- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi dilemma123
-
Yazık diyorum sadece....Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Bu kadar nefret ancak kıskançlıktan dogarÇok iyi taniyorsunuz. kıskançlık? Nefret tamam da o ne alaka?
Yok be bazıları melek gibidir. Benim annem iyi bir görumcedir ve yengelerim de çok iyi gelinlerdir. Yengemle annem çok iyi iki dosttur. Annem her zaman kardeşimden çok gelinimi seviyorum der. Çünkü gelini kardeşinden daha iyi... yengem de anneme çok düşkündür. Maşallah.Gelininiz de belki çok masum değil ama sizde az şeyler yapmamışsınız gibi duruyor. Daha evlenmeden görümcemden gözüm korktu
Kimse geline birsey yapmiyor ki, tabi ki oğullarına yapıyorlar. Gelin minnet duysun diye yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Keşke benim de kp' im olsaydı da oğluna ev alsaydi. Kıskanıyorum o tipleri.Valla sizle gelininiz arasında hanginiz haklı haksız vs bilemem. Ama genel olarak gelinlere ben de sinir oluyorum bazen.
Söz konusu erkek ailesi oldumu evi varsa vermeli, maddi destekte bulunmalı, kız ailesine birşey diyemez ama kp ile birlikte çalışmış sanki söz sahibi olur hemen malında mülkünde. Benim çevremde çok var kp nin evinde oturan ya da kpi ev alan. Ama bunun kıymetini de bilen yok var tabi yapacak oğlu sonuçta kafası. Ama mesele bakmaksa misafir etmekse mecbur muyum derler. İş sömürmeye geldi mi oğluna yapmayacak da ne yapacak derler, ama burda da görüyoruz anası öptü mü ahtopot gibi yapışıyor kocama derler. Hem çocuk gibi ailelerin desteğini istiyorlar iş görüşmeye geldi mi mesafeli olalım fikrini beyan etmesin kimse herkes dışkapının dış mandalı kocam bi tek beni sevsin.
Ay bu kp den mal mülk bekleyen gelinleri getirin bir kaşık suda boğayım. Gıcık ya. Benim de etrafımda var.Valla sizle gelininiz arasında hanginiz haklı haksız vs bilemem. Ama genel olarak gelinlere ben de sinir oluyorum bazen.
Söz konusu erkek ailesi oldumu evi varsa vermeli, maddi destekte bulunmalı, kız ailesine birşey diyemez ama kp ile birlikte çalışmış sanki söz sahibi olur hemen malında mülkünde. Benim çevremde çok var kp nin evinde oturan ya da kpi ev alan. Ama bunun kıymetini de bilen yok var tabi yapacak oğlu sonuçta kafası. Ama mesele bakmaksa misafir etmekse mecbur muyum derler. İş sömürmeye geldi mi oğluna yapmayacak da ne yapacak derler, ama burda da görüyoruz anası öptü mü ahtopot gibi yapışıyor kocama derler. Hem çocuk gibi ailelerin desteğini istiyorlar iş görüşmeye geldi mi mesafeli olalım fikrini beyan etmesin kimse herkes dışkapının dış mandalı kocam bi tek beni sevsin.
Bolca var bizim ülkemizde. Kız çocuğu gidince el olur oğlan soyun devamı malın mülkün sahibi çoğu bu kafada zaten. Gelinler de almaya gelirken bu kafada. :) bi tanesine Allah razı olsun bak evinizi almışlar diyince yapcak tabi oğluna dedi. Bi hayır duasına bile gerek görmedi. :))Ay bu kp den mal mülk bekleyen gelinleri getirin bir kaşık suda boğayım. Gıcık ya. Benim de etrafımda var.
Size ne ? Sizden mi istiyor kirayı anne babasından istiyor.Annemle babam genç zaten.bakima ihtiyaçları yok çok şükür. Zaten ben onlarin eline birakmam.mazallah karşılaşırız diye kaçan birinin kira isteme yüzü olmamalı.
İşte dökülünn kıskanıyorsunuz gelinleri. Siz olmasanız anne babanız gelinlerle ve abilerinizle. Gül gibi geçinip giderler. Ahh ahhboş yere dememişler görümcelere çay kaşığı diye.Annem çok aşırı sessiz.onun gercek yüzünü görmüyor hiç. Toz kondurmuyor ya deli oluyorum.
Kız olarak ve akıl verenleri olarak bakmak ta elbet size düşer .Biz kalabaligiz onlara kalmadı bakmak.mesele o değil.
Görünmceye laf eden üyelere miydi o iki yüzlü kelimenizHem evlerinde oturmayacağım hem de kirayı alacağım yok yaa? Gelin bildiğiniz açıkgözmüş ne kadar ikiyüzlü bu üyeler yahu konuyu sırf görümce açtı diye saldırdınız her insan aynı değildir her gelin de haklı değildir!
Oğulları ayrı bi dünyada mı yaşıyor? Gelin de o destekten faydalanmıyor mu? Eşinin ailesini hayatında istemeyip, karışmasınlar görüşmesinler diyip sonra onların verdiği evde oturmak, dara düşünce kendi aikesinden değil de eşinin ailesinden beklentide olmak çok mu normal. Mesala babanız alsa ev niye kp babanız daha yakınınız değil mi ?Kimse geline birsey yapmiyor ki, tabi ki oğullarına yapıyorlar. Gelin minnet duysun diye yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Keşke benim de kp' im olsaydı da oğluna ev alsaydi. Kıskanıyorum o tipleri.
Görünmceye laf eden üyelere miydi o iki yüzlü kelimeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?