Kardesim esiyle barismak istiyor

Dunya kadar is oldu kardes sen buralarda bu kadar zamanda hamile kalinirmi tarzindada konular actin yani cocuk abimden degilmi acaba mahiyetinde
Bu saatten sonra zor birde ben nedense senin gorumce degil direk kizin kocasi oldugunu dusunuyorum konularinda oyle bir tini var yazimlara donusun kadin olarak bakis acin falan neyse gorunceymissin gibi dvm edicem

Ben senin konularini cok cok iyi hatirliyorum kol kirilmis yen icinde kalmis sende biliyorsan acik acik yazmiyorsun veya sende bilmiyorsun
Senin kardesin ne yaptiysa kiz ardina bakmadan kacti gozu ne hamilelik ne cocuk gordu aninda bosandi hic bir kadin evladina kiyamazken o ne yasadiysa kiydi
Siz ne kadar para icin kardesim kandirildi dolandirici vs desenizde bana ariza kardesten cikti gibi geliyor senin kardesin veya abin ne yaptida daha 15 gunluk gelin gitti isler bu haddeye geldi o kisim cok muamma

Simdi senin kardesinin barismak istemesi ona birsey ifade etmez edecek olsaydi bosanmadan barisirdi zaten hamileyken bosanan kadin niye donsun kardesine
Ama illa ben tirmalayacagim diyorsa birakin tirmalasin

Siz nicin bunu sorun ettiniz kendinize. 2 medeni insan. Karar verirler ve sulaledeki herkese saygi duymak düşer
bahsettiği kişi canı kardeşi
tabiki sorun edecek
üzülsün istemiyor

elalemden bahsetmıyor
öz erkek kardesınden bahsediyor konu sahibi

sorun etmesi ayrı birşey
müdahele etmesi ayrı birşey

bahsettiği kişi canı kardeşi
tabiki sorun edecek
üzülsün istemiyor

elalemden bahsetmıyor
öz erkek kardesınden bahsediyor konu sahibi

sorun etmesi ayrı birşey
müdahele etmesi ayrı birşey
Onceki konularına bakarsaniz yok cocuk abisinden degilmis yok oyleymis yok boyleymis. Buraya konu acacak kadar mudahil mevzuya. Sizin gorumceniz ayni şeyi yaparsa siz tepkisiz kalırsınız bu benim kendi yorumum. Bana degil konu sahibine odaklanin da mevzuyu anlayin derim

çocuk için barışılmaz, ama çocuğunu görmeli, babalık görevlerini yapmalı tabii

Tamam kardesim dunyanin en kotu insani olsun.iki hafta ev kalmis sonra babasi evine gitmis sonra ordayken hamile oldugunu ogreniyoruz o zaman bu kotu insan oldugunu dusundugu insandan o cocugu dunyaya getirmezdi daha evlilik oturmamisken kardesim kustukten sonra ona Çiçek altin yuzuk elbise ic camisiri parfum almis bide yemek yemisler sozde barismislar ama sonra kendisi gidip bosanma davasi aciyor .bide hanginiz evlendiginizin ilk haftatasin anneniz ver kardesiniz yatmaya kaliyor evliligin en az 1 ay özel olmalı misafir gelir ama kalınmaz bide aynı şehirde yadsıyorsanız

Çocuğu tek başina mı yapti...evlendiğine göre güvenmiş demek ki ne yaptiysa artik 2 haftada kiza abin..

Misafir geldi kaldı diye dünyanın sonu değil. Ayrıca 7 aylık bir çocuğu hiç görmemek nasıl bir şeydir acaba? Düşünsene, benim abimin çocuğu doğacak ve ayrılar diye gidip yeğenimi görmeyeceğim? Şaka gibi, biri şaka dese bile saçma.
Ayrıca sizin amacınız nedir yani? Çevrenizde dedikodu yapacak bir insan yok mu da burada yapıyorsunuz?
Saçma sapan bir sebepten yuvaları yıkılmış, eğer bunda azıcık bile parmağınız varsa Allah öyle bir sorar ki sizden feleğiniz şaşar haberiniz olsun.

Bence şu konuyu en başından toparlayın. Eski konularınızla çelişiyorsunuz.

Eğer kardeşiniz, eşine bebeğin başkasından olduğunu falan ima ettiyse kadın da haklı olarak "böyle cibiliyetsize baba dedirtmem" demiştir.

burada o kadar çok koca-koca ailesinden sorun yaşayan kişileri okuduk ki bu konuda erkeğin böylesine masum olduğuna inanasım gelmiyor. ortada anlatılmayan bişeyler olduğu açık. hiçbir kadının hele de hamile haliyle durup dururken evini terkedeceğini sanmıyorum.

evliliğimin onuncu gününde iki günlüğüne yanıma gelen ailemi istemeyen koca rengini baştan belli ettiği için boşandığımdan ötürü suçlu olmadığımdan eski kocama geri dönmem şahsen.
Çocuğun kendinden olduğunu yeni mi farketmiş o abin

Ben nedense en basindan beri sizin gorumce degil de bu kadincagizin kocasi oldugunuzu dusunuyorum. Kendisini iyi kamufle etmis bir erkek uyesiniz bana kalirsa. Ne olursa olsun insan surekli erkek kardesi ve onun esi hakkinda konular acmaz. Acsin da hadi 1-2. Siz kuzeninizi bile bu kadar kisa surede hamile kalabilir mi diye buraya sormus insansiniz. O da bu konunun aynisiydi ne tesaduf.

Cocuk olmus 7 aylik. Kendi hayatini kurmus bir anne var ortada. Umarim sizin gibi bir aileye geri donmek gibi bir akilsizlik yapmaz

Magdur kadinlar oldugu gibi magdur erkeklerde var azda olsa var Gelin hanim evliligin ilk haftasinda bile surat yapiyordu sanirim kardesim Sevmiyordu kardesimi kandirdi

artık o evlilik kırılmış bitmiş birdaha düzelmez bidaha barışıp çoçuk yapmasınlar sakın

Sizin karışmanız gereken bir durum değil bence,iki yetişkin insan ne yapacaklarına kendileri karar versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…