- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Kadınlık Hormonları değişime uğruyor bunun adıda ergenlik , ve 5-6 yıl sürüyor bu süre içinde anneye çok görev düşüyor ki ben işten çıkıp kızımı takibe başlamıştım , ve kimlerle arkadaşlık ettiğini kime aşık olduğunu bunlarla uğraştım , onu rahatsız edenleride kendi imkanlarımla def ettim aşık olduğu var ise babasına söyledim beraber kafa patlattık zor süreç kolay değil , sorumluluk sahibi evebeynler için ama
Ayni kardesiniz gibi bir dayim vardi. Aynisini kizina yasattilar.
Bu durumda kızın annesinede 2 laf edesim var , neden kızınla daha sıkı ilgilenmedim neden sormadın kime aşık olduğunu , ve nasıl davranman veya kendini koruman gerektiğini kızına anlatmadın , da başka işlerle meşgul oldun
Bu durumda kızın annesinede 2 laf edesim var , neden kızınla daha sıkı ilgilenmedim neden sormadın kime aşık olduğunu , ve nasıl davranman veya kendini koruman gerektiğini kızına anlatmadın , da başka işlerle meşgul oldun
Kızın annesi ile kardeşim görüşüyorlardı. Kızda annem ile görüşüyordu. Hatta bir yere gittiklerin de kızdan 2 yaş büyük ablası vardı topluca geziyorlardı. Biz bu olayı duyunca hangi ara yalnız kaldıklarına bile şaşırdık. Ki ikiside okuyor sadece haftasonlari gezme planları vardı. 1 senedir birlikteler bide.
Yakınlaşma olmuş tam o anda kız durmak istemiş kardeşimde şöyle evlencez,böyle hayatımız olucak deyip yalan söylerek kızı zorlamış.Nasil zorlamis?
Yakınlaşma olmuş tam o anda kız durmak istemiş kardeşimde şöyle evlencez,böyle hayatımız olucak deyip yalan söylerek kızı zorlamış.
O anda şiddet olduğunu sanmıyorum. Eğer olsaydı kız bunu açık açık söylerdi. Ama yalan söylemiş ve kızı kullanmış. Ya yazarken bile içim kötü oluyor. Allahım ıslah etsin onu
Kızı kendi kızınız gibi belleyeceksiniz artık.Cok zor bir durum .Acısını aileler yaşar cocukların hatalarının.
Kardeşimize de akıl fikir dilyorum.Aile büyükleri konuşsun aklını başına alsın.
Evlendirmek için erken.Ama nişanlayın desem bu sefer de nişanlıyken ilşkiye girebilirler.Hamile kalabilir.Aklıma hersey geliyor.
Kardeşinizden uzak kalması daha iyi şimdilik bence.Siz görüşün kızla ama kardeşniz aklını başına alsın önce.
Kıza da kendi kardeşiniz gibi davranmanız cok gzel.Öncelikle bunun için tebrik ederim sizi.
Madem istemedigi bir sekilde olmus gitsin derdini mahkemede bana tecavuz etti diyerek anlatsin. Tecavuz diyoruz cunku o istemeden zorla olmus. Alin karsiniza konusun kizla. Kardesinizi pek savunacaginizi sanmiyorum bu durumda. Gitsin mahkemeye sizin velette ceksin cezasi neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?