Kardeşim bile demek istemiyorum.

Resmen kendi cinsinize düşmansınız. Kadın kendi yazıyor kardeşim zorlamış diye siz hala kızın yüzünden bilmem ne diyorsunuz. Şaka gibi. Dilerim kinaye yapıyorsunuzdur.

Erkek yani kardeşiniz kızı zorlamış
bu durumda söz kesmek gerek sonra yaptığının arkasında olmaz , sorumsuzluğa alışır , başka suçlarda eklenir eğer kızı suçlarsanız , herşeyin bir bedeli olduğunu bu yaşta öğrensin , kendi kırdığını veya döktüğünü kendisinin temizleyeceğini bilsin .
Annesini veya babasının arkasına saklanmasın

Zorlama olarak kardeşim kıza vaadlerde yalanlarda bulunmuş.. Tam o anda kız vazgeçmek istemiş oda şöyle evlencez,böyle olucak falan diye kızı zorlamış.Şimdi de kız hayaller kurunca ayrılmak istemiş. Ben evlenemem deyip duruyor kardeşim kızda liseden sonra benimle evlenmek zorundasın diyor.

Ben aileme üzülüyorum ne halt yiceklerse aklı başında olan insanlar olarak yeselerdi.İkiside reşit değil. Kız kardeşimden bi yaş küçük. Bizimkinin hiç değilse yaptığı şeyin arkasında durup iki gün sonra kızdan ayrılmaya kalkmaması gerekiyordu.

Zorlama varsa ne noktada olursa olsun bunun adın tecavüzdür. Son saniyede ya da son noktada bile kadının da Erkeğin de cinsel ilişkiden vazgeçme hakları vardır.
Kızın doğru söylediği ne belli
Belki güle oynaya sevişti ayrılınca ah vah moduna girdi?

Kardeşiniz 18 yaşından küçük olduğu için daha az ceza alsa da ceza alır.18 yaş altı biriyle ilişkiye girmek suç. Siciline de işler, cinsel istismar diye.
Ama kızın ailesi değil kızın kendisi şikayetçi olması gerekir.
Olay ailesine yansırsa kız da inkar eder tecavüz etti bile diyebilir korkusuna, zaten kullanıp attı diyormuş. O zaman çok büyük sıkıntı olur, cinsel saldırı d,ye geçer.
Nasıl bir sorumsuzluktur bu, küçük müçük değil 17 yaşındaymış.
Bu yaşta evlenmeleri de mümkün değil, zaten kardeşiniz de istemiyormuş.
Çok zor bir durum allah kolaylık versin.

Zaten bizden kimse kızı suçlamıyor kardeşim yalanlara zorlama bi birliktelik yaşamış kızla biz kardeşimizi sucluyoruz. Sorumsuzlugunu ve bencilliğini.

kusura bakma da kardeşin tam bir pislikmiş.

ama ailen allahtan duyarlı iyi insanlarmış.

Zor bir durum ama bu durumdan birazda aileler sorumlu. Kiz olsun erkek olsun bellirli bir yasa gelince oturup ayip demeden bazi seyler güzelce konusulmali. Sonucta ergenler ikiside o an bir heyecana bakmis sonunu dusunmemisler. Onceden bazi seyler ogretilmeli genclere boyle seylere kalkisirlarsa sonucunun kotu yerlere varacagini bunun buyuk sorunluluk oldugu anlatilmali. Erkek cocugu en fazla gezer tozar canim ne olmus diye dusunulmemeli.

Duruma gelirsek olan olmus su asamadan sonra kardesinizle guzelce konusun yaptigi seyin ona sorumluluk yukledigini boyle kolay kurtalamayacagini anlatin. Evlilik zaten olmaz bu yasta ama bundan sonrasi icin dikkatli olsun. Bu islere ne varki canim gozuyle bakmasin.

madem bu düşüncelerdeydi elin kızının günahına ne diye girdi bu kız birde hamile kalırsa

kardeşin kızı dövüyor cinsel ilişkiye zorluyor pardonda senın kardeşin ne iş ? Gidin polise alsın cezasını ıslah evine girsin de aklı başına gelsin . kardeşinin ilerde reşit oldugunda küçük kız çocuklarına yine aynısını yapmayacagı ne malum ? sinirlendim gerçekten benim kardeşim yapsa elinden tutup götürmüştüm karakola..

Anladığım kadarıyla aileniz evlilik taraftarı. Kardeşinize zerre kadar üzülmüyorum ama kız başarılıysa bir de hayatını karartmayın. Ailesine haber vermeyin bence. Bırakın okusun hayatını kurtarsın. Belki ileride bu onun için sorun olmaktan çıkacak, kardeşinizle evlenmeyecektir bile. Yapmanız gereken sürekli takip edip belki kıza destek olabilmek. Bu arada kardeşinize de iyi bir ders vermek gerekiyor.

Bence ikisi de küçük değil, akılları da küçük değil.
Her şeyi biliyorlar ama işlerine gelmiyor.
Biz de ergen olduk benim ödüm kopardı.
Bir kere bir erkekle böyle bir durum yaşanabilecek yerlerde baş başa bile kalmazdım.

Ama kardeşin çok daha hatalı hem boyundan büyük işe kalkışıyor, iki gün sonra kızı ortada bırakıyor.
Önce inkar ediyor sonra doğrulanıyor.
Bir de utanmadan niye söylüyorsun diye tokat çakıyor.
Hiç pembe bakabileceğim yer yok valla.

Böyle aileye böyle evlat diye kahrolur insan çok zor bir durum.
Allah yardımcınız olsun.

Kiz benim yakinim olsa her turlu arkasinda dururum ve kardesinden hem uzak tutar hem de sikayet ederim ama biliyorum ki Turkiye'de isler boyle yurumuyor.

Ozel durumlarda 16 yasini doldurmus kisiler hakimin karariyla evlenebiliyormus.

kızın dediği mantıklı liseyi bir bitirsinler sonra ailesini karşına alıp bir söz yaparsınız en azından
büyük ihtimalle boşanırlar ama kardeşiniz yaptığını çekmek zorunda yoksa kız hemen haber versin ailesine hapse girer evlenmeyi düşünmemeyi iş sahibi olmayı kızı zorlamadan önce düşüneydi

ya burada 16 yasındaki kız intihar etti hamileymiş hem bileğini kesti hem denize atladı bu işler ihmale gelmez ya o kız o korkuyla kendıne birşeyler yapar o zaman kardeşin nereye kaçacak ?

büyük ihtimalle kız bu kadar ileri gideceğini düşünemedi yada bir anlık kandı eskiden bu tür davalara evlenme vaadiyle kandırmak diyorlardı sanırım
ama kız 18 den küçük olduğu için kardeş her türlü ceza alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…