(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

sevgılısın ailesınde kalacakmıs. calısacakmıs. doktora göturduk ve doktor baskı yapmayın ustune gıtmeyın dedı durdu ha bırde annen cok abartıyor olayı demıs kardesıme.

Daha kendi ailesiyle anlaşamıyo, çocuğun ailesiyle mi anlaşacak
Hayat sandığı kadar toz pembe değil, bunu öğrendiğinde kendi döner
Bazen bir musibet bin nasihatten daha açıklayıcı olur

Nasil doktora götürsünler kiz ortada yok.

Geri döner yazmışım zaten aynı yorumun içinde

sevgılısının aılesıyle yasamayı kolay sanıyor herhalde..
o daha cok arar sızlerı..o zaman görür leyla ıle mecnunu..
sevgılısı hapısten ne zaman cıkcak kı?

peki çocuk daha ne kadar kalacak hapiste?
belki bu süreçte kardeşiniz bu durumdan sıkılır ya da çocuğun ailesi tarafından hoş karşılanmazsa geri döner eve.

Amin inş. öyle olur. 6 ay sonra cıkacagını sanıyor ama bız arastırdık 2015 agustos mus

eminmisin harap bir sekılde dönmezse iyi

18 yasında derslerini dşünmüyorsa harap bir şekilde dönmenin de sonuclarına katlanacak.

Biraz dik durun Allah askına ya.

Son düzenleme:
sevgılısının aılesıyle yasamayı kolay sanıyor herhalde..
o daha cok arar sızlerı..o zaman görür leyla ıle mecnunu..
sevgılısı hapısten ne zaman cıkcak kı?
6 ay sonra cıkacagını söylemıs adam yaralamadan hapse gırmıs. Ama bız arastırdık 2015 agustos görunuyor

sevgılısın ailesınde kalacakmıs. calısacakmıs. doktora göturduk ve doktor baskı yapmayın ustune gıtmeyın dedı durdu ha bırde annen cok abartıyor olayı demıs kardesıme.

annen çok abartıyor diyen doktor mu?
eğer öyleyse inanırım çünkü bazı psikologlara göre reşitsen tüm özgürlük senin elinde. bunlar normal olarak gösteriliyor.

işi zor ayaz ın ama başına bı ıs gelmeden akıllanmaz bellı kı.kendı uzme bence bı gun dank eder başınada ıste hangı gun onu bılemıyoz

Aslında gitmesi iyi olabilir bence.
siz demiştiniz evde iş yapmaz üşenik bir insandır diye
ee zaten kaynana evinde yapmak zorunda kalacak, dikbaşlı olduğu için de yapmayacak. zorlugu anlayacak evlenmeden.
belki bu açıdan burnu sürtüp dönebilir

Amin inş. öyle olur. 6 ay sonra cıkacagını sanıyor ama bız arastırdık 2015 agustos mus

o evde de bı çıngar çıkarır,size döner merak etmeyın..
ayrıca bu sekılde gıden bı kız ıcın hıc uzulmeyın..
Allahtan çocuk hapıste,karı koca olamazlar..
bu sefer belkı kucağında bebeyle dönerdi..
cok mu ılerıyı duşundum ne..

6 ay sonra cıkacagını söylemıs adam yaralamadan hapse gırmıs. Ama bız arastırdık 2015 agustos görunuyor

İyi işte dua edin o zamana kadar kaynanasıyla yaşamaktan sıkılsın.

Yalanları öğrenip içyüzünü görünce tıpış tıpış döner inşallah.

Bence siz artık arayıp ulaşmaya çalışmayın.
Sizi kaybettiğini düşünsün.

Ayaz kendi yarattığı ultra romantik bir masala inandı,
Kim ne dese anlamadı , ailesini ezdi , annesini dövdü gitti.
Yapabilecek birşeyiniz yok malesef.
Tahmin ediyorum ilişkisine rıza gösterirseniz ve taleplerini kabul ederseniz dönebilir.
Herşeyi göze almış , hepimiz biliyoruz çok pişman olacağını ama yaşaması lazım bazı şeyleri
Bir musibet, bin nasihat hikayesi işte.
Yaşasın bakalım musibetini

Son düzenleme:

mantıklı ama merak edıyorum olaylar bu sabah oldu. çok taze daha

kardeşinin kulağını patlattığı gibi ayazında kulağını patlatsın o adam belki o zaman haaaaaa şeklinde bi jeton düşmesi olabilir ama genede çok düşük bi ihtimal bu, nasıl bi insan ben anlamadım daha yazacak çok şeyim varda Allah bağışlarsa bebeğim olacak kınamak istemiyorum ne me lazım başımda biterde

Kardeşinizi hatırladım kendiside konuaçıyordu erkek arkadaşıyla ilgili.
Sizin ve aileniz adına çok üzüldüm kolay değil bir babanın yollara düşüp ağlaması hele anneniz içim sızladı.
Ama inanın kardeşiniz için yapılcak fazla birşey yok o kendi yolunu seçmiş. Bazen bir musubet bin nasihattan evladır derler.
Üstüne gitmeyin gün gelicek yaptığı hatayı anlayacak tabiki bir bedelide olucak onun için.

hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.

Şimdi düşünüyorum benim kardeşim basına bela almaya bu kadar meraklı olsa, laf söz dinlemese, anneme babama saldırsa. Ne halin varsa gör der basarım kı.ına tekmeyi.

Herkes ektiğini bicer. Bu kadar dövünmeyin.

hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.
biliyorum disardan söylemek kolay fakat o sizi silip atmissa sizde onu arayip sormayin. Pesinde kosarsaniz iyi bisey yaptigini sanicak sizi üzerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…