Annem babam sen ona bakma diyor ama üzüldümMisafir misin kesin dönüş mü yaptın. Her halükarda evdeki anne baba sessizce kardeşini mi dinliyo
Annem rahatsız ona yardımcı olmak için geldim .evet erkekEve gitme sebebi nedir kardeş erkek sanirim
Evet ona bu evin ona ait olmadığını söyledim ama küfür etti ben inat ettim zaten her fırsatta gelicem annemeHic sallama. Orasi senin evin. Evlenmis olman bir sey degistirmez. Uste cik.
31- Aile tarafindan istenmeyen bir evlilik yaptin
2- Evden kactin
3- Kardesinle aran hep kotuydu
Aklima gelenler bunlar.
Pasaya bak. Istemiyorsa kendi gitsin. Annenin evi ayri olsa oraya gidersin. Şaka yapıyordur umarim.Tam anlamadım bende zırt pırt gelme diyor
eve geceleri arkadaşlarını getiriyor babam da kızdı beni sorumlu tutuyor istediği gibi at koşturmak niyetineden kovdu gerekcesi nedir?
Yo beni hep istemiyor du evlenmek git evde kaldın diyor du hep .Pasaya bak. Istemiyorsa kendi gitsin. Annenin evi ayri olsa oraya gidersin. Şaka yapıyordur umarim.
Kardeşin malesef senden pek hoşlanmıyor belli ki. Önceki yıllarda aranızda bir husumet olmuş olmalı. Abla olarak kardeşini karşına oturtup konuşmalısın, kırıldığını üzüldüğünü neden böyle yaptığını sormalısın. Sana neden gıcık kapıyor bu şu an konuşmuyoruz benden özür dilemesini bekliyorum .bakalim
senin adını göre göre hayatımda hiç izlemediğim ezel'e başladım. kimmiş bu eyşan nasıl bi şeymiş diye.Hmm biz ne diyelim bu durumda?
Ya evden siz gidin ya da onu evden kovun...
Nasıl beğendin mi? :)senin adını göre göre hayatımda hiç izlemediğim ezel'e başladım. kimmiş bu eyşan nasıl bi şeymiş diye.
kardeşin kaç yaşında? sen kaç yaşındasın?
henüz başlardayım ama şu kara sevdanın kaçırdığım yerlerini tamamlayım devam edicem ezele :)Nasıl beğendin mi? :)
30 yaşında erkekKaç yaşında kardeşin ?
Erkek mi kız mı ?
Neyin kafasını yaşıyor merak ettim
Agbin mi ?30 yaşında erkek
Kardeşim kendisi çalışmıyor evlilik yapması çok zorAgbin mi ?
Yaşıda büyükmüş ne bu çocuk hareketler bende 17 18 yasında ergenden bahsedıyorsun sandım.
Sana evde kaldın demişte kendi niye evlenmemiş ?
Sorunlu biri galiba kaale almamaya bak.Kardeşim kendisi çalışmıyor evlilik yapması çok zor
Evet bende kızdım burası benim de evim dedim ama huzurum kaçtı elindeki telefon ü ben aldım kıyafet aldım ama yaranamadim.Ona mı soracakmışsınız ev annenizin-babanızın evi değil mi? İçim sızlıyor böyle şeyleri okudukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?