Kardeşim Haklı çıktı ! Gelin adayi konusunda konu açmıştım hatırlarsanız !

İyi de kız haklı
Arada bir aşk, sevgi yok. Görücü usülü =mantık. Bu zamanda da mantık=para. Kız dert çekmek, kredi ödemek istemiyor. Aşık olmadığı, ölüp bitnediği biri için neden cefa çeksin?

Kardeşiniz bir alem, fedakarlık görmek istiyormuş da neyin fedakarlığı yani 3 gün önce görücü usülü tanıştığı, çok da tanımadığı etmediği bir kızdan ne demeye fedakarlık bekleyebilir?

Kuzenim de polis ve maaşlı kız arıyordu bilmiyorum alakası var mı
Her buluştuğu kıza
- Maaşın kaç para
- Şark görevin bitti mi
- Ailen zengin mi ev araba var mı

Kızların hepsi kaçtı, kadınlar salak değil

Yorumunuz icin teşekkürler. Siz cok iyi anlamissiniz durumu, kardesimin onun parasinda falan gozu yok. Bazi arkadaşlar farkli algilamis. Sadece kizin yapısını görmek istemiş

Valla kardeşiniz cingöz geçinmiş, paralı dişçi kızı kapatmaya çalışmış ama uymamış. Kız akıllı biri bence çoktaaaaan kaçmıştır. Abla kardeş kızın maaşını evini her şeyini hesaplamışsınız ama yedirmemişler cin olmadan adam çarpmaya kalkışmayın.

Daha onceki konuya da yazmistim,taraflar esit degilse maddi acidan cok sorun cikar
Gelin hanimin kendi evi var,birikmisi var. Evlilik icin hem bunlari kullanacak ustune de damadin yapmasi gerekenlerin borclarini mi odeyecek? Kardesiniz kendi dengini bulsa daha olumlu bir evlilik olur

Artık nasıl bir bulunmaz hint kumaşı sanıyorsa kendini. Benimle evlenmek fedakarlık ister diye düşünmüş herhalde.

Haklısınız kardesim de polis, sanırım biraz ezilir miyim dusuncesi ile kizi anlamak istedi en basindan. Hani kiz orta yolu bulan birimi dik birimi yoksa ilerde bana problem cikaracak birisi mi gibi..

O zaman gelir olarak kendine denk kızlara baksın.
Hem doktor maaşı yiyeyim, hem de karşı taraf daha yüksek maddi tarafta olmasını dert edinmesin o öyle olmuyor işte.

zamanla öğrenirdi zaten , ne bu acele ?

zaten daha doğru düzgün bi ilişki yokken kimse belli edemez yapısını .

bence kız zaten gayet dik duruşlu .

Kızın yapısı = bu kızın parasını yiyebilir miyim, haaa bir de paracıkları yememe ses etmesin

Şu her şeyi beraber yaparız mantığı erkek tarafını ne rahatlattı ya oh ne ala memleket. Kimse de geline hürmet etmiyor, ne alçak gönüllü bizi zorlamadı demiyor. Gayet görümce ve kaynanalıklara, çirkefliklere aynen devam ediliyor.
Kesinlikle gelin hanım haklı. Erkek tarafının yapması gereken şeyleri o niye üstlenecekmiş ki? Erkek tarafı rahat etsin diye borca harca girecekmiş? Zaten kız evle birlikte geliyor. Ne yapsın düğünün hepsini de yapsın mı istiyorsunuz? Hiç de beraber yapmak zorunda değiller.

Kizin evine oturayim, kira vermeyeyim, maasini alayim ustune bir de kredi odeteyim, dugunun yarisini da kiza yikayim aman elimi cebime atmayim seklinde takilan konu sahibesi ve kardesine rahatlik odulunu sunuyorum

Kizin evine oturayim, maasini alayim ustune bir de kredi odeteyim, dugunun yarisini da kiza yikayim aman elimi cebime atmayim seklinde takilan konu sahibesi ve kardesine rahatlik odulunu sunuyorum
Oldu olacak kadın kardeşine de başlık parası versin. Hazır eve kon, bir de kadına kredi ödet. İnsan bunu değil söylerken, düşünürken utanır. Kadının evine konuyorum beleşten, bir de düğün eşya yaptıracağım diye. Da nerdee şimdiden hesap kitaba girişmişler.
Eğer nasip olur da bir gün evlenirsem erkek tarafına yaptıracağım her şeyi. Yapabileceğimin en minimununu yapacağım. Özür dilerim ama bu devirde deveyi diken insanı s... yaranıyor.

Kardeşin evi olan durumu iyi olan bir kız pesinde gibi bence kendi gibi orta halli bulsum zaten belli ki iki tarafta asik degil ask varsa bu konular konusulmaz cunku bu sekilde
Kesinlikle ...kizin evi var ve borca da ortak etmek istiyor? Yani kiz çok güzel konuşmuş guvenirsem olur diye!! Cocuk çok kurnaz geldi bana

Artık nasıl bir bulunmaz hint kumaşı sanıyorsa kendini. Benimle evlenmek fedakarlık ister diye düşünmüş herhalde.
Aynen yani, sen de o kızın gözünde daha dün bir bugün iki denilecek bir yerdesin. Yıllarca emek verilmiş bir ilişki falan YÖK ki ortada kızdan fedakarlık beklensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…