kardeşim istediğine kavuştu artık ailemin evine gidemem

Babanızın yanında eşinize bu şekilde davranması :57: ağzına bir tane yapıştırıp dersini yerini kimse bildirmedimi ne genişlik yani kusura bakmada kimse haddini bildirmezse daha beterinide yapar :57:[/QUOTE

kardeşim çemkirirken babam uyardı uyardı ama en sonunda kalktı dövmeye başladı ben onu tuttum bi şekilde ben babamı tutunca o fırsattan istifa kocama tekme tokat girişti. Babam onun yüzünden dövmüş kardeşimi. Kocam ağzını bile açmadı çemkiren kardeşimdi. Ee kardeşim ona girişince kocamda kalktı vurcam diye. Bu sefer ona koştum tutmak için. Bu sefer babamı bırakmış oldum babam kocama giriştiği için daha sinirledi biraz daha patakladı. Bana sancı geldi kıvranmaya başladım ağlamaya başlayınca annem babam kocam bana yönelince kardeşim odaya kaçtı gitti zaten. Olaylar zaten dayak yüzünden bu seviyeye geldi malesef

Fazla yüz vermişsiniz. Okurken sizin yerinize koydum kendimi ne yapardım diye yanına gidip öpmeyi mesajlar atmayı bırakın orda evire çevire döverdim herhalde kardeşimi. Ne münasebet yani herkes haddini bilmek zorunda sevsin ya da sevmesin. Bence en acilinden tavrınızı değiştirin kardeşinize

hepinizin yorumlarını okudum arkadaşlar teşekkür ederim. Ben eşimle evlendiğimde asgari ücretle çalışıyordu. Ailemin durumu iyiydi ve eşimin üstünde başında olmadığı için annem ve kardeşim ezik gördüler eşimi bence onlarca bütün sorun bu. İkiside evlenmemi istemedi babam hariç. Biz evlendikten 9 ay sonra eşim devlet memuru olarak atandı maaşı da çok ii şu anda her istediğimiz oldu şükür. adamcağız ne istersem hepsini yapmaya çalışıyo sanırım annemle kardeşim bunu istemiyorlardı inanın başka hiçbirşey aklıma gelmiyo. Dediğiniz gibi kardeşimi aramıyorum artık ama onu ben büyüttüm özlüyorum. Ben sanırım eziğim :( ailemden kim beni ezerse onu kaybetmemek için daha çok yapışıyorum. Babam kalp krizi geçirdi 4-5 ay önce bana söylemediler 1 hafta hastanede kalmış. Yine bişey olursa Allah korusun bu aile dağılır daha doğrusu annemle kardeşim beni iyice atarlar içlerinden :( kardeşim 26 yaşında küçük de değil. İnanırmısınız yazdıklarımın dışında hiçbir sorun yok bunların altında yatan. Bu saatten sonra değişirmi bazı şeyler yoksa daha mı kötü olur bilmiyorum. Kardeşimi tanıyorum öyle biri ki kimseden özür dilediğini görmedim. E kocamdan da özür dilemezse bende ailemin evine gitmiycem bidaha. Anlayacağınız ben gelin olup çıktığım eve hasret kalacağım sanırım

Bu lafın bana kendimi hatırlattı, ben de aynen böyleyim. Ama bizim gibiler hayatta pek dikkate alınmıyor. Ben değişmeye yemin ettim. Ailem kötü insanlar değiller, ama kardeşlerin en büyüğü olmanın acısı her zaman çıkmıştır benden.
Sizin durumunuza gelirsek, kızkardeşinin davranışlarının altında bana da başka bir şey var gibi geldi. Evli değilse, sevgilisi falan da yoksa içten içe kin beslemiştir belki hem sana hem eşine. Var böyleleri... Sakın ona bir daha mesaj atma, arama. Görüşmek istemiyorsa kendi bilir. Sen doğduğun büyüdüğün evi değil, şu anda doğan yavrunla sana değer veren eşini düşün.
Kızkardeşin de yaptığı şımarıklığın bedelini seni ve yeğenini görememekle ödesin :ssz:

yorumun için çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşamışız sanırım. Gidip gitmemek konusunda çok kararsızım ben. Bi bakışıyla bile burnumdan getirebiliyo. Daha mı kötü olur diye düşünüyorum. Bazende diyorum inadına gitmeliyim orası anamın babamın evi diye. En azından kış bitinceye kadar gitmiycem sanırım biraz değerimi anlasınlar. İnanırmısınız ben evlendikten sonra annem günlük telefonda kardeşimi şikayet ederdi bana bıktım her hareketinden asabinin teki diye ne olduysa bi anda kızının tam destekçisi oldu kocama ve bana düşman. Anneme de çok kırgınım ben aslında[/QUOTE

