Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

Sen peygambersindir kesin.kasitli ve art niyetli insanlara sevgiyle sarilirsin eminim.
E konudaki art niyetli taraf sizsiniz. Ettiğiniz hakaretlerden tutun, müdahil olduğunuz konulara kadar kötü niyeti ben sizde gördüm. Sarılamadım sevgiyle o yüzden, kusura bakmayın.

Kimse kimseyi ailesinden koparamaz. Millet abartılı aile ilişkileri yuzunden boşanma aşamasına geliyor hatta bosaniyor bile, adam yine ailem ailem kafasında oluyor.

Adam görüşmek istedikten sonra kadın bacağından baglamiyor sonuçta.
Abin rahatsız olsa durumu değiştirir, kendi kendine bilenmissin abimi kopariyor diye. Kimsenin koptugunu filan sanmıyorum.

Samimi filan olmayın siz hatta mumkunse hayatlarında olmayın.

Gelinin birsey yaptigi yokmus ki size hak verelim.
Ev icin yorum yapmissiniz. Kimsenin yorumunu almak istememis ne var bunda nefret kusacak?
Sinava gotururken oda gelmek istemis bu da kotu birsey degil benim algimca :)
Ayri eve cikmak istemis cikmis da kira gelirini istemisler ...e buda kisiye göre degisir.
Ben geliminizi sevmesem bile tantana yapmam sonucta o paradan kardesimde faydalanacak.
E kardesin ailesine geliyormus diye gelin bozuluyormus ..eee bozulsun sonuc olarak eve kilitlememis ya.

Bukadar öfke kin nerden kaynaklaniyor?
Bu saydiklariniz nedir ki...
Komik yani..

Kibir kokuyor anlattıklarınızdan.Ben de ailelere çok yakın olması taraftarı değilim. İster İstemez bir süre sonra birbirlerinin kişisel alanlarına müdahale başlıyor ve ilişkiler bozuluyor.Abilerinizin eşlerinden nefret edecek kadar bir sorun yaşadığınızı göremedim yazdıklarınızda.Abileriniz eşlerinin tabusu olmadığı gibi sizin de tapunuz değil bu algıyı kıralım. Birlikte aldıkları karara saygı duymalısınız ama,anladığım kadarıyla kirayı vermeyeceğiz diyerek ‘aba altında sopa göstermek’gibi olmuş tavrınız.

Kardeşinizi asıl paylaşamayan siz gibi görünüyorsunuz, özellikle de son cümlelerinizden. İnsanları rahat bırakın. Samimi olmamanız faydalarına. Sizle aynı mahallede oturmak zorunda değiller ayrıca, o ev sizin değilse kirayı alıp almayacaklarına da siz karar veremezsiniz/vermemelisiniz.

Bu konuda 100% haklisiniz. En sevdiğim insan tipi...dağdan gelip milletin mirasina salca olmak. Dış kapının en dış mandali olduğunun farkında değil galiba

Yalnız kendisinin de huzuru kaçıyor.

Bence o evden kurtulduguna sukrediyordur.
Huzuru kacan tek kisi sizsiniz. Yeterince cektiremediniz diye de kuduruyorsunuz cunku 'kacmislar" . E kira gelirini de vermeyin de cezalarini ceksinler ama dimiii birde geline sevilmedigini citlattinmi dadindan yenilmez evlilikleri ohhh

O karı diye hitap ettigin kisi kardesinin esi.. ne kadar çirkin bir dile ve kalbe sahipsin... bence de sen olma o kadinin hayatinda...eminim o da senden nefret ediyordur..

Benim kızdığım da bu samimiyetsiz tavır. Arkadaş, komşu veya yoldan gecen alakasız biri bu ev çok güzelmiş dese buna bozulmayacak.sen sana sen oldugun icin esinin akrabası oldugun icin gard alan birine kizmaz miydin? Ne var bunda ki tersleme gereği duyuyor.ben begendim diye alacak değiller .
insanin kizdigi bu işte.tahammülsüzlük.
Komik bulmuş olabilirsin ama böyle seyler ufak görünse de anlamı incitici.
Ben görümce değil de başka bir sıfat taşısaydım bu laf ona batacak miydi.elbette hayir.?
Tavsiye bile küfür olarak algilanacaksa bu insanla bizim ne isimiz olur?
Tavsiye bile denmez ona.aa pastada güzelmiş gibi birşey.
Evlatla aile arasını acmak ,dışlama çabası iyi niyetli mi? Asıl kızdıran niyet .yapilanlarin ardı.

Kendi kötülüğünüzü görmeyecek kadar körsünüz. Kötülük benim dilimde diyorsunuz ayy ne iyisiniz siz. Kardeşim karısını sevmiyor ölen sevgilisinde aklı , keşke o kadın bilse diyorsunuz. Kalbinizde kötü.Yazık kardeşinize ben üzüldüm tanımadığım halde. Siz ?

Kim bilir nasıl bir tavır dil ve bakışla soylediniz o cümleyi. Nefret ve kıskançlık gözünüzü kör etmiş

Yahu belirli net birsey yazsaniza.
Tersledi de ne dedi? Agir laflar mi etti ne dedi ne yapti bu gelin bukadar.
Ayrica hic sorularima cevap vermiyorsunuz size gelinin bozuldugunu vs kim anlatiyor? kardesiniz mi? yoksa kendiniz mi varsayiyorsuniz bunu..

Her ne olursa olsun bukadar abartil bir sekilde nefretlik birsey yokmus.
Gelin cidden ailesinden koparma niyetinde diye varsayalim eee hangi insan bunu basarir? Kan bagi kopmaz. Kan sizin damar sizin.
Rahat olun

Hiç değil. Kardeşim sevgilisinden sonra çok dağıldı. Yeniden mutlu olsun,sevsin istedim.cok istedim ikisi evlensin.hatta kardeşime kızdım bile neden esyalarini sakliyorsun,esin görürse çok üzülür diye.
Gelinleriniz gibi siz de samimiyetsizsiniz az önce içinizi rahatlatan sizi mutlu eden tek şey kardeşinizin başkasına aşık olmasıydı şimdi ne diyorsunuz. İnanmadık samimiyetinize. Ayrıca birşey soracam. O evde siz söz sahibiyseniz abiniz de söz sahibi : sizin haddiniz değil evin kirasını alıp almamalarına karar vermek . Babanızın insiyatifinde durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…