- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.347
- 158
- 40
Magdur kadinlar oldugu gibi magdur erkeklerde var azda olsa var Gelin hanim evliligin ilk haftasinda bile surat yapiyordu sanirim kardesim Sevmiyordu kardesimi kandirdi
1. Hickimse karnında bebeğiyle , binbir umutla kurduğu yuvayi "HİÇBİR SEBEP OLMAMASINA RAĞMEN " terketmez.Kardesim esi yaklasik 1.5 yil once bosanma davasi acmisti.Dava gecen hafta yapildi.yengemin babasi ve anesi ve kardesi sahitlik yaptı ve suyledikleri tek sey basit tartismalrdan dolayi kizlari baba evine gitmesi Yani ortada bosanmak icin gecerli bir sebepleri yok bide kardesim in ile tartisma konusu evlendikten 1 hafta sonra kizin annesi ve 3 kardesiyle birlikte kendi evlerinde kalmasi daha yeni evli oldugu halde bu Durumu daha sonra tekrar yapmasi kardesimde daha yeni evli oldugunu cicim ayi oldugu icin evde kalmamalarini suyluyor tabii yengem bunu kabullenmiyor ve hamile haliyle evden ayriliyor ve kardesime diyor annemi sevmiyorsan benide sevme anlamadigim daha evlilik oturmadan niye Çocuk Sahibi olunur bide kardesime bir kac kere onu sevmedigini suyledi .kardesim yengemi eve getirmek icin daha once caba gosterdi.simdide Çocuk icin barisma girisiminde bulunacagini suyluyor aradan 1.5 yil gecmis ve yengem Çocuk icin hic arayip sormamis iletisim hic yok.yengemin onunla barisacagini dusunmuyorum bu ara Çocuk 7 Ayliktir .sizce yengem barismak niyetin olsaydi azicik olsada caba gostermezmiydi maalesef yuzde bir caba yok yengemde
Şiddet el ile olmuyor sadece hanımefendi!Kadinlar kocalarindan neler cekiyor benim kardesim gercekten iyi biri tamamda Gelinin ailesi bir iki gun kalmis zaten sorun degil siddet yok siddet olmadigini annesi mahkemede suyledi bir iki kere tartisma varmis.bazi kadinlar kendilerine onemsemeyen aci cektiren erkeklerden hoslanir efendi insani kimse sevmez.cevremde ve forumda da goruyorum kocasi her turlusunu yapiyor kadin hala kocami seviyorum diyor.gercekten seven uzulur uzen ise sevilir.
Burada var öyle konular.Kendisi hiçbir şey yapmayıp hatta kapıdan kovup yine de kocasıyla barışmak isteyen kadınlar.Olabilir yani demek ki.
Karışmayın siz.Kendileri halletsin.
Bebek başkasından diye mi şüphelendiniz?Bu yazdıklarınız haricinde daha büyük sebepler var demek ki.Eksik bu konu bence.
Üzdüysem kırdıysam çok özür dilerim.Olabilir örneğiydi sadece.
Sorun degil okuyunca sasirdim sadeceÜzdüysem kırdıysam çok özür dilerim.Olabilir örneğiydi sadece.
Konu sahibesinin yengesi de sizinle aynı durumda.Eşi gelmiş gitmiş çabalamış ama kadın istememiş.Bu saatten sonra istermi düzelirmi diye sorunca sizin örneğinizi verdim.Olabilir isteyebilir diye.Yanlış anlamayın laf çarpmak için yazmadım size.Sorun degil okuyunca sasirdim sadece
Yok gorunce guldum bile olabilir hakaret olmadigi surece herkes istedigini yazmakta serbest .sevgiler.Konu sahibesinin yengesi de sizinle aynı durumda.Eşi gelmiş gitmiş çabalamış ama kadın istememiş.Bu saatten sonra istermi düzelirmi diye sorunca sizin örneğinizi verdim.Olabilir isteyebilir diye.Yanlış anlamayın laf çarpmak için yazmadım size.
Benden de sevgiler:)Yok gorunce guldum bile olabilir hakaret olmadigi surece herkes istedigini yazmakta serbest .sevgiler.
Ben evliyim bosanmak isteyen biri kucucuk bir seyde bile bosanabilir olaya sizin acidan bakarsaniz dunyada evli insan kalmaz bosanmak artik moda oldu eminim bosansaniz bile evlenecegiz diger erkek kocanizdan bir farki olmazŞiddet el ile olmuyor sadece hanımefendi!
Pskolojik siddet denen bir unsur var bilmem biliyomusunuz? Ayrica herkes sıkıntı çekmeyi kaldıramayabilir. Ne kadar hakimsiniz ki karşı tarafin duygularina bu kadar kolay yorum yapıyosunuz. ? Abin sana göre efendi belki ? Benim eşimde cok efendi görünür ama bana pskolojik baskinin alasini yapti. Yapıyor da. Geri kalan herseyi tam olmasina rağmen. Ve ben bosanmayi düşünüyorum. Dovulmuyorum diye kafayi mi yedirsin bana ? Siz evli degilsin heralde bu kadar bol keseden attiginiza gore ? Yada erkeksiniz bu kadar düz mantik konuşuyorsunuz.
Siz benim ne yaşadığimi nerden biliyosunuz da konusuyosunuz? Sizede kalsa bu gerikafalilikla dayak da olsa siddetse olsa kocaya tapmak mi ? Merak ettim kac kere dayak yediniz? Yada hic insan yerine koyulmamazliginiz oldugumu? Yada kendinizi bi birey yerine koydunz mu? Benim bi düşüncem var diye ayakta durabildiniz hiç? Yoksa as.lak gibi herşeye itaat mi ettiniz ?Ben evliyim bosanmak isteyen biri kucucuk bir seyde bile bosanabilir olaya sizin acidan bakarsaniz dunyada evli insan kalmaz bosanmak artik moda oldu eminim bosansaniz bile evlenecegiz diger erkek kocanizdan bir farki olmaz
Siz benim ne yaşadığimi nerden biliyosunuz da konusuyosunuz? Sizede kalsa bu gerikafalilikla dayak da olsa siddetse olsa kocaya tapmak mi ? Merak ettim kac kere dayak yediniz? Yada hic insan yerine koyulmamazliginiz oldugumu? Yada kendinizi bi birey yerine koydunz mu? Benim bi düşüncem var diye ayakta durabildiniz hiç? Yoksa as.lak gibi herşeye itaat mi ettiniz ?
bencede tamamen anormal. Konu sahibi de ne istşyor belli değil. Kardeşi barışsın mı barışmasın mıYani alınmayın ama yengeniz krdeşinizi damızlık niyetine kullanıp çocuk sahibi olup yol vermiş sanki, Ayy başka birşey göremedim ben üstelik aile de bu işe yangına körükle gidiyor yani ortada normal olmayan durumlar var.
Niye şaşırdiniz?Daha önceki konunuzda da "Walla gelin hanim bin pisman olmus hatasini kabul etmis tabii kardesim artik onu kabul etmeyecegini soyledi zamanda duzeltmek icin o kadar caba sarfetik onlar hic bisey yapmadilar" diye bir şey demissiniz. Ortada çelişkiler var yorumlarınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?