- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi melisaa3456
-
Siz hissediyor musunuzAz önce siz söylediniz gece etrafta erkek varken güvende hissedilmez diye.
Iyiki de sevilmemişim. Ben de herkes gibi evlenip koca kahrı çekiyor olabilirdimSize üzülüyorum ,bence siz gerçek anlamda hiç sevilmemişsiniz.
Erkeğin tabiatı dayak atıp öldürmek mi?Erkeklerin şiddete meğilli olması, kadınları otomatikman melek yapmıyor. Erkek tabiatı neyse onu yaşıyor. Niye anneler kızlarını bunlardan birine karı olsun diye yetiştiriyor?
Niye bu kadar çirkinleşmek?Iyiki de sevilmemişim. Ben de herkes gibi evlenip koca kahrı çekiyor olabilirdim
Gene koca kahrı çektiğimiz tescillendi mi gideyim ben o zamanNiye bu kadar çirkinleşmek?
O bana hiç sevilmemişsin dedi, ben de hislerimi söyledim. Hergün burda kadınların açtığı başlıkları okuyup ne kadar dertsiz bir hayatım varmış diyorum. Sevilmemek iyi bişeydir, insanı güçlendirir. Başkalarından hiçbir şey beklememesi gerektiğini öğretir.Niye bu kadar çirçirkinleşmek
Hamilelik konusu var, kahır çekmeden mi çocuk yapmış acaba?Gene koca kahrı çektiğimiz tescillendi mi gideyim ben o zaman
Gidiyimde beyim sinirlenmeden ayaklarını yıkayıp geleyimGene koca kahrı çektiğimiz tescillendi mi gideyim ben o zaman
Çok çarpık bir bakış açınız var. Üzüldüm sizin için.O bana hiç sevilmemişsin dedi, ben de hislerimi söyledim. Hergün burda kadınların açtığı başlıkları okuyup ne kadar dertsiz bir hayatım varmış diyorum. Sevilmemek iyi bişeydir, insanı güçlendirir. Başkalarından hiçbir şey beklememesi gerektiğini öğretir.
Profilinizde evli yazıyor. Gebe de kalmışsınız. Erkeksiz nasıl oluyo bunlar?Iyiki de sevilmemişim. Ben de herkes gibi evlenip koca kahrı çekiyor olabilirdim
Meryem anaProfilinizde evli yazıyor. Gebe de kalmışsınız. Erkeksiz nasıl oluyo bunlar?
Aman ayak önemli, koş kız!!!Bende gidem adama çay yapayım neme lazım boşar falan ....Gidiyimde beyim sinirlenmeden ayaklarını yıkayıp geleyim
Cam kavanozda mı büyüdü bu kız 17 yaşına iyi gelmiş.Kardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Evli değilim bilmiyorum ne zaman neden öyle yazdım. Gebe kaldım ama sonra düşük oldu, ben de bir daha uğraşmadımProfilinizde evli yazıyor. Gebe de kalmışsınız. Erkeksiz nasıl oluyo bunlar?
Evlilik dışı çocuk yapacak kadar modern bir hayatınız var madem neden cinsiyetçi ve köylü gibi yorumlar yapıyosunuz? Anneler kızına düşmandır, erkeklere köle olsun diye yetiştirir tarzı yorumlar okuyunca herhalde dağ başında bir köyde büyüdü demiştim.Evli değilim bilmiyorum ne zaman neden öyle yazdım. Gebe kaldım ama sonra düşük oldu, ben de bir daha uğraşmadım
Evlilik dışı çocuk yapacak kadar modern bir hayatınız var madem neden cinsiyetçi ve köylü gibi yorumlar yapıyosunuz? Anneler kızına düşmandır, erkeklere köle olsun diye yetiştirir tarzı yorumlar okuyunca herhalde dağ başında bir köyde büyüdü
Erkek arkadaşını eve davet edin ,onunlada güzelce konusun biraz daha bekleyin v,s ılımlı yaklasinKardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Pardon siz nerenin yetkilisisiniz? Beni ve komşularımı onların görümcelerini elitlerini falan hep aradım onlar da diğerlerini aradılar kimseyi tespite kimse gelmemiş deDünya çapında
bütün kadınların
problemli davranışları olduğunu
tespit ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?