Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

neymis beklentisi? icini mi okudun gelininin
kardesinin is cikisi eve ugramasinin ona battigini nerden biliyorsun?
bunlar ya varsayim ya da kardesiniz laf tasiyor size.
Kardeşim biraz satır aralarında sezdiriyor.laf taşıma diyemeyiz ama belli ediyor.yoksa medyum degilim ki nerden bileyim :)

Soyle dert oldu.Haksız görünen yok yere konusmayan ben oldum.

Kime göre ve neye göre? Çokmu önemli herhangi bir insanin size hak vermesi?
Ben sizi bu konuda hakli buldum mesela...
Nefretlik fitnetör bir gelininiz var... ama suclu kardeşiniz. Kan bağı kardeşinizle. Siz geline kizin durun...
Bende KVyle görüşmüyorum. Oğlu görüşür, yer, içer anasinla...umrumda olmaz. Niye? O onun anası.

Sonuna kadar okurken nedense kardeşi erkek olarak algıladım. Görümce görmeyeyim ömrümce olmuş Ha bu arada şu kardeşim eski sevgilisini seviyor kısmında çok sinirlendim. Ve kıza üzüldüm. Bence kendinizi biraz sorgulayın

Kardeşim biraz satır aralarında sezdiriyor.laf taşıma diyemeyiz ama belli ediyor.yoksa medyum degilim ki nerden bileyim :)
eee belli ediyor sadece. siz öyle konduruyorsunuz belki :) emin olmadiginiz seyler hakkinda niye bukadar dertleniyorsunuz. dusunsenize kardesiniz size geliyor...gelin o sirada kendi aleminde keyfi yerinde. dertlenen üzülen tek kisi kardesiniz belki. böylede olabilir.
cok kurmayin...kurdukca nefretiniz cogalir. bir baskasinin ic alemini bilemezsiniz.
durum sizi üzüyorsa kardes ve esini alin karsiniza konusun acik acik. olayi tatliya baglayin :)

içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Üslubunuz çok çirkin!
Tarzınız da üslubunuz gibiyse üzuldüm gelininize. Yazık, kacmış da kurtulmuş zavallı.
Ayrıca kardesinizin hala ölen sevgilisini sevdiğini bildiginiz halde en başindan evlenmelerine seyirci kalarak siz de kardeşiniz kadar suçlusunuz!

Biz kira filan istemiyoruz.ciktigi evi ailemkiraya verdi.evi sahiplenmiş, kira gelirini istiyor.kendileti de kiraya çıktı çünkü. Ne farkeder ha oturduk ha kirasini istedik.ordan alip simdiki evinin kirasini ödemek istiyor.
Abiniz otururken zaten bir kazanç getirmiyordu o ev . Çıkınca da kirayı alıp kendi tuttuğu evin kirasını ödeyebilirdi. Ama olmaz gelin çıkarsa anne babanıza kim bakacak. Ne kadar köfte o kadar ekmek . Olayı çıkar ilişkisine çeviren sizsiniz. Ve sizin abinizin küçüğü olarak herşeye karışmanız da yersiz.kim olsa sizin gibi görümceyi sevmez.

Kardeşinizin ölen sevgilisine olan hisleri sizi mutlu ediyor öyle mi?
Onun bu yaşadıklarından kendinize mutluluk payı çıkarmışsınız, sizin kardeşinizi zerrece sevdiğinize inanmam mümkün değil.

Ayrıca gelin hanım iyidir-kötüdür bilemem ama kardeşiniz de karısı ile birlikte hareket ediyor olmalı ki,sizden uzağa taşınmayı istemiş.
İstemese olmazdı o iş.
Siz yoz kondurmuyorsunuz belki ama dönüp kardeşinize bakacaksınız.
Bir de bu kadar kin kalbe zarar.

Ömür boyu bekar mı kalsın?aşık değil belki ama uyumlular.evlensin,yeni bir hayatı olsun ne varki bunda.kiz ölmüş gitmiş. Gidip kardeşim başkasını seviyor mu diyeydim?

Allah aşkına gelinin böyle bir tip mi acaba?kadın en başından gardını alarak gelmiş.
Gelinin !!! Kendinizi kayınvalide yerine koyuyorsunuz ya işte bu yüzden kaybediyorsunuz. Biz sizin gelininiz değiliz ki , kayınvalidemizin geliniyiz. Kaynana rolünü bırakın anneniz yapsın.

Annemle babam genç zaten.bakima ihtiyaçları yok çok şükür. Zaten ben onlarin eline birakmam.mazallah karşılaşırız diye kaçan birinin kira isteme yüzü olmamalı.

Gelinin !!! Kendinizi kayınvalide yerine koyuyorsunuz ya işte bu yüzden kaybediyorsunuz. Biz sizin gelininiz değiliz ki , kayınvalidemizin geliniyiz. Kaynana rolünü bırakın anneniz yapsın.
Annem çok aşırı sessiz.onun gercek yüzünü görmüyor hiç. Toz kondurmuyor ya deli oluyorum.

Biz kalabaligiz onlara kalmadı bakmak.mesele o değil.

Annemle babam genç zaten.bakima ihtiyaçları yok çok şükür. Zaten ben onlarin eline birakmam.mazallah karşılaşırız diye kaçan birinin kira isteme yüzü olmamalı.

Ama olaya hala kaçmak olarak bakıyorsunuz,bence bu yanlış.O evde oturmak zorunda değil,evet kira istemeleri bana göre de komik ama evi ya da çevreyi beğenmemiş olabilir,bu onu kaçmış yapmaz ki ?
Biraz daha yumuşak bakın olaylara,kaçıp gitmek değil ki bu,kaçıp gitse haberiniz olur muydu sizce

Ayrica kardesinizin ölen eski sevgilisini hala sevdigine nasil eminsiniz?
Bir baskasinin ic aleminden bukadar emin olan insanlara hayret ediyorum
Siz kendi kendinize kuruyorsunuz...
Öyle bilmek sizi mutlu ediyor. Kardesiniz kendi agiziyla eski sevgilimi seviyorum demediyse bukadar emin olmayin kendinizden.

Odak noktanizi ve hayatinizi gelinden ve kardesinizden kendinize cevirin...

Zaten kardesiniz de farkindadir herseyin ki tasinmis ve hak veriyor esine.
Sizde kendi sagliginiz huzurunuz icin kendinize odaklanin. Kardesinizi de böylelikle yipratmis olmazsiniz.

Katlanma görüşme basit ve net! Yani son kelimene kadar olan kısma bi nebze hak verebilirim çünkü daha fazla detay vermemişsin cımbızla çekip alınmış kötü huyları dışında ama son 'karı' kelimesi de çok saygısızca. Hemcinsine hakaret. Bayan yada kadın diyebilirdin. Ona da öyle mi davranıyorsun ya da böyle mi hissettiriyorsun. Daha doğrusu onlara.. Çünkü cümlenin başında çoğul konuşmuşsun. Kardeşlerimin eşleri diye paragrafa başlıyorsun hiçbirini sevmiyorsan ne yazık ki kendine de bir bakmanı öneririm ha eğer bahsettiğin tek bir kardeş eşiyse orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…