Kardeşim evlenmek istiyor

"Dünya çapında", "Bütün kadınlar" filan çok iddialı değil mi?
 
Meslek sahibi olup kendi parasını kazanmadan evlenemeyeceğini söyleyeceksiniz, kıracak kıçını oturacak. Evlenince eve geç gelebileceğini nereden çıkarmış ki, eşi olacak kişi onun sokaklarda sürtmesine izin mi verecek sanıyor.
 
Hayır değil. En azından batılı kadınlar falan öyle sanıldığı gibi özgür bir kafa yapısına sahip değil. Saçma sapan şeyler yapıyolar.
Çok bulanık bir tarif ama bu; sizin özgürlük anlayışınız, saçma sapan tanımınız nedir? Size saçmadır mesela ama bir başkasına göre tam da yerinde yapılmış bir şeydir filan. Siz kendinizi referans alarak genelleyip her kadına problemli diyorsunuz kanısına rahatlıkla varılır şu yorumlarınızdan.
 
Son düzenleme:
Dayak durdurmuş sizi en azından. O kadar da gözünüz kara değilmiş. Benim arkadaşım da böyle yapmıştı, onu durdurmadı dayak.
Yani bizde X amca hem arkadaşımı hem de annesini dövmüştü kızın evlenmek istediğini duyunca. Kızı bu yaşta "koca delisi" olduğu için, karısını da hep sen aklına sokuyorsun bunları diye dövmüş. İşin tuhaf tarafı X teyzenin dediğine göre ilk defa el kaldırmış. Ha ama ne oldu? Dayak da işe yaramadı, isterseniz öldürün diyordu valla.
 
Hayır değil. En azından batılı kadınlar falan öyle sanıldığı gibi özgür bir kafa yapısına sahip değil. Saçma sapan şeyler yapıyolar.
Cerraamla evlenen erkek düşmanı bi abla vardı buralarda. Siz onunla arkadaş olsanıza, çok iyi anlaşırsınız bence
 
Bekarlar da sanıyor ki; evlenince her gün laylaylooom galiba sana göre sevmeler
Kardesiniz yaş itibariyle çok dikkat edilmeli bir yaş. Uçurumun tam ucunda derler. İyi de olabilir Allah korusun kötü de olabilir. Siz ona iyilik ve güzellikle doğruları anlatmak zorundasınız. Kavga gürültü etmeyin, ters teper.
 
Mesela, burda çok sayıda kadın erkeği evlenmeye ikna ederim umuduyla hamile kalıyor. Sonra adam çocuğu istemiyor ve kaçıp gidiyor. Kadın tek başına çocukla kalıyor. Bir tane kadın tanıyorum, 4 tane çocuğu var, hepsinin babaları farklı. Hepsine de evlilik umuduyla, erkeğin fikrini sormadan hamile kalmış
 
"Bütün kadınlar"dan "Çok sayıda kadın"a inmeyi başardınız. Böyle böyle "Bazı kadınlar"a kadar iner bence. Oradan da "Bazı insanlar" olur. :)

Erkeğin fikrinin sorulmaması kısmındasınız ama erkeğin kesinlikle çocuk istemiyorsa korunması kısmında değilsiniz. Bu işler tek kadının omuzlarına yüklenecek kadar düz ilerlemiyor.
 
Erkeğe sormadan hamile kalmış derken tecavüz mü etmişler bu zavallı (!) erkeklere? Baba olmak istemeyen adam korunma işini karşı tarafa bırakmaz ve korunur. Adamlar kadınları hamile bırakıp kaçıyor ama yine suçlu olmuyolar. Sizin gözünüzde erkekler ne yaparsa yapsın püripak anlaşılan.

Ayrıca siz de evlilik dışı hamile kalmışsınız. Ama belli ki sevgiliniz ikna olmamış evliliğe.
 
Ferhans sen misin
 
Kadın erkeğe korunduğunu söylüyor, o da inanıyor

Bir başka vakada, kadın gizlice kondomun içindeki spermleri kullanarak hamile kalıyor. Adam evlenmeyi kabul etmiyor ama mecburen çocuğu nüfusuna geçiriyor. Sonra kadının nasıl hamile kaldığını anlıyor. Nûfusuna alsa bile çocuğu ne arıyor ne de soruyor
 
Bdvye girince dert okursunuz tabi, burda iyi kocadan neden konu açsın millet, formata ters. Hayat bdvden ibaret değil, insan evladı da var bi bu kadar.
 
Kıyamam zavallı erkekişkolaaar
 
Bu kadınlar size gelip çöpteki kondomu gizlice alıp vajinama boşalttım bu kucağımdaki bebe böyle oldu diye mi anlatıyor? Siz bu bilgilere nerden hakimsiniz?
 
Bu kadınlar size gelip çöpteki kondomu gizlice alıp vajinama boşalttım bu kucağımdaki bebe böyle oldu diye mi anlatıyor? Siz bu bilgilere nerden hakimsiniz?
Erkek anlatmış bence. Evlilik dışı çocuğunu açıklamak için. Aşkooom inan benim hatam değil, ben korundum kadın prezervatifi sömürerek kendi kendini hamile bırakmış bebeğiiimmm
 
Bu kadınlar size gelip çöpteki kondomu gizlice alıp vajinama boşalttım bu kucağımdaki bebe böyle oldu diye mi anlatıyor? Siz bu bilgilere nerden hakimsiniz?
Bu hadise başına gelen adam anlattı bana. Çocuğu için üzülüyomuş ama annenin yaptığı yüzünden görmek istemiyormuş
 
Bu hadise başına gelen adam anlattı bana. Çocuğu için üzülüyomuş ama annenin yaptığı yüzünden görmek istemiyormuş
Tam tahmin ettiğim gibi kaynak çok güvenilirmiş. Zaten gelip size kadını hamile bırakıp kaçan bir şerefsizim diyecek halleri yok. İlle uyduracaklar bir hikaye. Bu kadar özelini bildiğinize göre bu adamlar duygusal ilişki kurduğunuz kişiler ve kıskançlığınızdan eskiden beraber olduğu kadınlara sallıyosunuz.
 
Eğer oğlunuz varsa kondomu bizzat tuvalete atıp sifonu çekmesini õğütleyin. Böyle şeyler yapılıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…