evlı ve 5 yıllık ögretmen olarak öngörüm malesef bu ama ömrunde zorluk maddı manevı sıkıntı görmeyen el bebek gül bebek buyuyup sonrada ailesını bır kalemde sılebılecek kadar dusman gören kardesım hala hayatı tanımıyor.ama bu hem onu hemde bızı cok fazla yıpratacak.

Ama emın olun benım yasadıklarımı sız de yasasaydınız kardesınızın sacını basını yolardınız. ne esım kaldı ne annem kaldı hepımıze beddualar hakaretler kufurler. onun evlılıgını onaylamadıgımız ıcın bu sekılde davranıyor. hapisten cıkmıs bırıyle evlenecegını hayal etmezdım dedıgımde ınsallah Allah senın basına da verır senın kocan da gırer görursun dıyebılecek kadar mantıksız ve cocukca hırsla konusan. ya artık cocukca değil cocuk desem daha dogru olacak.

Yorumlarınız ıcın tesekkürler. Bu hayat dersi bana ve sizlere örnek olsun. Annem işe gittiği için ben de evlendıgım ve uzakta oldugum ıcın 3 yıldır kardesım bu durumda eskıden bu sekılde değildi. cocuklarınız ergenlıkteyse hapsursa dahı bılgınız olması gerekıyor. artı küçüklükten itibaren okumaya özendırıp, sımartma , herseyde hazıra konma gıbı seylere alıstırılmamalı.Özellikle kız cocukları olanlar için. Allah kımsenın basına vermesın böyle durumları.

Abla gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm,ama sadece sana ve anne babanıza.İnsanın kendi kardeşi böyle davranınca canı yanıyor bir de onu büyüten anne babanın nasıl içi yanıyordur?
Benim annem de mesela yaşayarak öğrenin diyor,bence bırakın evlensin,bu evliliğin sonu belli.Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle düğününe gitmezdim ,desteklemezdim ,yani kardeşim böyle bir şey yapsa,hayatta bakmazdım ona,öğrensin neyin ne olduğunu..
Ben size söyleyeyim evlenince birkaç ay sonra dayaklar,küfürler,aldatmalar başlar,kaynanası bile der sen sığıntısın ,anan baban istemiyodu kaçarak geldin vs. diye.
Ne bileyim bana çok garip ve korkunç geldi ya,zaten annem olsa biz öyle bir şey yapsak annem direk şunu der:"Buyur git evlen,karışmıyorum."Bırakın evlensin,çok çekecek o,,dişinizi sıkın ilk yıl yardım falan etmeyin,sonradan belli zaman geçtikten sonra yardım edin bence ,anlasın hatasını..

Son düzenleme:
He birde bizim bir akraba vardı,o da böyle çok genç yaşta evlendi,18 di galiba,evet evet..
Şuan gencecik 2 çocuk annesi...
İlk yıllar balkona çıkıp çıkıp ağlıyormuş,çok heveslenmiş evliliğe,toz pembe sanmış..
Evlenince bu sefer sabahlara kadar ağlamış hep,eski arkadaşlarını görüyormuş evinin balkonundan ,arkadaşları şıkır şıkır giyinip üniversiteye başlarken,güle oynaya sokaklardan geçerken o 18 yaşında elinde çocuğu,diğer elinde toz bezi ağlaya ağlaya iş yapıyormuş.
Annesi anlatıyordu,bağıra bağıra yas ediyo diyodu...
He o şanslıydı ,dayak olayı hiç olmadı,ailesinin durumu çok iyiydi zaten,ama kardeşiniz bu kadar şanslı değil.
Bire bir gördüğüm bir olay,sadece yaşamaları gerekiyor demekki..

Kızım ergenliği girince ben korkumdan işten çıktım baktımblr garip arkadaşları var
sonra onaylamadığım arkadaşlarından ne yapıp edip vazgeçirdim vazgeçiremedikilerinide amcasını yolladım karşı tarafa tehdit ve dayak ile hepsinden kurtuldum,ne yapayım oturup lzleyemezdim herhalde naddi kayıbım oldu ama kızımda yola geldi ergenleri başıboş bırakmamak gerek şimdi akıllandı üniye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…