Kardeşim gibi gördüğüm kuzenim... Sizce abartan ben miyim?

Sinir olurum böyle tiplere. Sen bir derdini anlatırken bir anda sözünü kesip; "ya o değil de bla bla bla" şeklinde kendi konularını öne çıkaran modelleri var bir de bunların.

Son derece haklısın canım hiç kendinle cebelleşme. Sen üzüntünü, sıkıntını paylaşmayan, dahası görmezden gelen biriyle ister kuzen olsun, ister yedi kat yabancı bir arkadaş bağlarını kopar. Ve hiçbir şekilde ilgilenme onunla, haketmiyorlar çünkü.

Direkt kendimi yerinize koyuyorum; yediğim içtiğim ayrı gitmeyen samimi bir kuzen; bu kadar badire atlatılıyor canım sıkkın; ben onun affedersin otunu mkunu bilmem nesini dinliyor ediyor, ilgileniyorum ama ben sallanmıyorum...
İçimden ne geçiyorsa, ilk fırsatta suratına söyler, mesafeyi de buradan Çin'e kadar koyarım. İstediğini düşünsün, istediği ile konuşsun artık umurum olmaz.

Haklısınız ve kuzeniniz tam bir sığ.

Sinir olurum böyle tiplere. Sen bir derdini anlatırken bir anda sözünü kesip; "ya o değil de bla bla bla" şeklinde kendi konularını öne çıkaran modelleri var bir de bunların.

Bunu da yapıyor. Sevgilimle ilgili bir şey anlatıyorum mesela 'Ya xle de böyle oldu. O da böyle yapmıştı' diye kendisini anlatmaya başlıyor.

Sanırım koparacağım. Çok büyük ayıplar yaptı.

Annemin yanında hastanede kalmıştı. Babam diyor ki olsun kızım annene o kadar yardımcı oldu. Allah razı olsun zaten hakkını ödeyemem o konuda ama konu bu değil. Yaptıkları. İlk fırsatta konuşacağım ama kırarım. Mümkün değil sakin olamam.

Bunu da yapıyor. Sevgilimle ilgili bir şey anlatıyorum mesela 'Ya xle de böyle oldu. O da böyle yapmıştı' diye kendisini anlatmaya başlıyor.

Bence açıkça konuşun ve gerekirse kırın. Çekilmez böylesi. Ya da hiç birşey demeden çıkarın hayatınızdan.

kuzenın buldum cuk olmuş..

Kendini ifade etmeye çalışma, uzaklaş. Önemli bir şey olmadığı sürece her yazdığına cevap verme. Tamamen ilgisiz ol.

Tabiki de haklisin. Ama benc ehicbir sey soyleme. Sessiz davran. Mesafeli dur gayet resmi ol arama sorma. Nasil olsa dugunune yakin yapisacak sana o zaman icinden geldigi gibi davranirsin

Arkadaş bi yere kadar benim şahsi fikrim eş aile daha önemli . Sıkı sıkıya bağlansın eşine tabi

Hmmm klasik bir görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş .... koparmış meselesi. Bence konuşun

Aynı şekilde yap sende. Sıkma canını maalesef bazı kişilikler hayatına biri girince, çocuğu olunca, işe girince vs anam gece gündüz anlatiyorlar.
Hemen olay mekanini terk edip, bana nasıl dönüş yapıyorlarsa aynı şekilde dönüyorum.

buraya kadar acaba açık açık konuşulsa düzelir mi diye okuyarak geldim amaaaa
ben olsam bir daha asla yazmam da görüşmem de
çok ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…