Kardesim esiyle barismak istiyor

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Kardesim esi yaklasik 1.5 yil once bosanma davasi acmisti.Dava gecen hafta yapildi.yengemin babasi ve anesi ve kardesi sahitlik yaptı ve suyledikleri tek sey basit tartismalrdan dolayi kizlari baba evine gitmesi Yani ortada bosanmak icin gecerli bir sebepleri yok bide kardesim in ile tartisma konusu evlendikten 1 hafta sonra kizin annesi ve 3 kardesiyle birlikte kendi evlerinde kalmasi daha yeni evli oldugu halde bu Durumu daha sonra tekrar yapmasi kardesimde daha yeni evli oldugunu cicim ayi oldugu icin evde kalmamalarini suyluyor tabii yengem bunu kabullenmiyor ve hamile haliyle evden ayriliyor ve kardesime diyor annemi sevmiyorsan benide sevme anlamadigim daha evlilik oturmadan niye Çocuk Sahibi olunur bide kardesime bir kac kere onu sevmedigini suyledi .kardesim yengemi eve getirmek icin daha once caba gosterdi.simdide Çocuk icin barisma girisiminde bulunacagini suyluyor aradan 1.5 yil gecmis ve yengem Çocuk icin hic arayip sormamis iletisim hic yok.yengemin onunla barisacagini dusunmuyorum bu ara Çocuk 7 Ayliktir .sizce yengem barismak niyetin olsaydi azicik olsada caba gostermezmiydi maalesef yuzde bir caba yok yengemde

Bırakın buna kendileri karar versinler
Zaten evlenecek iradeye sahip olan biri birkaç ay içinde boşanmaz 1.5 yıldan sonrada biraraya gelmeyi talep etmez taraflar olgunlaşmamış yürümez bu iş

Son düzenleme:
Bırakın buna kendileri karar versinler
Zaten evlenecek iradeye sahip olan biri birkaç ay içinde boşanmak 1.5 yıldan sonrada buralara gelmeyi talep etmez taraflar olgunlaşmamış yürümez bu iş
Aynen katiliyorum belki 1.5 yilda ikisi biraz olgunlasmis yengem ufak bir adim atsa kardesim hemen barisir

Siz nicin bunu sorun ettiniz kendinize. 2 medeni insan. Karar verirler ve sulaledeki herkese saygi duymak düşer

Siz surekli gelinin baskasindan hamile kaldigini dusunen gorumce degil misiniz?

Hatta bu sekilde konu tutmayinca sanki kuzeniniz evlenir evlenmez hamile kalmis gibi konu acip bu surede gebelik olusur mu, kocasi biraz supheli yaklasiyor imalarda bulunuyor diye sormustunuz.

Siz en iyisi hic karismayin. Ikisi de yetiskin insan olumlu olumsuz kendileri cozsunler. Veya daha ilimli kisiler araci olsun

Bosanma davasi 1,5 yilda yeni mi görulmeye baslanmis
Bebek 7 aylik olmus hic gormediniz mi
Kadin barismak istese simdiye dek barisirdi ne garip bir durum.
Evlenir evlenmez ayrilmislar mi

Şimdi yengeniz burada konu açmış olsa ''eşim 2 gün kalmaya gelen ailemi istemedi.Hamile halimle bana onu dedi bunu

dedi.Ailemin yanına gittim.Ne aradı ne sordu???Çocuğuyla ilgilenmiyor'' derdi.

Olayları hep iki taraflı dinlemek lazım.Çoğu konuda burada böyle işleniyor.

O kadından hayır gelmez.Kardeşin boşuna debelenmesin.

Daha önceki konunuzda da "Walla gelin hanim bin pisman olmus hatasini kabul etmis tabii kardesim artik onu kabul etmeyecegini soyledi zamanda duzeltmek icin o kadar caba sarfetik onlar hic bisey yapmadilar" diye bir şey demissiniz. Ortada çelişkiler var yorumlarınızda

Annenler gitseydi kardeşin rahatsız olmadı tabi ama dimi neyse bencede barışmaz bundan sonra kadın sizin dediğiniz 2 tartışma kadın için çok büyük sorun olabilir

Anne baba olmus kocaman insanlar kendileri karar verirler.abiniz seviyorsa elbette barismakta ister pesinden koşarda.
Siz hic karismamalisiniz

Burada var öyle konular.Kendisi hiçbir şey yapmayıp hatta kapıdan kovup yine de kocasıyla barışmak isteyen kadınlar.Olabilir yani demek ki.

Karışmayın siz.Kendileri halletsin.

Bebek başkasından diye mi şüphelendiniz?Bu yazdıklarınız haricinde daha büyük sebepler var demek ki.Eksik bu konu bence.

Hamile karisindan boyyyyyllllle bir sebepten ayrilana ben adam demem bosuna kizi uzmesin

kardesınız esıne aılesı ıle olan ıletısımınde mudahale etmıs benımde esım bana karısamaz ıstedıgımde gıder gorur kalırım kı ben balayından dondum gıttım memlekete aılemın yanına tatılıme devam ettım cunku daha ıznım vardı o nedenle erkegın gıozunde ufak seyler kadınların gozunde buyuk problemlere yol açabılır , ırde su var bu kadın hamıle evı terk etmıs kendınce haklı sebeplerı de var kardesınız neden epsınden gıtmemıs diyorsunuz ya cocuk ıcın aramadı bıle kardesınız arasaymıs o cocugun babası ıse aramak sormak ıhtoyacını gıdermek babaya düşer..
ama sunu soyleyım bu evlılıkten kımseye hayır gelmez, boşansınlar herkes kendı hayatına baksın bence en ıyısı bu..

O mu??!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…