Kardeşim bile demek istemiyorum.

16 yasinda kiz geliyor burada erkek arkadasimdan ayrildim diyor. Annesinin babasinin haberi yok. Burada derslerine bak diye kendimizi paraliyoruz bazen.

Anne baba oluyorsan basinda da duracaksin. Kimlerle arkadaslik ettigine bakacaksin. Sadece hormonlara sucu atmak bana gore degil ve sadece kiz cocugu degil , erkek cocukta kontrol edilmeli. Iyi bir anne , babanin yapmasi gereken budur.

Kizin da burada yasindan once sevgili edindigi icin sucu var . Keske derslerine baksaydi , keske bu cocukla olmasaydi, keske bu cocuk yasta bu igrenc duyguyu tatmasaydi. Sunu da biliyorum. Turkiye'de kiz tarafi hep magdur . Sikayet etse bir turlu , etmese bir turlu...

Son düzenleme:
kardeşinin hem hormonlarına hem de öfkesine hakim olamadığı bi dönemde sanırım. kıza yazık olmuş. inşallah hamile falan kalmaz. ne yapılabilir bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

Bu durumda kızın annesinede 2 laf edesim var , neden kızınla daha sıkı ilgilenmedim neden sormadın kime aşık olduğunu , ve nasıl davranman veya kendini koruman gerektiğini kızına anlatmadın , da başka işlerle meşgul oldun

Valla ben annelere çok bir şey diyemiyorum.
Eminim o kıza gereken uyarılar yapılmıştır.

Bakınız konu sahibinin ailesi.
Bu oğlana bunlar söylenmedi mi?
Bilmiyor muydu acaba?
Çok da güzel biliyordu ama günümüze uyup ailelerin verdiklerini bir kenara itip anı yaşadılar.
Şimdi de utanmadan ağlıyorlar.
Şimdikilerde bir cesaret var dudak uçuklatan cinsten.

Bizim ödümüz kopardı yahu! İyi ki de kopardı yani..

Allah evladın hayırlısını versin hep diyorum.
Şu şartların ortasında iyi çocuk yetiştirmek büyük sanat..

Kızın annesi ile kardeşim görüşüyorlardı. Kızda annem ile görüşüyordu. Hatta bir yere gittiklerin de kızdan 2 yaş büyük ablası vardı topluca geziyorlardı. Biz bu olayı duyunca hangi ara yalnız kaldıklarına bile şaşırdık. Ki ikiside okuyor sadece haftasonlari gezme planları vardı. 1 senedir birlikteler bide.

Cidden yapilan yorumlari anlayamadim.

Kiz neden sorumluluk almiyor sevismis arkasinda dursun bik bik bik yazanlar , kiz tecavuze ugramis farkinda misiniz??? Cocuk bir de tokat atmis , siddete meyilli, ustelik tecavuzcu , sizin kafaniz yerinde mi resmen kizi suclamissiniz?!??!!??? Tecavuz magdurlari Turkiye'de sizin zihniyetiniz yuzunden magduriyetlerini soyleyemiyor, sizin kafanizdaki hakimler, savcilar sapiklari saliveriyor. Azalarak bitin tek dilegim bu.

Yüz göz olmuş demek ki ondan bu cesareti aldı

Yakınlaşma olmuş tam o anda kız durmak istemiş kardeşimde şöyle evlencez,böyle hayatımız olucak deyip yalan söylerek kızı zorlamış.

