eminmisin harap bir sekılde dönmezse iyi
sevgılısın ailesınde kalacakmıs. calısacakmıs. doktora göturduk ve doktor baskı yapmayın ustune gıtmeyın dedı durdu ha bırde annen cok abartıyor olayı demıs kardesıme.
Nasil doktora götürsünler kiz ortada yok.
peki çocuk daha ne kadar kalacak hapiste?
belki bu süreçte kardeşiniz bu durumdan sıkılır ya da çocuğun ailesi tarafından hoş karşılanmazsa geri döner eve.
6 ay sonra cıkacagını söylemıs adam yaralamadan hapse gırmıs. Ama bız arastırdık 2015 agustos görunuyorsevgılısının aılesıyle yasamayı kolay sanıyor herhalde..
o daha cok arar sızlerı..o zaman görür leyla ıle mecnunu..
sevgılısı hapısten ne zaman cıkcak kı?
sevgılısın ailesınde kalacakmıs. calısacakmıs. doktora göturduk ve doktor baskı yapmayın ustune gıtmeyın dedı durdu ha bırde annen cok abartıyor olayı demıs kardesıme.
Amin inş. öyle olur. 6 ay sonra cıkacagını sanıyor ama bız arastırdık 2015 agustos mus
6 ay sonra cıkacagını söylemıs adam yaralamadan hapse gırmıs. Ama bız arastırdık 2015 agustos görunuyor
evet benım salak kardesım öyle sanıyor
İyi işte dua edin o zamana kadar kaynanasıyla yaşamaktan sıkılsın.
Yalanları öğrenip içyüzünü görünce tıpış tıpış döner inşallah.
Bence siz artık arayıp ulaşmaya çalışmayın.
Sizi kaybettiğini düşünsün.
Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.Ayaz kendi yarattığı ultra romantik bir masala inandı,
Kim ne dese anlamadı , ailesini ezdi , annesini dövdü gitti.
Yapabilecek birşeyiniz yok malesef.
Tahmin ediyorum ilişkisine rıza gösterirseniz ve taleplerini kabul ederseniz dönebilir.
Herşeyi göze almış , hepimiz biliyoruz çok pişman olacağını ama yaşaması lazım bazı şeyleri
Bir musibet, bin nasihat hikayesi işte.
Yaşasın bakalım musibetini
biliyorum disardan söylemek kolay fakat o sizi silip atmissa sizde onu arayip sormayin. Pesinde kosarsaniz iyi bisey yaptigini sanicak sizi üzerek.hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?