- 1 Şubat 2019
- 217
- 69
- 13
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
Kardeşim biraz satır aralarında sezdiriyor.laf taşıma diyemeyiz ama belli ediyor.yoksa medyum degilim ki nerden bileyim :)neymis beklentisi? icini mi okudun gelininin
kardesinin is cikisi eve ugramasinin ona battigini nerden biliyorsun?
bunlar ya varsayim ya da kardesiniz laf tasiyor size.
Soyle dert oldu.Haksız görünen yok yere konusmayan ben oldum.
eee belli ediyor sadece. siz öyle konduruyorsunuz belki :) emin olmadiginiz seyler hakkinda niye bukadar dertleniyorsunuz. dusunsenize kardesiniz size geliyor...gelin o sirada kendi aleminde keyfi yerinde. dertlenen üzülen tek kisi kardesiniz belki. böylede olabilir.Kardeşim biraz satır aralarında sezdiriyor.laf taşıma diyemeyiz ama belli ediyor.yoksa medyum degilim ki nerden bileyim :)
Evet.Siz evli misiniz?
Üslubunuz çok çirkin!içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Abiniz otururken zaten bir kazanç getirmiyordu o ev . Çıkınca da kirayı alıp kendi tuttuğu evin kirasını ödeyebilirdi. Ama olmaz gelin çıkarsa anne babanıza kim bakacak. Ne kadar köfte o kadar ekmek . Olayı çıkar ilişkisine çeviren sizsiniz. Ve sizin abinizin küçüğü olarak herşeye karışmanız da yersiz.kim olsa sizin gibi görümceyi sevmez.Biz kira filan istemiyoruz.ciktigi evi ailemkiraya verdi.evi sahiplenmiş, kira gelirini istiyor.kendileti de kiraya çıktı çünkü. Ne farkeder ha oturduk ha kirasini istedik.ordan alip simdiki evinin kirasini ödemek istiyor.
Ömür boyu bekar mı kalsın?aşık değil belki ama uyumlular.evlensin,yeni bir hayatı olsun ne varki bunda.kiz ölmüş gitmiş. Gidip kardeşim başkasını seviyor mu diyeydim?Üslubunuz çok çirkin!
Tarzınız da üslubunuz gibiyse üzuldüm gelininize. Yazık, kacmış da kurtulmuş zavallı.
Ayrıca kardesinizin hala ölen sevgilisini sevdiğini bildiginiz halde en başindan evlenmelerine seyirci kalarak siz de kardeşiniz kadar suçlusunuz!
Gelinin !!! Kendinizi kayınvalide yerine koyuyorsunuz ya işte bu yüzden kaybediyorsunuz. Biz sizin gelininiz değiliz ki , kayınvalidemizin geliniyiz. Kaynana rolünü bırakın anneniz yapsın.Allah aşkına gelinin böyle bir tip mi acaba?kadın en başından gardını alarak gelmiş.
Annemle babam genç zaten.bakima ihtiyaçları yok çok şükür. Zaten ben onlarin eline birakmam.mazallah karşılaşırız diye kaçan birinin kira isteme yüzü olmamalı.Abiniz otururken zaten bir kazanç getirmiyordu o ev . Çıkınca da kirayı alıp kendi tuttuğu evin kirasını ödeyebilirdi. Ama olmaz gelin çıkarsa anne babanıza kim bakacak. Ne kadar köfte o kadar ekmek . Olayı çıkar ilişkisine çeviren sizsiniz. Ve sizin abinizin küçüğü olarak herşeye karışmanız da yersiz.kim olsa sizin gibi görümceyi sevmez.
Annem çok aşırı sessiz.onun gercek yüzünü görmüyor hiç. Toz kondurmuyor ya deli oluyorum.Gelinin !!! Kendinizi kayınvalide yerine koyuyorsunuz ya işte bu yüzden kaybediyorsunuz. Biz sizin gelininiz değiliz ki , kayınvalidemizin geliniyiz. Kaynana rolünü bırakın anneniz yapsın.
Biz kalabaligiz onlara kalmadı bakmak.mesele o değil.Abiniz otururken zaten bir kazanç getirmiyordu o ev . Çıkınca da kirayı alıp kendi tuttuğu evin kirasını ödeyebilirdi. Ama olmaz gelin çıkarsa anne babanıza kim bakacak. Ne kadar köfte o kadar ekmek . Olayı çıkar ilişkisine çeviren sizsiniz. Ve sizin abinizin küçüğü olarak herşeye karışmanız da yersiz.kim olsa sizin gibi görümceyi sevmez.
Annemle babam genç zaten.bakima ihtiyaçları yok çok şükür. Zaten ben onlarin eline birakmam.mazallah karşılaşırız diye kaçan birinin kira isteme yüzü olmamalı.
Buraya 20 yıl sonra gelmek lazım. :))Burası gelinler tayfası sizi taşlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?