- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- Konu Sahibi aylacik3534
-
Sadece kizin yapısını görmek istemiş
Yorumunuz icin teşekkürler. Siz cok iyi anlamissiniz durumu, kardesimin onun parasinda falan gozu yok. Bazi arkadaşlar farkli algilamis. Sadece kizin yapısını görmek istemiş
Yorumunuz icin teşekkürler. Siz cok iyi anlamissiniz durumu, kardesimin onun parasinda falan gozu yok. Bazi arkadaşlar farkli algilamis. Sadece kizin yapısını görmek istemiş
Evet iş anlaşması gibi en başta şartları konuşalım demiş sanki.Anladığım kadarıyla ortada evlilik teklifi falan yok kardeşiniz neden kendi kendine gelin güvey oldu? Kredi falan ne saçma ya. Önce bi tanı karşındakini hemen maddiyata dalmış.
İzindeyim bulurum bilirsin zır deliyim benHahahahh nasil buldun beni kızzz tamam geliyorum hemennn
Geldimm kuzummm ımmmm nefis tarifler bizi bekliyor hadi gidelimmmİzindeyim bulurum bilirsin zır deliyim benaman dur çıkalım burdan daha tarifimi yapmadan ban ban ban yemek istemiyom az kaldı şurda zaten gel düş önüme
Konu çok iğreti ki dünkü konunuzu da biliyorum . Böyle evlilik olmaz ortada fol yok yumurta yok kızın her cümlesinden konu açıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?