hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.
hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.
Ailecek ne kadar anlayışlısınız...
wala su an beynım normal calısmıyor mal gibiyim. ellerim vücdum tıtryıyor . imaları falan anlayamıyorum acarmısınız?Ailecek ne kadar anlayışlısınız...
dimi ? başka bir aile olsa ayazı öyle bir yola getirirdi ki
wala su an beynım normal calısmıyor mal gibiyim. ellerim vücdum tıtryıyor . imaları falan anlayamıyorum acarmısınız?
Şimdi düşünüyorum benim kardeşim basına bela almaya bu kadar meraklı olsa, laf söz dinlemese, anneme babama saldırsa. Ne halin varsa gör der basarım kı.ına tekmeyi.
Herkes ektiğini bicer. Bu kadar dövünmeyin.
bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler ama ben size dayak cennetten çıkmadır diyorum hatta geri dönerse hemen kabul etmemeli ki burnu iyice sürtülsün
Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
bırakın peşini bu kızın artık. iyice zıvanadan çıkmış. ne hali varsa görsün.anneye saldıran,döven sizi bu hale getiren insandan hayır gelmez..Allahım yardım et cok kötüyüm kızlar cok caresizimmm annemın sacını basını yolmus kolunu hareket ettıremıyormus babam sabahtan berı sokakalrda dolasıp aglıyormus ben napıcagımı bılmıyorum.
valla heralde bende öyle yapardım.
ne çekilmez.. artık insanın uğraşası gelmez ki zaten o kardeştende hayır gelmez.
bazen insan kendi gel gel diyo belalara
anlamıyorsa adam gibi konuşmaktan, neden set olayım
Aslında bunca sevildiğini bilse bir şekilde ailesini ikna edeceğini de fark ederdi zaten ikna olmuş gibiler kaybetmektense razı olacaklar bence neden bu inat
bir şey ima etmedim gerçekten anlayışlısınız yani hala peşinde koşuyorsunuz ne hali varsa görsün demiyorsunuz o bu sevgiyi elinin tersiyle itiyor geri gelse de eminim affedeceksiniz, bu şımarıklık resmen böylesine sevgiyi kenara itmek...
bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler ama ben size dayak cennetten çıkmadır diyorum hatta geri dönerse hemen kabul etmemeli ki burnu iyice sürtülsün
valla heralde bende öyle yapardım.
ne çekilmez.. artık insanın uğraşası gelmez ki zaten o kardeştende hayır gelmez.
bazen insan kendi gel gel diyo belalara
anlamıyorsa adam gibi konuşmaktan, neden set olayım
madem.siz birakmak istemiyorsunuz, ailenizden ayazla iyi anlasan lafini dinleyen biri var mi? O arayip yada yanina gidip konusmaya calissa?Ne biliyim ben ondan 8 yas buyugum yarı annesıyım baktık buyuttuk ınsan dıyemıyor ne halı varsa görsun dıyemıyor bıle bıle atese atamıyor. Canım acıyor su an kalbım agrıyor walaaa hıslerıme engel olamıyorum kardesım sonucta
Allahım yardım et cok kötüyüm kızlar cok caresizimmm annemın sacını basını yolmus kolunu hareket ettıremıyormus babam sabahtan berı sokakalrda dolasıp aglıyormus ben napıcagımı bılmıyorum.
kardeşte olsan herkes kendi kaderini yaşıyo, engel olamıyosun kaldı ki kardeş bu kadar gözü dönmüş biri olunca ne yapılabilir ki
Herkesin bi dönüm noktasi var. Simdi degilse bile birgün yaptigi yanlisi anlayacaktir..benimde yeğenim bu kadar olmasa da aynını yaptı.serseri bi çocukla evlenme kararı aldı. tüm aile seferber olduk ayrı ayrı ilgilendik konuştuk. ama yok diretti.
şimdi ne halin varsa gör dedik artık ne yapalım. çıkıp çıkıp buluşuyo evlilik hazırlıkları yapıyo kendince.
kendimizi yorduğumuzla,üzüldüğümüzle kaldık
madem.siz birakmak istemiyorsunuz, ailenizden ayazla iyi anlasan lafini dinleyen biri var mi? O arayip yada yanina gidip konusmaya calissa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?