- 11 Şubat 2023
- 11.916
- En iyi cevaplar
- 2
- 29.057
- 528
- Konu Sahibi melisaa3456
-
Kimmiş bu kişi ? Nerde tanışmış?Kardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Ne demek istediğinizi gayet anlayabiliyoruz bence ya meseleyi mutlaka alıngalığa getiriyorsunuz sonunda. Bu da çok alışıldık.Haa simdi anladim. Ya buna alinacak birileri olacagini beklemem lazimdi. Evlendikten sonra gece disari cikabilenler olarak bunun icin evlendiniz hepiniz demek istemedim orada anlatmak istedigim farkli bir sey.kusura bakmayin
İstediği şey, özgürce gezmek, gece istediği saatte dışarı çıkmak. Ailesinin nezaretinde bunu en güvenli ve uygun yoldan elde etmeyi başarıncaya kadar önünde seneleri olacak. Kestirmesi ise "Bana izin verecek bir koca buldum mu tamam" :)Çocuk yaşta hamile kalmak çok büyük haz gerçekten
Haa simdi anladim. Ya buna alinacak birileri olacagini beklemem lazimdi. Evlendikten sonra gece disari cikabilenler olarak bunun icin evlendiniz hepiniz demek istemedim orada anlatmak istedigim farkli bir sey.kusura bakmayin
Evlenmeden önce de dışarıya çıkabilen biri olarak yirmili yaşların başında evlenip erken evlenenlere laf söyleme haddini kendinde bulman ve ailenin sunduğu imkanları bunun hafifletici sebebi olarak görmen beni de bir miktar rahatsız ediyor.Haa simdi anladim. Ya buna alinacak birileri olacagini beklemem lazimdi. Evlendikten sonra gece disari cikabilenler olarak bunun icin evlendiniz hepiniz demek istemedim orada anlatmak istedigim farkli bir sey.kusura bakmayin
Napayim kavga mi edeyim gece cikamadiniz diye? Ben gece cikmadinzi diye bunun icin evlendiniz hepinuz demiyorum ki kendi agziyla soyleyenler icin soyluyorum ve konudaki kiz da bunun icin evlenmek istiyor.Yazilanlar isime gelmeyince ben
Evlenmeden önce de dışarıya çıkabilen biri olarak yirmili yaşların başında evlenip erken evlenenlere laf söyleme haddini kendinde bulman ve ailenin sunduğu imkanları bunun hafifletici sebebi olarak görmen beni de bir miktar rahatsız ediyor.
Napayim kavga mi edeyim gece cikamadiniz diye? Ben gece cikmadinzi diye bunun icin evlendiniz hepinuz demiyorum ki kendi agziyla soyleyenler icin soyluyorum ve konudaki kiz da bunun icin evlenmek istiyor.
Kavga edecekseniz edin kendi kendinize yazin yani ne diyim.
Ailesi neden gönderiyor ki kızı? Çoluk çocuğa karışsın üstüne birde çocukla gelsin diye falan mı?Bu yılın başında aynı şeyi komşumuz yaşadı. Kız 18 yaşına girdiği zaman hooppp koşa koşa evlendi. Şimdi her hafta kocası bıktım artık diyip kızı babasının kapısının önüne bırakıp gidiyor sonra geri gelip alıyor vs vs çok çirkin bir ilişkileri var. Sizin şu durumda yapabileceğiniz bir şey yok. O kızın ağzından şu sözleri duydum "bana nasihat vermeye bir ölüler mezardan kalkmadı" kısaca bi dünya insan konuşmuş ama bir faydası olmamış. Allah yardımcınız olsun. Evlenip g.tü göğe erince görür dünya kaç bucak.
Önce anne ol, sonra engin tecrübelerinden faydalanırız...Hepinizden iyi anne olurmuşum şuan bunu gördüm kriz yönetiminiz hepinizin berbat, empati desen sıfır. İnşallah çocuğunuza çocukluktayken yeterli sevgiyi verebilirsiniz de ergenlikte bu şekilde bir problemle yanınıza gelmez çünkü eğer gelirse bu sınavda hepiniz sınıfta kaldınız
İyi Bi dayak istiyor sanırsam. Şımarık ergenKardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Yazdiklarindan anliyorum ki cok kucuk bir dunyan var ve cok muhtemel egitimini bile tamamlayamadan evmenmissin bu yazdiklarinda cok net hissediliyor. Ben senin gibi uzun uzun kendimi ve ailemi anlatamam cunku bundan utanirim bunu da anlayabilecegine cok ihtimal vermiyorum ama neyse. Su kadarini soyliyim yurt disinda dogup buyudum ve cift vatandasim. O yuzden ikidebir yurt disi guzellemesi yapma cunku yurt disinda biz Turkleri nasil ezik gorduklerini hepimiz biliyoruz.
Senin daha kendine yararın yok ne desteği vereceksin açtığın konulardan haberin yok galibaNasihata değil desteğe ihtiyacı var alooooğ. Kız 17 yaşında kendi başına hadi ben şu kursa yazılayım diyip kendine hobi veya ugras bulmaya ne aklı ne de olgunluğu yetiyor belli ki. Lütfen herkes gözünü kulağını dört açsın bu yavrular bize emanet ya eli s2kinde erkeklere yollamayalim kullandirtmayalim su genc kizlari artik muge anli da yoruldu ayikla ayikla bitmiyor ailesinin duygusal destek vermedigi kiz cocuklarinin basina gelenleri goruyoruz. Başıboş bırakmayın kızları artık sokak kopegi mi bunlar da basinin caresine bakicaklar SINIRLENDIM BAK
Hollandadayim. Ben ezik görüldüğüm bir durum yaşamadim ki konunun ezik gorulmeyle de alakasi yok. Toplumdaki yazili olmayan bazi kurallardan dolayi belirtmistim ben onu.
Şöyle bi evire çevire dövün bak nasıl akıllanıyor
Off Hollanda miAllah bilir Turk mahallelerinden birinindesinizdir o toplumdaki yazili olmayan kurallardan dolayi yazdim bende ki bosuna kendinize tepeden bakmayin diye. Burada yazip kendinizi onemli hissediyor olabilirsiniz ama isin asli oyle degildir.
Istediginizi yazin.Burda kimler kimler 3-4 pragraf kafalarina göre bana salladi. :) sizin kafanizdakiler sizin hirsinizi alir
Kendiside ergen daha konularına bak :)Güya ergenleri gençleri düşünüyorsunuz, önemsiyorsunuz ama hepimizin çocuğu mok yoluna gitse filan baya mutlu olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?