- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi aylacik3534
-
evleniyolar mı şirket mi kuruyolar? iki taraf da bi acayip.
Bide kızın evinde oturup düğünü birlikte yapalım, borçları birlikte kapatalım düşüncesi çok eğreti değil mi?Konu çok iğreti ki dünkü konunuzu da biliyorum . Böyle evlilik olmaz ortada fol yok yumurta yok kızın her cümlesinden konu açıyorsunuz
Boyle bi tip benimde karsima çıkmıştı oyle hakaret ettim ki katagorilerine kiz ukala olmasin secenegi muhakkak eklemistirAynen yani, sen de o kızın gözünde daha dün bir bugün iki denilecek bir yerdesin. Yıllarca emek verilmiş bir ilişki falan YÖK ki ortada kızdan fedakarlık beklensin.
Bide kızın evinde oturup düğünü birlikte yapalım, borçları birlikte kapatalım düşüncesi çok eğreti değil mi?
Bide kızın evinde oturup düğünü birlikte yapalım, borçları birlikte kapatalım düşüncesi çok eğreti değil mi?
Benim eski erkek arkadaşım böyleydi. Ablasına her şeyi aktarıyormuş meğer. Kadın da beni kıskanıyordu saçma ve gereksiz yere. Aramızı bozmaya çalışmıştı. Ben anneme bile anlatmazdım, erkek arkadaşıma karşı olumsuz tutum geliştirmesin diye. Ben hayatımda iyi niyetli görümce görmedim hiç. Neyse ki kurtuldumHadi diyelim oldu kardesiniz her anlarını size aktaracak mı???? Çok çirkin!
Düşün esim hicbisiy anlatmiyor da hallerimizi görüp cildiriyorlar. Afedersin kardeşlerini değil de kocalarini aldim sanki....gorumceler hep fena..Benim eski erkek arkadaşım böyleydi. Ablasına her şeyi aktarıyormuş meğer. Kadın da beni kıskanıyordu saçma ve gereksiz yere. Aramızı bozmaya çalışmıştı. Ben anneme bile anlatmazdım, erkek arkadaşıma karşı olumsuz tutum geliştirmesin diye. Ben hayatımda iyi niyetli görümce görmedim hiç. Neyse ki kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?