- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Sevgili bulunca vari yogu o olmus anlasilan. Ailesinden yüzü gulmedi dedin belki bunun etkisi vardir. Kaybetmek istemiyordur. Tabi ki ihmal etmesine sebep olamaz.
Madem canin gibiydi ben olsam acikca uzuldugum kirildigim seyleri anlatırdım. Kizarak degil farkina varmasini saglayarak. Konusmadan sonra artik davranislarina bakarsiniz ve ona gore ilerler iliskiniz.
Gün gelip o size dönecek
O gün konuşursunuz
Konustuysan yapacak bir sey kalmamis. En zor ve üzücü durum bilirim. Canin gibi seversin cebindekini gonlundekini paylasirsin. Gun gelir keyfi icin siler atar. Arkadas /dost olsa gorusmezsin olur biter de senin durum daha zor kuzenin sonuçtaEvet canım gibiydi. İnanın her derdinde yanında oldum, olduk. Babam eniştesi oluyor. Benden ayırt etmez. Öyle severler. Sözü bizim evimizde oldu. Annem babam için 'halamla eniştem sanki annem babam' diye hitap eden birisi. Ben kırıldığım şeyleri defalarca anlattım. Hep parayı, okulu bahane edip onlara sıkıldığını söyledi. Daha ne kadar sabırlı konuşabilirim ki?
haklisin ama sözlüsüyle inisli cikisli iliskisi varsa:
kuzenin kör kütük asik, onsuz hayat düsünemiyor. ve sürekli adamin gönlünü yapmaya calisior adamda kesin emir veriyo gidemezsin edemezsin diye.
bence patlamadan önce agzini iyice bi ara, belki yardima ihtiaci vardir. diyemiyordur yada kabullenemiyordur sadece iyi yanini görmek istiyordur
Öyle olur zaten de sebeplerini de acılarınızı. ŞimdiboşverinBen dönse de pek yanında olmayı düşünmüyorum.
Konustuysan yapacak bir sey kalmamis. En zor ve üzücü durum bilirim. Canin gibi seversin cebindekini gonlundekini paylasirsin. Gun gelir keyfi icin siler atar. Arkadas /dost olsa gorusmezsin olur biter de senin durum daha zor kuzenin sonuçta
Sanırım öyle olmuş.Hiç konuşup muhatap olmayın onunla
Mümkünse merhaba merhaba,cevap falan vermeyin saçma sapan mesajlarına
Tipik buldumcuk model.
Neden hala mesajlarına cevap verip iletişim kurmaya çalışıyorsunuz ki?
Fazla deger vermissin. Bundan sonra ederi kadar deger ver.
Senin hissettigin duygularin onda biri kuzeninde yok. Bosuna bu ugras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?