Kardeşim Haklı çıktı ! Gelin adayi konusunda konu açmıştım hatırlarsanız !

iyi de ortada aşk yok bir şey yok.aşk evliliği olsa isterse iki taraf da borç içinde yüzsün böyle olmaz.kız da en azından kullanılmayacağını garantiye almaya çalışıyor.ayrıca niye bir özeli yok bu insanların, kardeşin koştur koştur sana yetiştiriyor sen de burda bir ton insana anlatıp duruyorsun.ben kızda kötü bir şey göremedim, aşk falan yok öylesine görev tamamlamak için evleniyor biriyle ama kendini de kullandırmak istemiyor mantıken.

Yorumunuz icin teşekkürler. Siz cok iyi anlamissiniz durumu, kardesimin onun parasinda falan gozu yok. Bazi arkadaşlar farkli algilamis. Sadece kizin yapısını görmek istemiş

Kız çalışmış diş hekimi olmuş evi de varmış, yapısı belli olmuyor mu ki?
Bence kardeşiniz sadece kendi yapısını belli etmiş..

Tekrar okudum düşündüm ama anlam veremiyorum hala. Kıza şu cümleyi dedirtemedim demiş ya, kızı sadece test mi etmiş? Nasıl bir tepki verecek diye?
Ben şunu anlamadım, kız zaten diş hekimi. Hayır kardeşin hekim olsaydı kuz işsiz olsaydı belki anlardım da, bu böyle acayıp saçma olmuş? Özellikle kız sayesinde kira olmayacak. Ve ilerde zaten kendi geliri olacak, kız neden kardeşinin maaşına göz diksin??
Bide babam bizi okuttu şimdi bari düğünü biz beraber yapalım demesi saçma. Kızı da ailesi okutmuştur ya da daha doğrusu ailelerin yüzde 99unda bu böyle, o zaman her erkek ailesine yük olmamak için biz ödeyelim desin?
Kız bana uyumlu geldi de kardeşinizde bir şey var ve tuhaf bir şekilde siz bir bayan olarak doğru yönlendirme yapamamışsınız gibi

Yorumunuz icin teşekkürler. Siz cok iyi anlamissiniz durumu, kardesimin onun parasinda falan gozu yok. Bazi arkadaşlar farkli algilamis. Sadece kizin yapısını görmek istemiş

Kızın yapısını görmek istemiş derken??
Kardeşiniz hangi kadına böyle konuşsa paragöz diye düşünülür.kimse “aa bu benim yapımı görmek istiyor sadece, normalde böyle değildir “diye düşünmez kusura bakmayın.
Neden kendi gibi davranmıyor?kız istediğiniz cevapları verseydi, bu seferde kardeşinizin “yapısını görmek” için böyle role yatmadığını nerden bilecektiniz???

Bu arada ben 657liyim esim ozel sektor. Esim 10 yil calismis biriktirmis ben aileme ev alirken yardim ettim. Esimin ailesi esime banane senin parandan bu bizim sana gorevimiz dedi ve esyalarimizi aldi. Annem ancak cemiyetler mutfak esyasi biraz pesinat ve taki yapabildi evlendikten 1.5 yil sonra mutfak masasi aldim yani bu is kurdugum zemine bagli oldu. Hala daha ne esimin ailesinden ne kendi ailemden esirgemem biz rahat oldukca kazancimiz bereketlendi artti ama bana bu diyalogu yapsa arkama bakmadan kacardim

Bence kız haklı. Is olsada olmasada sıze ne onu anlamadm. Okutmus olabılır ama durumu yerındeyse aılede gonlunden gecenı yapması lazım. Bak kızın aılesı kalkmıs bır ev vermıs kozda bırıkım yapmıs. Sız sımdıden boyle yaparsanz evlenınce cok karısırsınız. Erkek kardesınız bu denlı her seyı sıze anlatması bana garıp geldı. Bı ara esımde ablası ıle dertlesıyordu sagolsun hergun kavga edıyorduk sevgılıyken sonra ablasına anlatmayı kestı bız mutlu olduolursa da olmazsada sız soyle koseye bı cekılın ıkısı halletsın.

Anladığım kadarıyla ortada evlilik teklifi falan yok kardeşiniz neden kendi kendine gelin güvey oldu? Kredi falan ne saçma ya. Önce bi tanı karşındakini hemen maddiyata dalmış.
Evet iş anlaşması gibi en başta şartları konuşalım demiş sanki.

Önce bir gez toz vakit geçir anlaşıyor musun, neleri seviyor neleri sevmiyor, karakteri nasıl, uyuşuyor musunuz bunlara bakarsın.

Hahahahh nasil buldun beni kızzz tamam geliyorum hemennn
İzindeyim bulurum bilirsin zır deliyim ben aman dur çıkalım burdan daha tarifimi yapmadan ban ban ban yemek istemiyom az kaldı şurda zaten gel düş önüme

Kardeşiniz polismiş şimdi okudum.
Resmen kızın üstüne yıkılmaya çalışıyor .
Kız rahat iki katı para kazanır kardeşinizden.
Evi var, birikmiş parası var.
Kardeşiniz de kazandığını ne yapıyorsa , kendi hiç uğraşmadan ,kimseden destek görmeden evlenip ne kadar borç varsa kıza ödettirmek niyetinde adeta.
Kız umarım bu ilişkiye başlamaz.

Kız çok doğru konuşmuş.aferin valla.
Hem abiniz fedakârlığını niye ölçüyor ki,görücü usúlünde fedakârlık olmaz.aşıksan fedakârlık yaparsın.
Ayrıca da,biz seni okuttuk deyip ailelerin çocuklarını dımdızlak ortada bırakıp düğününe yardım etmemesi çok acımasızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…