Kardeşim evlenmek istiyor

Kimmiş bu kişi ? Nerde tanışmış?

Haa simdi anladim. Ya buna alinacak birileri olacagini beklemem lazimdi. Evlendikten sonra gece disari cikabilenler olarak bunun icin evlendiniz hepiniz demek istemedim orada anlatmak istedigim farkli bir sey. kusura bakmayin
Ne demek istediğinizi gayet anlayabiliyoruz bence ya meseleyi mutlaka alıngalığa getiriyorsunuz sonunda. Bu da çok alışıldık.

Son düzenleme:
Çocuk yaşta hamile kalmak çok büyük haz gerçekten
İstediği şey, özgürce gezmek, gece istediği saatte dışarı çıkmak. Ailesinin nezaretinde bunu en güvenli ve uygun yoldan elde etmeyi başarıncaya kadar önünde seneleri olacak. Kestirmesi ise "Bana izin verecek bir koca buldum mu tamam" :)

Bu seçimin neleri de beraberinde getireceği kısmında değil, istemine en çabuk nasıl ulaşabilir, o kısmında.

Haa simdi anladim. Ya buna alinacak birileri olacagini beklemem lazimdi. Evlendikten sonra gece disari cikabilenler olarak bunun icin evlendiniz hepiniz demek istemedim orada anlatmak istedigim farkli bir sey. kusura bakmayin

Yazilanlar isime gelmeyince ben

Evlenmeden önce de dışarıya çıkabilen biri olarak yirmili yaşların başında evlenip erken evlenenlere laf söyleme haddini kendinde bulman ve ailenin sunduğu imkanları bunun hafifletici sebebi olarak görmen beni de bir miktar rahatsız ediyor.

Yazilanlar isime gelmeyince ben
Napayim kavga mi edeyim gece cikamadiniz diye? Ben gece cikmadinzi diye bunun icin evlendiniz hepinuz demiyorum ki kendi agziyla soyleyenler icin soyluyorum ve konudaki kiz da bunun icin evlenmek istiyor.
Kavga edecekseniz edin kendi kendinize yazin yani ne diyim.

Suç işlemedim ki hafifletici neden olarak göreyim. Ben yaptim, geldigim yerde suan mutluyum diyebiliyorsam kimseyi ilgilendiren bir sey yoktur.
Ben mutluyum diyene ben de yorum yapmiyorum. Gelip gidip ustune alinip kavga edenlerden ben de rahatsiz oluyorum.

Yazdiklarindan anliyorum ki cok kucuk bir dunyan var ve cok muhtemel egitimini bile tamamlayamadan evmenmissin bu yazdiklarinda cok net hissediliyor. Ben senin gibi uzun uzun kendimi ve ailemi anlatamam cunku bundan utanirim bunu da anlayabilecegine cok ihtimal vermiyorum ama neyse. Su kadarini soyliyim yurt disinda dogup buyudum ve cift vatandasim. O yuzden ikidebir yurt disi guzellemesi yapma cunku yurt disinda biz Turkleri nasil ezik gorduklerini hepimiz biliyoruz.

Ailesi neden gönderiyor ki kızı? Çoluk çocuğa karışsın üstüne birde çocukla gelsin diye falan mı?
Büyük konuşmayayım ama o damat bırak kapıma gelmeyi, semtime ugrayamaz

Önce anne ol, sonra engin tecrübelerinden faydalanırız...

İyi Bi dayak istiyor sanırsam. Şımarık ergen

Hollandadayim. Ben ezik görüldüğüm bir durum yaşamadim ki konunun ezik gorulmeyle de alakasi yok. Toplumdaki yazili olmayan bazi kurallardan dolayi belirtmistim ben onu.

Senin daha kendine yararın yok ne desteği vereceksin açtığın konulardan haberin yok galiba

Hollandadayim. Ben ezik görüldüğüm bir durum yaşamadim ki konunun ezik gorulmeyle de alakasi yok. Toplumdaki yazili olmayan bazi kurallardan dolayi belirtmistim ben onu.

Off Hollanda mi Allah bilir Turk mahallelerinden birinindesinizdir o toplumdaki yazili olmayan kurallardan dolayi yazdim bende ki bosuna kendinize tepeden bakmayin diye. Burada yazip kendinizi onemli hissediyor olabilirsiniz ama isin asli oyle degildir.

Istediginizi yazin. Burda kimler kimler 3-4 pragraf kafalarina göre bana salladi. :) sizin kafanizdakiler sizin hirsinizi alir

Istediginizi yazin. Burda kimler kimler 3-4 pragraf kafalarina göre bana salladi. :) sizin kafanizdakiler sizin hirsinizi alir

Yok benim sallamak gibi bir derdim yok ama sizin gibi komplekslerim de yok. Her konuda kendimi ve hayatimi uzun uzun yazmiyorum. Sizin kafanizda degilim. Derdim polemik hic degil. Iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…