- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Evet ben de sinir oldum okuyunca. Dışardan nasıl görünüyor gel gör ki olayların iç yüzü nasılmış. Dışı seni içi beni muhabbeti tam işte. Resmen durumunu çoook iyi kullanıyor adamPislik adam cumhurbaşkanından vize için yardım istemiş. Belçikada ki karısının doğum için yanına gitmek istiyormuş. Çok iyi bir eş ile baba olacakmış. Bide insan ister istemez acıyor gerçek yüzünü bilmeden..
Adını hatırlamıyorum isim hafızam yoktur ama Kütahyalı bi kız talip olmuştu bende kutahyaliyim oradan hatırladım kız çok güzeldi hattaOzelden yazar misin merak ettim.
Canım çocuk ayağından mı rahatsızdı sanırım babası esnaf tarsuslular mı sanırım kardeşinin eşini uzaktan tanıyorumCanim tehdit ediyor ama biz zaten yurt disindayiz bisey yapamaz suan. Zaten o tehditlerini ses kayitlarini mesajlarini tercume ettirdik avukata verdik. Benim bilmek istedigim acaba uzun surermi zor mu turkiyede bosanmak. Sanirim biraz uzun surecek bosanmasi.
Canim cok tesekkur ederim. Bazen gercekten sadece yorum yapmak icin yaziyorlar.Olan olmuş biten bitmiş, şimdi ne diye evlenmiş ya da 18/19 yaşında ne evlenme sevdası diye yargılamaya gerek yok bence. Onlar zaten her şeyin farkındalar, ve gelinen son durumda neler yapılabilir ve bu süreç Türkiye'de nasıl işliyor onu soruyorlar. Yorum yaparken biraz karşı tarafa empati diyorum.
Neden merak ediyosunuz ki bir arkadasinda dedigi gibi normal adam.Bende merak ettim kızlar özelden yaza bilirmisiniz?
Evet oyle basimiza bela oldu. Kardesimi illaki istiyolar kapilarina kopek etceklermisCanım çocuk ayağından mı rahatsızdı sanırım babası esnaf tarsuslular mı sanırım kardeşinin eşini uzaktan tanıyorum
Iste canim burda anlasmali ilk celsede cekismeli 1 yilda bosanip bitiyo Turkiyede nasil bilmedigim icin sordum. Cok sagol yorumun icinCekismeli bosanmalar malesef ki tek celsede bitmiyor. Bende bosanmaya calisiyorum artik kanun konusunda avukat gibi oldum diyebilirim. Benim eski eşim diyeyim cezaevinde olduguna ragmen ben 1 yildir ugrasiyorum ve cocuk vs hicbir ortak paylasimimiz yok. Üzgünüm sizi anlayabiliyorum fakat kanun böyle işliyor
arama motoruna ne yazınca çıkıo.Suan bende baktim internetten cunku cumhurbaskanina ciktigindan haberim yoktu. Evet yaninda gordugunuz dunyalar guzelide benim kapilarina kopek etmek istedikleri kardesim hocbir engelide yok
Çok bile durmuş hemen ayırın adam Türkiye'de değilmi vekalet versin avukatına gitmesine de gerek yokMerhaba hanimlar.
Bu konuyu kiz kardesim adina aciyorum.
Kiz kardesim 2015 mary ayinda kacarak evlendi. Biz yurt disinda yasiyoruz. Kardesim Turkiyeden telzvizyonda gordugu sonrasinda internette bulup konustugu ve 20 gun sonra kactigi birisiyle evlendi.19 yasindaydi.
Evlendigi kisi sakat. Kaynanasi aklina girmis hemen hamile kaldi . Sonra dogum icin belcikaya döndü 9. Ayda. Bu arada esinin psikolojik sorunlari varmis. Kardesime hersey yasakmis disari cikmak arkadas edinmek. Istedigi gibi giyinmek. Kaynanasinin eski kiyafetlerini giydirmisler. Kardesim yanimizdayken cok bakimli hep marka takilan bir kizdi. Ordaki fotolarini gorunce taniyamadik. Dugununden hic bir takisi yok.parmaginda yuzugu bile yoktu yanimiza doguma geldiginde. 2. Ayda dogum yapti. 5. Ayda geri dondu oraya. 1 ay tatil yapti. Geri geldi bosanma karari aldi. Cunku evlilik karari cok erkendi.tanimadigi birisiyle evlendi. Kocasi cok para harciyormus. 3 ayda 10 bin tl para harcamis sadece kendisine. Herseyi anlatamicam cunku cok uzun oluyo sorulariniza cevap veririm.
Simdi sorum su Turkiyede bosanmak zor mu? Uzun surermi? Burda avukat tuttu kardesim. Burdan bosanip turkiyeye kagitlari gondercek. Avukat zor olabilir demis. Turkiyeye gelip bosanamaz cunku cok bulasik insanlar.
Ailem kimseye soylememisti bosancagini bosaninca soyleriz diye. Ama kardesimin eski esi dicem butun sulalemizi aramis turkiyede burdaki arkadaslarini felan herkese beni dolandirdilar birsuru paramizi altinimizi calip gitti sizi gelip vurcaz oldurcez diye tehdit edermis.
Kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim.
Tesekkurler simdiden
Canım kardeşin Belçika'ya geri dönsün hiç uğraşmayın çocuğunu da alsın hiç bişey yapamazlar zaten belçikada bekar gözükür Türkiye'de ki kocası da kendi düşünsün beklesin dursun yada avukat tutsun vekaletname versin boşasınSakat oldugunu belirttim detay vermek icin herseyi yazsam cok uzun olacakti.
Bu arada benim ailem belcikadaydi. Babam 3 gun sonra geldi turkiyeye kardesimi geri getirmek icin ama geri donmek istemedi babamda yanliz dondu. Ailem hereaman cocuklarini korur kollar sorumsuz aile degil sizin anlicaniz.
Burda gitmeden once calisiyodu maasi vardi.son maasini alip gitmis. Yani yaninda 6 bin tl civari para goturmus.
Burda suan babamin parasini yiyor. Onlardan para calmadi. Kimseyi dolandirmadi. Yazin izine gittiginde yine yaninda para goturdu bir ay onlari gezdirdi yedirdi icirdi. Simdi altin yumurtlayan tavugu birakmak istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?