Kardeşim evden kovdu

Kardeşin malesef senden pek hoşlanmıyor belli ki. Önceki yıllarda aranızda bir husumet olmuş olmalı. Abla olarak kardeşini karşına oturtup konuşmalısın, kırıldığını üzüldüğünü neden böyle yaptığını sormalısın. Sana neden gıcık kapıyor bu kadar onu anlayamadım ama..

Nasıl beğendin mi? :)
henüz başlardayım ama şu kara sevdanın kaçırdığım yerlerini tamamlayım devam edicem ezele :)
eyşan çok fena bi kız, az değil ama geçerli bi sebebi var yani, kızıyorum ama yine de %100 suçlayamıyorum. aslında kardeşi için kendi mutluluğunu feda etme konusunda kara sevdayı anımsattı bana :)

Kaç yaşında kardeşin ?
Erkek mi kız mı ?
Neyin kafasını yaşıyor merak ettim

Ona mı soracakmışsınız ev annenizin-babanızın evi değil mi? İçim sızlıyor böyle şeyleri okudukça.

Agbin mi ?
Yaşıda büyükmüş ne bu çocuk hareketler bende 17 18 yasında ergenden bahsedıyorsun sandım.
Sana evde kaldın demişte kendi niye evlenmemiş ?
Kardeşim kendisi çalışmıyor evlilik yapması çok zor

Ona mı soracakmışsınız ev annenizin-babanızın evi değil mi? İçim sızlıyor böyle şeyleri okudukça.
Evet bende kızdım burası benim de evim dedim ama huzurum kaçtı elindeki telefon ü ben aldım kıyafet aldım ama yaranamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…