- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
O mu??!
Dunya kadar is oldu kardes sen buralarda bu kadar zamanda hamile kalinirmi tarzindada konular actin yani cocuk abimden degilmi acaba mahiyetindeKardesim esi yaklasik 1.5 yil once bosanma davasi acmisti.Dava gecen hafta yapildi.yengemin babasi ve anesi ve kardesi sahitlik yaptı ve suyledikleri tek sey basit tartismalrdan dolayi kizlari baba evine gitmesi Yani ortada bosanmak icin gecerli bir sebepleri yok bide kardesim in ile tartisma konusu evlendikten 1 hafta sonra kizin annesi ve 3 kardesiyle birlikte kendi evlerinde kalmasi daha yeni evli oldugu halde bu Durumu daha sonra tekrar yapmasi kardesimde daha yeni evli oldugunu cicim ayi oldugu icin evde kalmamalarini suyluyor tabii yengem bunu kabullenmiyor ve hamile haliyle evden ayriliyor ve kardesime diyor annemi sevmiyorsan benide sevme anlamadigim daha evlilik oturmadan niye Çocuk Sahibi olunur bide kardesime bir kac kere onu sevmedigini suyledi .kardesim yengemi eve getirmek icin daha once caba gosterdi.simdide Çocuk icin barisma girisiminde bulunacagini suyluyor aradan 1.5 yil gecmis ve yengem Çocuk icin hic arayip sormamis iletisim hic yok.yengemin onunla barisacagini dusunmuyorum bu ara Çocuk 7 Ayliktir .sizce yengem barismak niyetin olsaydi azicik olsada caba gostermezmiydi maalesef yuzde bir caba yok yengemde
bahsettiği kişi canı kardeşiSiz nicin bunu sorun ettiniz kendinize. 2 medeni insan. Karar verirler ve sulaledeki herkese saygi duymak düşer
Onceki konularına bakarsaniz yok cocuk abisinden degilmis yok oyleymis yok boyleymis. Buraya konu acacak kadar mudahil mevzuya. Sizin gorumceniz ayni şeyi yaparsa siz tepkisiz kalırsınız bu benim kendi yorumum. Bana degil konu sahibine odaklanin da mevzuyu anlayin derimbahsettiği kişi canı kardeşi
tabiki sorun edecek
üzülsün istemiyor
elalemden bahsetmıyor
öz erkek kardesınden bahsediyor konu sahibi
sorun etmesi ayrı birşey
müdahele etmesi ayrı birşey
Çocuğu tek başina mı yapti...evlendiğine göre güvenmiş demek ki ne yaptiysa artik 2 haftada kiza abin..Tamam kardesim dunyanin en kotu insani olsun.iki hafta ev kalmis sonra babasi evine gitmis sonra ordayken hamile oldugunu ogreniyoruz o zaman bu kotu insan oldugunu dusundugu insandan o cocugu dunyaya getirmezdi daha evlilik oturmamisken kardesim kustukten sonra ona Çiçek altin yuzuk elbise ic camisiri parfum almis bide yemek yemisler sozde barismislar ama sonra kendisi gidip bosanma davasi aciyor .bide hanginiz evlendiginizin ilk haftatasin anneniz ver kardesiniz yatmaya kaliyor evliligin en az 1 ay özel olmalı misafir gelir ama kalınmaz bide aynı şehirde yadsıyorsanız
Kardesim esi yaklasik 1.5 yil once bosanma davasi acmisti.Dava gecen hafta yapildi.yengemin babasi ve anesi ve kardesi sahitlik yaptı ve suyledikleri tek sey basit tartismalrdan dolayi kizlari baba evine gitmesi Yani ortada bosanmak icin gecerli bir sebepleri yok bide kardesim in ile tartisma konusu evlendikten 1 hafta sonra kizin annesi ve 3 kardesiyle birlikte kendi evlerinde kalmasi daha yeni evli oldugu halde bu Durumu daha sonra tekrar yapmasi kardesimde daha yeni evli oldugunu cicim ayi oldugu icin evde kalmamalarini suyluyor tabii yengem bunu kabullenmiyor ve hamile haliyle evden ayriliyor ve kardesime diyor annemi sevmiyorsan benide sevme anlamadigim daha evlilik oturmadan niye Çocuk Sahibi olunur bide kardesime bir kac kere onu sevmedigini suyledi .kardesim yengemi eve getirmek icin daha once caba gosterdi.simdide Çocuk icin barisma girisiminde bulunacagini suyluyor aradan 1.5 yil gecmis ve yengem Çocuk icin hic arayip sormamis iletisim hic yok.yengemin onunla barisacagini dusunmuyorum bu ara Çocuk 7 Ayliktir .sizce yengem barismak niyetin olsaydi azicik olsada caba gostermezmiydi maalesef yuzde bir caba yok yengemde
şurayı takip ettiğin gibi derslerini takip etseydin uzaya ilk çıkan Türk kadın astronot olurdunOooo yine gelmiş çelişkiler kraliçesi :)
Hoşgeldin kız, yine iyi döktürmüssün.
Ee bebek kimdenmis ?
Hani gelin hanim pişman olmuştu ?
Uzaya ilk çıkan muhasebeci oldum ben deşurayı takip ettiğin gibi derslerini takip etseydin uzaya ilk çıkan Türk kadın astronot olurdun
geç kaldın be gülüm o işi ben yıllar evvel hallettimUzaya ilk çıkan muhasebeci oldum ben de
Magdur kadinlar oldugu gibi magdur erkeklerde var azda olsa var Gelin hanim evliligin ilk haftasinda bile surat yapiyordu sanirim kardesim Sevmiyordu kardesimi kandirdiburada o kadar çok koca-koca ailesinden sorun yaşayan kişileri okuduk ki bu konuda erkeğin böylesine masum olduğuna inanasım gelmiyor. ortada anlatılmayan bişeyler olduğu açık. hiçbir kadının hele de hamile haliyle durup dururken evini terkedeceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?