- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilemma123
-
İnsanlar eşek değil. Bu nefretiniz mutlaka hissetmiştir ve o yuzden kardeşinizi sizden uzak tutmak istiyordurZehir benim dilimde.ama kalbinde,niyetinde,bakışlarında. Bir insanin eşini ailesinden tamamen koparma çabası normal size göre. ilginç.
E konudaki art niyetli taraf sizsiniz. Ettiğiniz hakaretlerden tutun, müdahil olduğunuz konulara kadar kötü niyeti ben sizde gördüm. Sarılamadım sevgiyle o yüzden, kusura bakmayın.Sen peygambersindir kesin.kasitli ve art niyetli insanlara sevgiyle sarilirsin eminim.
Kibir kokuyor anlattıklarınızdan.Ben de ailelere çok yakın olması taraftarı değilim. İster İstemez bir süre sonra birbirlerinin kişisel alanlarına müdahale başlıyor ve ilişkiler bozuluyor.Abilerinizin eşlerinden nefret edecek kadar bir sorun yaşadığınızı göremedim yazdıklarınızda.Abileriniz eşlerinin tabusu olmadığı gibi sizin de tapunuz değil bu algıyı kıralım. Birlikte aldıkları karara saygı duymalısınız ama,anladığım kadarıyla kirayı vermeyeceğiz diyerek ‘aba altında sopa göstermek’gibi olmuş tavrınız.Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Yalnız kendisinin de huzuru kaçıyor.İnsanlar eşek değil. Bu nefretiniz mutlaka hissetmiştir ve o yuzden kardeşinizi sizden uzak tutmak istiyordur
Ev ailemin ama annemle babam sessiz sakin insanlar. Urkekler ,cekinirler evlerine daha babam 4 yilda sadece 2 kere gitti düşün .
Buna rağmen kaçtı. Mesafeliyiz zaten hayatlarına dahil degiliz.kiraya verdik.gelin hanim evi sahiplenmis olmaliki kirayi istedi.ne münasebet. Oturan oturur,oturmayan kirasına niye çöksün. Kaç kardeşiz ona düşer mi?
Ne mutlu size o zamanYalnız kendisinin de huzuru kaçıyor.
Yalnız kendisinin de huzuru kaçıyor.
O karı diye hitap ettigin kisi kardesinin esi.. ne kadar çirkin bir dile ve kalbe sahipsin... bence de sen olma o kadinin hayatinda...eminim o da senden nefret ediyordur..Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Benim kızdığım da bu samimiyetsiz tavır. Arkadaş, komşu veya yoldan gecen alakasız biri bu ev çok güzelmiş dese buna bozulmayacak.sen sana sen oldugun icin esinin akrabası oldugun icin gard alan birine kizmaz miydin? Ne var bunda ki tersleme gereği duyuyor.ben begendim diye alacak değiller .Gelinin birsey yaptigi yokmus ki size hak verelim.
Ev icin yorum yapmissiniz. Kimsenin yorumunu almak istememis ne var bunda nefret kusacak?
Sinava gotururken oda gelmek istemis bu da kotu birsey degil benim algimca :)
Ayri eve cikmak istemis cikmis da kira gelirini istemisler ...e buda kisiye göre degisir.
Ben geliminizi sevmesem bile tantana yapmam sonucta o paradan kardesimde faydalanacak.
E kardesin ailesine geliyormus diye gelin bozuluyormus ..eee bozulsun sonuc olarak eve kilitlememis ya.
Bukadar öfke kin nerden kaynaklaniyor?
Bu saydiklariniz nedir ki...
Komik yani..
Kim bilir nasıl bir tavır dil ve bakışla soylediniz o cümleyi. Nefret ve kıskançlık gözünüzü kör etmişBenim kızdığım da bu samimiyetsiz tavır. Arkadaş, komşu veya yoldan gecen alakasız biri bu ev çok güzelmiş dese buna bozulmayacak.sen sana sen oldugun icin esinin akrabası oldugun icin gard alan birine kizmaz miydin? Ne var bunda ki tersleme gereği duyuyor.ben begendim diye alacak değiller .
insanin kizdigi bu işte.tahammülsüzlük.
Komik bulmuş olabilirsin ama böyle seyler ufak görünse de anlamı incitici.
Ben görümce değil de başka bir sıfat taşısaydım bu laf ona batacak miydi.elbette hayir.?
Tavsiye bile küfür olarak algilanacaksa bu insanla bizim ne isimiz olur?
Tavsiye bile denmez ona.aa pastada güzelmiş gibi birşey.
Evlatla aile arasını acmak ,dışlama çabası iyi niyetli mi? Asıl kızdıran niyet .yapilanlarin ardı.
Soyle dert oldu.Haksız görünen yok yere konusmayan ben oldum.Görüşmek zorunda değilsiniz. Niye bukadar dert oldu?
Çok iyi taniyorsunuz. kıskançlık? Nefret tamam da o ne alaka?Kim bilir nasıl bir tavır dil ve bakışla soylediniz o cümleyi. Nefret ve kıskançlık gözünüzü kör etmiş
Yahu belirli net birsey yazsaniza.Benim kızdığım da bu samimiyetsiz tavır. Arkadaş, komşu veya yoldan gecen alakasız biri bu ev çok güzelmiş dese buna bozulmayacak.sen sana sen oldugun icin esinin akrabası oldugun icin gard alan birine kizmaz miydin? Ne var bunda ki tersleme gereği duyuyor.ben begendim diye alacak değiller .
insanin kizdigi bu işte.tahammülsüzlük.
Komik bulmuş olabilirsin ama böyle seyler ufak görünse de anlamı incitici.
Ben görümce değil de başka bir sıfat taşısaydım bu laf ona batacak miydi.elbette hayir.?
Tavsiye bile küfür olarak algilanacaksa bu insanla bizim ne isimiz olur?
Tavsiye bile denmez ona.aa pastada güzelmiş gibi birşey.
Evlatla aile arasını acmak ,dışlama çabası iyi niyetli mi? Asıl kızdıran niyet .yapilanlarin ardı.
Gelinleriniz gibi siz de samimiyetsizsiniz az önce içinizi rahatlatan sizi mutlu eden tek şey kardeşinizin başkasına aşık olmasıydı şimdi ne diyorsunuz. İnanmadık samimiyetinize. Ayrıca birşey soracam. O evde siz söz sahibiyseniz abiniz de söz sahibi : sizin haddiniz değil evin kirasını alıp almamalarına karar vermek . Babanızın insiyatifinde durum.Hiç değil. Kardeşim sevgilisinden sonra çok dağıldı. Yeniden mutlu olsun,sevsin istedim.cok istedim ikisi evlensin.hatta kardeşime kızdım bile neden esyalarini sakliyorsun,esin görürse çok üzülür diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?