O anda şiddet olduğunu sanmıyorum. Eğer olsaydı kız bunu açık açık söylerdi. Ama yalan söylemiş ve kızı kullanmış. Ya yazarken bile içim kötü oluyor. Allahım ıslah etsin onu

Son düzenleme:
Bence kız istemiyorsa ailesine söylemeyin.
Nasıl bir aile bilmiyor musunuz?
Kız ailesinin arkasında duracağını bilse zaten gidip kendi söylerdi
Belki abisi gerçekten çok sert biri ve kardeşinizle kıza kötü şeyler yapabilecek kadar gözü dönecek biri olabilir.
Ayrıca ben kızın evlenme isteğini anlayamadım açıkcası kardeşiniz ona bu kötülüğü yapıyor evlenmem diyor ama kız evlenmek istiyor anlaşılır gibi değil. Ama kızın da aklı yerinde değil belli daha çocuk aklıyla düşünüyor.
Biraz büyük olsa asla kardeşinizle evlenmek istemezdi.
Kız pek bu olayı tecavüz gibi düşünemiyor küçük olduğu için.
Kardeşin de kız da küçük olduğu için ne yapacağınızı şaşırmış durumdasınız anlıyorum. Fakat böyle bir şey yaşandıysa kardeşiniz suçluysa cezasını çekmeli. Çünkü zorla demek tecavüz demektir.
Kandırmaksa eğer kızda suç var daha yaşına başına bakmadan böyle işlere kalkışıp evlenmeyi düşünmüş demektir.
Ama kız da çocuk daha ya.
İnşallah bir çözüm yolu bulursunuz.

Kızı kendi kızınız gibi belleyeceksiniz artık.Cok zor bir durum .Acısını aileler yaşar cocukların hatalarının.
Kardeşimize de akıl fikir dilyorum.Aile büyükleri konuşsun aklını başına alsın.
Evlendirmek için erken.Ama nişanlayın desem bu sefer de nişanlıyken ilşkiye girebilirler.Hamile kalabilir.Aklıma hersey geliyor.
Kardeşinizden uzak kalması daha iyi şimdilik bence.Siz görüşün kızla ama kardeşniz aklını başına alsın önce.
Kıza da kendi kardeşiniz gibi davranmanız cok gzel.Öncelikle bunun için tebrik ederim sizi.

Madem istemedigi bir sekilde olmus gitsin derdini mahkemede bana tecavuz etti diyerek anlatsin. Tecavuz diyoruz cunku o istemeden zorla olmus. Alin karsiniza konusun kizla. Kardesinizi pek savunacaginizi sanmiyorum bu durumda. Gitsin mahkemeye sizin velette ceksin cezasi neyse.

Kandirmis yani... Kiz önce dur demis kardesiniz bi kac bal akitmis sonra izin vermis. Dogru mu anliyorum?

Çok zor bir durum. Rabbim yardımcınız olsun kardesinizede akıl fikir versin. Bir kızın duyguları ile oynamış. Erkeğe ne olur ki düşüncesinde. Bu işi ilerletebilirler. Siz temkinli olun. Kız için çok üzüldüm. Nasil bir psikolojisi vardır suan kim bilir. ..

Kız lise 1 de daha , yaptı bir yanlış ,
büyük ihtimal evlilik olmayacak , erkekte bu işten sıyrılacak , kızda ne yapacağı meçhul ,ki oğlan yaptığı yanlışı etrafta anlatmasa
iyi olur, artık kız depresyona girip okuluda boşlaya bilir , zor süreç

Valla yaktı yıktı ortalığı kardeşmiş bide. Annemle babam harap oldu. Kıza üzülüyoruz.. Çocuk falan ama geçiyormuş karşısına bizimkinin bana bunları yapmadan önce söyleseydin o zaman neden söylemedin de yaptın diyormuş. Susuyor bizimki de. Annemle ablam diyor kız ağlamaktan helak oldu resmen babama sığınmış. Bana ablaya söyledim diye tokat attı diye babam o an çıldırmış. Hangi kız o durumda olmak ister ya kendisi kız olsaydı kardeşimin aynılarını yaşasaydı. Düşüncesiz bencil.

Kimse onu yaptığını savunmuyor is ceza olacaksa kızın ailesiyle konuştuktan sonra olacak..
Ama bir yanım çok ister almasını ceza bir yanım istemiyor kardeşime acidigimdan değil annem babam için istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…