kardesim dedigim erkege asigim

ona soylemeli miyim?

• söylemelisin

OY: 49 74,2%
  • soylememelisin

OY: 17 25,8%

• Ankete Katılan
    66
Kafamdakinin aynisi...

Bemce onu sende cekici kilan sey cok yakin arkadasinin olmasi ve hic bir seyi soyleyememen. Insan soyleyemedikce icinde daha cok buyuyor. Ben olsam soylemezdm. Eger soylediklerin geri teperde onsuzluga katlanamicaksan soyleme.

Belki de o da ayni seyleri hissediyor ve sizden ters bir tepki almaktan korkuyor kimbilir...

Sizden hoşlansaydı bu 3 sene içinde bunu belli ederdi.
Siz yine de söyleyin söyleyin ki gerçek aşklara fırsatınız olsun. Aşk iki kişi yaşanır, sevmek de... Tek taraflı ne aşk ne sevmek ne ilişki, sadece zaman kaybı...

söyle gitsin..
4 yıllık emek, çöpe atma

Onu birlikteliği varmı oldumu size karşı nasıl anlarsınız.zaten atesle barut meselesi zor yani erkek kız kankaligi

Hem aşık olup hem nasıl kardeşim diyorsun anlamadım.
Git konuş derim inceldiği yerden kopsun, böylesi daha acı.

erkeklerle kadınlar hıcbır zaman kardes olamaz gecın bu ayakları

Bende sevgilime abi diyordum eskiden
ikimizre deli gibi müzik dinleriz o bana ben de ona bir sarki ismi söyledim konuşma bir anda duygusallasti.
O güne kadar ona hiç özlüyorum seni dememistim. Hep özlendin vs diyerek daha uzak bir tavırla söylerdim. Sonra o akşam bana yanlışlıkla canım yazdi. Ama bunların hepsi gerçekten bir tesadüf eseri oldu.. 7 yıldır birlikteyiz ve hala diyor ki ben o ana kadar inan hiç farketmemistim sana aşık olduğumu diye..
Hâlbuki ben gözünün içine bakardim :)
Ben de lafi biraz çevirdi canım mi falan filan diye sonra uzun uzun gelen canımmmmmmlardan sonra ne olduuu ben sana sanırım aşık oldum

ben seviyordum yanimda olsun istiyordum ama bunu once ona soylettim biraz fazla ugrastim ama olsun
tabi biz bunlari yasarken daha liseye gidiyorduk. Yasiniza gore hareket etmek gerekecek t

bence önce azcıkta olasa belli edin öyle hemen direk söylemeyin.hareketlerinizle konuşmalarınızla belli edin.tepkisine bakın ona göre açılcağınız zamanı iyi belirleyin.bunda kötü birşey yok insan sevdiğini söyler..bu arada bizede eşimizle çok yakın arkadaştık şuan 4.5 yıllık evliyiz :)

aman o da zaten ilgilidir ki. açıl gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…