(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.

dönmesin madem bu kadar hırpalamayın kendinizi kardeşinizin zerre umrunda değil biraz oluruna bırakın hanyayı konyayı görsün :113::113::113:

hayır dönemeyecekmıs. Rıza göstersek de dönemeyeceğini cunku gösterılen rızaya ınanmadıgını söylemış.

İnsan kardeşine ne hali varsa görsün , haketti diyemez , diyemiyor biliyorum
Ama malesef bizm gördüğümüzü ayaz göremiyor.
En çok annenize ve babanıza üzüldüm, Allah sabır versin inşallah.

dimi ? başka bir aile olsa ayazı öyle bir yola getirirdi ki

Aslında bunca sevildiğini bilse bir şekilde ailesini ikna edeceğini de fark ederdi zaten ikna olmuş gibiler kaybetmektense razı olacaklar bence neden bu inat

wala su an beynım normal calısmıyor mal gibiyim. ellerim vücdum tıtryıyor . imaları falan anlayamıyorum acarmısınız?

bir şey ima etmedim gerçekten anlayışlısınız yani hala peşinde koşuyorsunuz ne hali varsa görsün demiyorsunuz o bu sevgiyi elinin tersiyle itiyor geri gelse de eminim affedeceksiniz, bu şımarıklık resmen böylesine sevgiyi kenara itmek...

bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler ama ben size dayak cennetten çıkmadır diyorum hatta geri dönerse hemen kabul etmemeli ki burnu iyice sürtülsün

valla heralde bende öyle yapardım.
ne çekilmez.. artık insanın uğraşası gelmez ki zaten o kardeştende hayır gelmez.
bazen insan kendi gel gel diyo belalara
anlamıyorsa adam gibi konuşmaktan, neden set olayım

bırakın peşini bu kızın artık. iyice zıvanadan çıkmış. ne hali varsa görsün.anneye saldıran,döven sizi bu hale getiren insandan hayır gelmez..

İnsan ailesini seçemez. Annesini, babasını, kardeşlerini..
İnsan onlar yüzünden çekeceği acılarıda seçemez. Aslına bakarsanız insan hiçbir şeyi seçemez.
ama seçemedikleri arasında en çok bunlar üzer onu.

Sizin ya da anne babanızın tabikide hiçbir suçu yok onun iyiliğini istemekten başka bir beklentinizde yok. Ama bazen boşvermek gerekir boşverin ne hali varsa görsün

ne çekilmez.. artık insanın uğraşası gelmez ki zaten o kardeştende hayır gelmez.

kardeşte olsan herkes kendi kaderini yaşıyo, engel olamıyosun kaldı ki kardeş bu kadar gözü dönmüş biri olunca ne yapılabilir ki

Ne biliyim ben ondan 8 yas buyugum yarı annesıyım baktık buyuttuk ınsan dıyemıyor ne halı varsa görsun dıyemıyor bıle bıle atese atamıyor. Canım acıyor su an kalbım agrıyor walaaa hıslerıme engel olamıyorum kardesım sonucta

bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler ama ben size dayak cennetten çıkmadır diyorum hatta geri dönerse hemen kabul etmemeli ki burnu iyice sürtülsün

katılıyorum valla ::116::116:

bizde o yaşta olduk böyle saçma sapan davranmadık

Allah acılarını göstermesin ama benim erkek kardeşimin de okulla ilgili sıkıntısı vardı. Bir dönem cok üzdü bizi. En sonunda resti cektim ne halin varsa gör dedim, veririm seni end. meslek lisesine yağın kirin arasında debelenirsin, hayat senin. Paşa paşa dinledi sözümüzü.

madem.siz birakmak istemiyorsunuz, ailenizden ayazla iyi anlasan lafini dinleyen biri var mi? O arayip yada yanina gidip konusmaya calissa?

Son düzenleme:

kardeşiniz bundan sonra başına gelecekleri annenize yaptığı şu son hareketi ile fazlası ile haketmiş

kardeşte olsan herkes kendi kaderini yaşıyo, engel olamıyosun kaldı ki kardeş bu kadar gözü dönmüş biri olunca ne yapılabilir ki

benimde yeğenim bu kadar olmasa da aynını yaptı.serseri bi çocukla evlenme kararı aldı. tüm aile seferber olduk ayrı ayrı ilgilendik konuştuk. ama yok diretti.
şimdi ne halin varsa gör dedik artık ne yapalım. çıkıp çıkıp buluşuyo evlilik hazırlıkları yapıyo kendince.
kendimizi yorduğumuzla,üzüldüğümüzle kaldık

Herkesin bi dönüm noktasi var. Simdi degilse bile birgün yaptigi yanlisi anlayacaktir..

madem.siz birakmak istemiyorsunuz, ailenizden ayazla iyi anlasan lafini dinleyen biri var mi? O arayip yada yanina gidip konusmaya calissa?

yOK kimseyı dınlemıyor sevgılısı ve ailesi dısında. En ıyı arası olan benım bende konusacagım ama bır ıse yarayacagını sanmıyorum . Su an sevgılısı hapsihaneye teslım oluyormus aksam ara dedı bana o yuzden ben konusamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…