Kafamdakinin aynisi...Ben bu konularda katiyim. Bu aşık olup olmamakla alakali değil ki. Ayni kandan olmayan birisiyle kardeş olup olmamakla alakali bir şey. Bu konuda kesin seyler vardir.
Zaten ben anlamam bu erkekle kiz arasindaki kardeşim mevzularini gerçi kizlar arasindaki de bana itici geliyor da neyse!!
4 senelik arkadasim neredeyse 3 senedir ona asigim. Ama bu zamana kadar hic soylemedim ve suanda da kardesim gibi. Onu o kadar cok seviyorum ki suana kadar kimseyle dogru duzgun cikamadim ki ondan baska bi adam bana cok itici geliyor. Baskasini sevmeyi denedim olmadi olmuyor. Simdi ona soylemeyi istiyorum ama onu kaybetmekten cok korkuyorum napmaliyim sizce? Siz olsaniz napardiniz?
Sen hic asik olmadin sanirim. İnsan asik olucakken kendi secemiyor malesef
aman o da zaten ilgilidir ki. açıl gitsin..4 senelik arkadasim neredeyse 3 senedir ona asigim. Ama bu zamana kadar hic soylemedim ve suanda da kardesim gibi. Onu o kadar cok seviyorum ki suana kadar kimseyle dogru duzgun cikamadim ki ondan baska bi adam bana cok itici geliyor. Baskasini sevmeyi denedim olmadi olmuyor. Simdi ona soylemeyi istiyorum ama onu kaybetmekten cok korkuyorum napmaliyim sizce? Siz olsaniz napardiniz?
ya gözunun onunde baska bırının olursa hangısı kötu sen karar verOna cok aliskinim ama hergun konusuruz ya beni birakirsa
çok haklısınız yaya gözunun onunde baska bırının olursa hangısı kötu sen karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?