- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
O kadar haklısın ki
Mesela çalışıp size bakmasını mı bekliyosunSayısalda 3k yapmış inatla endüstri falan yazıcam diyor ilk 1000 bekliyordu
Ben diyorum ailemiz fakir iş garantisi olan tıp var tek o yüzden yazsın istiyorum
Finansal sağlayıcı değil en itibarlı bölüm o endüstri Ceng düşük maaşlarla garantisiz işlerle kaynıyorÇocuğa elleşmeyin, ailenin finansal sağlayıcısı olmak zorunda değil.
Psikolojim ve kilom yerinde senin ihtiyacın varsa tanıdıkları yönlendireyimDiyetisyenlik ve psikolojiyi aynı anda okusun sana da faydası dokunur belki
Madem öyle çok düşünüyordu kendisi yapsaydı parklardan geri gelemediÇocuğa elleşmeyin, ailenin finansal sağlayıcısı olmak zorunda değil.
Aa konuların hiç öyle demiyor kızPsikolojim ve kilom yerinde senin ihtiyacın varsa tanıdıkları yönlendireyim
Tıp ı sen neden yazmadın?Finansal sağlayıcı değil en itibarlı bölüm o endüstri Ceng düşük maaşlarla garantisiz işlerle kaynıyor
Belki istediği için o alanda en iyi olacak. Ailemizin durumu iyi değil dedin. Okul bitince bize baksın diye bekleme, çok istiyorsan sen yap o işi.Finansal sağlayıcı değil en itibarlı bölüm o endüstri Ceng düşük maaşlarla garantisiz işlerle kaynıyor
Park travman mı var? Her konuda park diyip duruyorsun.Madem öyle çok düşünüyordu kendisi yapsaydı parklardan geri gelemedi
O doktor koca istiyor anam ondan yazmamıştırTıp ı sen neden yazmadın?
Yoo ben çok severim parkları sende seversin gerçiPark travman mı var? Her konuda park diyip duruyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?