- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
hak ediyorda bencebüyük ihtimalle kız bu kadar ileri gideceğini düşünemedi yada bir anlık kandı eskiden bu tür davalara evlenme vaadiyle kandırmak diyorlardı sanırım
ama kız 18 den küçük olduğu için kardeş her türlü ceza alır
madem bu düşüncelerdeydi elin kızının günahına ne diye girdi bu kız birde hamile kalırsa
Kardeşin iyi bir dersi cezayı hak ediyor bu durumda,ailene sizlere yazık.Ya söylenecek çok kötü sözleri hak ediyor o kıza davranışlarından kardeşim.
Kız bana bunları o zaman neden söylemedin de beni kandırdın diyor susuyormuş. Babam,annem kız ile aynı düşünce de anca evlenecekler diyorlar. Ablam ikisinin de fikri değişiçek iki gün sonra bunlar sizle oynuyor diyor bunların ikisinden de hiç bi halt olmaz uzuldugumuzle kalcaz diyor.
Ben ikisini de görmek istemiyorum annem babam çöktü onlar yüzünden.
evet 25 yaşında kız gelip beni kandırdı dese hadi oradan denir de bu kızın yaşı küçükhak ediyorda bence
kız büyük olsa yaşı 20 filan o zaman nasıl kanmış bu yalanlara der inandırıcı bulunmaz da çocuk aklıyla kanması normal
Yüzleştirilmişler kız doğru söylüyormuş . Konu sahibi belirtmiş bunu.Kızın doğru söylediği ne belli
Belki güle oynaya sevişti ayrılınca ah vah moduna girdi?
aynen bu devirde 30 yaşında olupta aklı başında olmayıp saçma sapan davranan var.evet 25 yaşında kız gelip beni kandırdı dese hadi oradan denir de bu kızın yaşı küçük
işte bu yüzden ben 18 yaşın altındakilerin isteyerek dahi beraber olmasına karşıyım yaptıkları şeylerin sorumluluğunu alamıyorlar hoş burada 30 yaşında kadınların sorumluluk almadığını gördük orası ayrı konu
Bu aşk meşk mevzuları ya lisede yada ünide oluyor olacakta , tabi ebeveynler bunu çok iyi kontrol etmeleri gerekiyor , ergenliktede en çok zorlanan konular bence ,kimsede benim çocuğum ergenliği rahat geçti diye hava atmamalı bunun ünisi var sonra evliliği var kimin ne olacağı meçhul, allah iyi karekter insanlarla karşılaştırsın ama o kızın dünyasını karartmamak için söz kesmeniz gerekecek , derhal ,ki başlamış ağlamalara her an depresyona girebilir veya ailesinden birine anlatabilir olaylar çok farklı gelişebilir
Babam kıza ailenle konuşmamız lazım demiş ondan sonra ortak karar alınacak demiş.. Evin içinde kız ile en son konuşulan buymuş.... Babam kızın ailesiyle görüşmekte ısrarcı.
Annemde daha sonra kardeşimi babam yokken çekmiş kenara yaptığının arkasın da duracaksın demiş.
Ağlamış kardeşim de. Kadın öyle yufka yürekli ki diyorki pişman üzülüyor ağlıyor. Oysaki kendi derdine ağlıyor istediği olmadı tam tersi şeyler yaşanıyor diye. Bekliyordu ki kızla ayrılmak istediğin de kız tamam deyip çekilsin kenara.Çocuk oyuncağı zannediyor her şeyi ya.
16 yasinda olan bir kizin oturup ders calismasi gerek. Sevgili edinmekteki nedir bu acele anlamiyorum. Simdi aglamak neye yarar.
vallahi baban haklı gibi ablan da kendi içinde haklı ama 18 yaşın altı kız ya evlenecek çekicek ya evlenmeyecek hapis başka bir imkan yok deyinYa söylenecek çok kötü sözleri hak ediyor o kıza davranışlarından kardeşim.
Kız bana bunları o zaman neden söylemedin de beni kandırdın diyor susuyormuş. Babam,annem kız ile aynı düşünce de anca evlenecekler diyorlar. Ablam ikisinin de fikri değişiçek iki gün sonra bunlar sizle oynuyor diyor bunların ikisinden de hiç bi halt olmaz uzuldugumuzle kalcaz diyor.
Ben ikisini de görmek istemiyorum annem babam çöktü onlar yüzünden.
Babam kıza ailenle konuşmamız lazım demiş ondan sonra ortak karar alınacak demiş.. Evin içinde kız ile en son konuşulan buymuş.... Babam kızın ailesiyle görüşmekte ısrarcı.
Annemde daha sonra kardeşimi babam yokken çekmiş kenara yaptığının arkasın da duracaksın demiş.
Ağlamış kardeşim de. Kadın öyle yufka yürekli ki diyorki pişman üzülüyor ağlıyor. Oysaki kendi derdine ağlıyor istediği olmadı tam tersi şeyler yaşanıyor diye. Bekliyordu ki kızla ayrılmak istediğin de kız tamam deyip çekilsin kenara.Çocuk oyuncağı zannediyor her şeyi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?