Kardesim bosaniyor bir bakarmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pislik adam cumhurbaşkanından vize için yardım istemiş. Belçikada ki karısının doğum için yanına gitmek istiyormuş. Çok iyi bir eş ile baba olacakmış. Bide insan ister istemez acıyor gerçek yüzünü bilmeden..

Evet ben de sinir oldum okuyunca. Dışardan nasıl görünüyor gel gör ki olayların iç yüzü nasılmış. Dışı seni içi beni muhabbeti tam işte. Resmen durumunu çoook iyi kullanıyor adam

Cekismeli bosanmalar malesef ki tek celsede bitmiyor. Bende bosanmaya calisiyorum artik kanun konusunda avukat gibi oldum diyebilirim. Benim eski eşim diyeyim cezaevinde olduguna ragmen ben 1 yildir ugrasiyorum ve cocuk vs hicbir ortak paylasimimiz yok. Üzgünüm sizi anlayabiliyorum fakat kanun böyle işliyor

Canım çocuk ayağından mı rahatsızdı sanırım babası esnaf tarsuslular mı sanırım kardeşinin eşini uzaktan tanıyorum

merak etmeyin kızlar ..normal adam iste...fıstık gibi kızmış kardeşin gencecik...
Allah yardımcınız olsun

Canim cok tesekkur ederim. Bazen gercekten sadece yorum yapmak icin yaziyorlar.

Biz burda sade kendi halimizde bir hayat suruyorduk taki kardesim o lanet programda o mikrop adami gorene kadar. Sonra hersey birden boyle oldu.

Ayrica vizesiki almak icin biz cok ugrastik burda esinin yaninda cocugunun yaninda olsun diye. Babam 8 bin euro para gondercekti burdan onlarda ustune 2 bin katip parali vize alcaklardi. Ama olmadi vize kagitlarini yapacak kisi once sakat oldugu icin vermezler dedi sonra daha fazla para istedi. Biz vizesini almaya ugrasirken kardesimin yasadiklarindan haberimiz yoktu. Nezaman ki onlar biz parayi bulduk sizde ustunu tamamlayin diye aradilar kardesim aglayarak yasadiklarini anlatti gelmesini istemedigini hatasini anladigini buraya gelirse bizimde basimiza bela olacagini anlatti

Iste canim burda anlasmali ilk celsede cekismeli 1 yilda bosanip bitiyo Turkiyede nasil bilmedigim icin sordum. Cok sagol yorumun icin

Oha cumhurbaşkanı na çıkmış adam siz bir şekilde yolunu bulun gelmesin oraya. Hatta tvye çıkın herşeyi anlatın. O adam oraya gelirse sizi öldürebilir bile. Hemen önlem alın

Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok

Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok
arama motoruna ne yazınca çıkıo.

Dirseklerine kadar taktiklari 50 gr lik bilezikleri calmis kardesim heyy yarabbim ya resimleri internete atmasida kardesimi rezil etmek icin

Çok bile durmuş hemen ayırın adam Türkiye'de değilmi vekalet versin avukatına gitmesine de gerek yok

Canım kardeşin Belçika'ya geri dönsün hiç uğraşmayın çocuğunu da alsın hiç bişey yapamazlar zaten belçikada bekar gözükür Türkiye'de ki kocası da kendi düşünsün beklesin dursun yada avukat tutsun vekaletname versin boşasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…