- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Resmen kendi cinsinize düşmansınız. Kadın kendi yazıyor kardeşim zorlamış diye siz hala kızın yüzünden bilmem ne diyorsunuz. Şaka gibi. Dilerim kinaye yapıyorsunuzdur.ortada tecavüz yok sonuçta kız bunları yapana kadar aklı nerdeymiş daha o yaşta evlilik olur mu.aileniz üzülür tabikide kim evladı böyle bişey yapsın ister birde olaylar çok büyümüş herkes duymuş kızın yüzünden onu yapmayı akıl ediyorsa geleceğinide düşünseydi dicek bişey yok.
Kızın doğru söylediği ne belliZorlama varsa ne noktada olursa olsun bunun adın tecavüzdür. Son saniyede ya da son noktada bile kadının da Erkeğin de cinsel ilişkiden vazgeçme hakları vardır.
Erkek yani kardeşiniz kızı zorlamış
bu durumda söz kesmek gerek sonra yaptığının arkasında olmaz , sorumsuzluğa alışır , başka suçlarda eklenir eğer kızı suçlarsanız , herşeyin bir bedeli olduğunu bu yaşta öğrensin , kendi kırdığını veya döktüğünü kendisinin temizleyeceğini bilsin .
Annesini veya babasının arkasına saklanmasın
kusura bakma da kardeşin tam bir pislikmiş.Bu nasıl denir nasıl söylenir,bundan sonra ne yapılır resmen ailecek çöktük şu iki günde..
Dün kaynanamlarla annemlere gitmiştim herkes namaz vakti namaz kılarken annem mutlaktaydı o ara ablam aramış. Kadın oturmuş ağlıyordu mutfakta.Erkek kardeşim 17 sevgilisi 16 yaşında biz konuşuyorlar gezip tozuyorlar diye düşünüyorduk ve aslında o kızla da pek konuşmasını istemiyorduk.Neyse bunlar birlikte olmuşlar kardeşim kızı baya zorlamış kız ben istemedim diyormuş ve iki gün sonra ayrılmak istediğini söylemiş kızda ablamı ağlayarak aramış beni kullanıp attı ben napcam abla diye.Ablamla bende telefon da konuştum oda kıza baya üzülmüş ağlamış kardeşimizin böyle sorumsuz birisi olduğunu asla tahmin etmezdik. Annem çöktü orada zar zor toparladı kaynanamlara bisi çaktırmamak için o ara erkek kardeşimi gizlice arayıp konuşmalar yapıyorum ben tabi. Ve o inkar etti.
Bugün de kızı annem istemiş ablam aramış kardeşime hiç bisi söylemeden gel demiş. Gelmiş konuşmuş ve ikisini yüzlestirmisler. Kızın anlattığı herşey doğru olayı babamda öğrendi.Adam kalp hastası. Birde kızın bize söylediğini duyunca kardeşim kıza tokat atmış babam bunu duyunca daha çok çıldırmış. Kahroldu adam resmen biz seni nasıl yetiştirdik ,nasıl terbiye verdik de sen bu hale geldin diye kardeşime sitemler beddualar etmiş. Ben evdeydim tüm bunlar annemlerin evde olurken.Evde gizli gizli konuşup eşime de bisi çaktırmak istemedim. Ama moralimin bozuk olmasından bisiler anladı. Anneme, babama, o kıza öyle üzülüyorum ki o kardeşim annemlerin çabalarının hiç birini hak etmemiş hiç birini.
Kızın ailesine de haber vermeyi istemiş babam iki aile konuşup bir yol bulalım demiş kız istememiş kesinlikle söylemeyin abisi var ve çok sert mis ondan korkuyormuş. Şaştık kaldık napalim ne yol izleyelim,ikisi de daha çocuk. Hele o kız... Of.
madem bu düşüncelerdeydi elin kızının günahına ne diye girdi bu kız birde hamile kalırsaİkisi de okuyor şuan aynı okulda değiller. Birde bu kız okul birincisi. Şuan evlenmek falan düşünülemez o yaşta değiller ki.
Ablam sormuş şimdi ne yapmak istiyorsunuz. Kız benimle sonuna kadar devam edicek etmek zorunda diyormuş.Gerekirse liseden sonra evlenicez diyormuş.
Kardeşim de ben okuycam,askere git cem,meslek sahibi olcam o zamana kadar olurda olur olmazsa yok diyor.
inş hamile kalmaz
büyük ihtimalle kız bu kadar ileri gideceğini düşünemedi yada bir anlık kandı eskiden bu tür davalara evlenme vaadiyle kandırmak diyorlardı sanırımBen bazı kadınlara çok şaşırıyorum
çocuğun ablası zorlamış kız yalan söylemiş hayalleriyle oynamış kardeşim diyor
siz hala yok kız fingirdektir o istemiştir güle oynaya yapmıştır diyorsunuz ya pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?