benimde yeğenim bu kadar olmasa da aynını yaptı.serseri bi çocukla evlenme kararı aldı. tüm aile seferber olduk ayrı ayrı ilgilendik konuştuk. ama yok diretti.
şimdi ne halin varsa gör dedik artık ne yapalım. çıkıp çıkıp buluşuyo evlilik hazırlıkları yapıyo kendince.
kendimizi yorduğumuzla,üzüldüğümüzle kaldık
Allah acılarını göstermesin ama benim erkek kardeşimin de okulla ilgili sıkıntısı vardı. Bir dönem cok üzdü bizi. En sonunda resti cektim ne halin varsa gör dedim, veririm seni end. meslek lisesine yağın kirin arasında debelenirsin, hayat senin. Paşa paşa dinledi sözümüzü.
yOK kimseyı dınlemıyor sevgılısı ve ailesi dısında. En ıyı arası olan benım bende konusacagım ama bır ıse yarayacagını sanmıyorum . Su an sevgılısı hapsihaneye teslım oluyormus aksam ara dedı bana o yuzden ben konusamadım daha.
wala su an beynım normal calısmıyor mal gibiyim. ellerim vücdum tıtryıyor . imaları falan anlayamıyorum acarmısınız?
Herkesin bi dönüm noktasi var. Simdi degilse bile birgün yaptigi yanlisi anlayacaktir..
Haklisiniz. Insallah tasimiyordur.bazıları kendi canı acıyana kadar ayakları yere basmaz malesef
bazıları da kendi canı yansa da devam eder.. inşallah bu hastalıklı ruhu taşımıyordur
Sacindan tutup getirdimi tekrar annesine saldirirsa? Kimse kusura bakmasin ama annesine yine tekme tokat girisecegine oldugu yerde kalsin daha hayirli olur.Allah yardimciniz olsun canim.. ya saclarindan tutup eve getireceksiniz ya da onun pisman olup dönmesini bekleyeceksiniz.. baska yapilacak pek bir sey bulamadim ben
hepimiz aynı dönemleri yaşadık ama bu kadar masalcı değidik.
körü körüne hayatımızı tehlikeye atmadık.
işte bu aklı olmayanı yaşayarak akıllandırmak en iyi ders belki de...
bu arada kardeşinde yine de akıllı çocukmuş ama çok direnmemiş sana
Allah yardimciniz olsun canim.. ya saclarindan tutup eve getireceksiniz ya da onun pisman olup dönmesini bekleyeceksiniz.. baska yapilacak pek bir sey bulamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?