İki kardeşsiniz anlaşılan:4: ama niyeyse onun egosu tavan yapmış durumda :37:hatırlayın zamanında çok mu kıskanıyordu sizi hala atamamışmı yani bana öyle geliyor bu yaptığının tek sebebi kıskançlık gibi geliyor ..annede hayret ediyorum ya ben evladımı nasıl ayırırım hemde gurbette hemde hamile benzer olaylar yaşadığımdan çocuğuma böyle şeyler yapmak bırak yapanın yanında bırakmazdım ..kardeşinin seni bu denli üzmesine damadına bunları yaşatmasına nasıl dayanıyor annen hayret bir kere uzaktasın el oğlu ona iyi davranalımda kızımızada iyi davransın der insan ama neyle doluyosa kafası..babanızın elleri dert görmesin ne güzel yapmış ondan dahada kinlenmiş sana allah hidayet versin ona inş. ama bu kafayla çok çekeceği var Allahın adaleti birşeye benzemez ahh bir bilse .. gitmemek acı veriyor sana çok iyi anlıyorum o yaz bende gelmedim uzun süre ama dayanamadım babam rahatsız ve sürekli sitem edince geldim ama burnumdan gelmişti o halimle hergün ağlattılar beni üstelik sevgilisinden ayrılmış atanamamış olmanın verdiği stres ve duygu sömürüsüyle milleti doldurup bana yüklendiler bir tanesi tarafımda olmadı babam bile ama geçti gitti şimdi kızımı deli gibi seviyor onunda kızı oldu anladı ne kadar zor hassas dönemmiş sen nasıl yalnız halletin dedi o anemlerdeydi yakın olduğu için ama işte laf gelio ortam bozulmasın diye susuyon ama bilmiyomu bana yaşattığını abimde aynı şekilde birde benimki çocuğum tedavi ile oldu hergün ağlıyordum bana bu dönemde ne yapıyorlar diye ama hepsi geçti gitti seni okuyunca aklıma geldi gene biliyorum kolay değil ama unutmaya çalış çocuğuna odaklan eşinede tabi arkadaşlarınla görüş yoksa edinin inanın bu zamanlarda çok özel senin huzursuz olman bebeğinide eşinide huzursuz yapar önce can sonra canan annende olsa bazen ilk kendini düşünmelisin kusura bakma akıl verme değil niyetim yaşadıklarımın bendeki çıkarımları hoşça kal sevgiyle kal

burda tek masum ve sabrı takdire şayan kişi eşiniz.
hepiniz ayrı ayrı suçlusunuz.
diğer arkadaşlarında dediği gibi çok şımartmışsınız kardeşinizi,
ve kendinizi ve eşinizi ezdirmişsiniz haddinden fazla.
ki bu bence eşineze yaptığınız büyük bir haksızlık,
size kızsa yeridir.
orda eşinize tekme tokat dalarken saçından tuttuğunuz gibi 2 tokat patlatsaydınız en azından haddini bilirdi.
zira zaten sizi sevmiyor,şimdi bu olaydan sonra iyice rahat davranır ne de olsa eşini kollayan biri yok,meydan onun.
babanızda suçlu çünkü orda gerçekten eşinize karşı çok büyük bir terbiyesizlik yapılmış,
üzerine yürümek ne demek gerekirse bi tokat atıp odasına götürecekti zorla.
anneniz deseniz ona hiç girmiyorum...
yani ben tamamen yetiştirme hatası diyorum.

ayrıca bence bunun altında başka bişeyler var.
zira kimse kimseyi svmiyor diye bu kadar deli manyak hareket etmez.
ya gerçekten aklı eksik kardeşinizin,
ya da başka bir neden var...

bundan sonra size düşen eşinizin arkasında durmak.
tamam kardeşte...bi yere kadar.herkes hadini bilmeli.

yorumun için çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşamışız sanırım. Gidip gitmemek konusunda çok kararsızım ben. Bi bakışıyla bile burnumdan getirebiliyo. Daha mı kötü olur diye düşünüyorum. Bazende diyorum inadına gitmeliyim orası anamın babamın evi diye. En azından kış bitinceye kadar gitmiycem sanırım biraz değerimi anlasınlar. İnanırmısınız ben evlendikten sonra annem günlük telefonda kardeşimi şikayet ederdi bana bıktım her hareketinden asabinin teki diye ne olduysa bi anda kızının tam destekçisi oldu kocama ve bana düşman. Anneme de çok kırgınım ben aslında[/QUOTE

İki kardeşsiniz anlaşılan:4: ama niyeyse onun egosu tavan yapmış durumda :37:hatırlayın zamanında çok mu kıskanıyordu sizi hala atamamışmı yani bana öyle geliyor bu yaptığının tek sebebi kıskançlık gibi geliyor ..annede hayret ediyorum ya ben evladımı nasıl ayırırım hemde gurbette hemde hamile benzer olaylar yaşadığımdan çocuğuma böyle şeyler yapmak bırak yapanın yanında bırakmazdım ..kardeşinin seni bu denli üzmesine damadına bunları yaşatmasına nasıl dayanıyor annen hayret bir kere uzaktasın el oğlu ona iyi davranalımda kızımızada iyi davransın der insan ama neyle doluyosa kafası..babanızın elleri dert görmesin ne güzel yapmış ondan dahada kinlenmiş sana allah hidayet versin ona inş. ama bu kafayla çok çekeceği var Allahın adaleti birşeye benzemez ahh bir bilse .. gitmemek acı veriyor sana çok iyi anlıyorum o yaz bende gelmedim uzun süre ama dayanamadım babam rahatsız ve sürekli sitem edince geldim ama burnumdan gelmişti o halimle hergün ağlattılar beni üstelik sevgilisinden ayrılmış atanamamış olmanın verdiği stres ve duygu sömürüsüyle milleti doldurup bana yüklendiler bir tanesi tarafımda olmadı babam bile ama geçti gitti şimdi kızımı deli gibi seviyor onunda kızı oldu anladı ne kadar zor hassas dönemmiş sen nasıl yalnız halletin dedi o anemlerdeydi yakın olduğu için ama işte laf gelio ortam bozulmasın diye susuyon ama bilmiyomu bana yaşattığını abimde aynı şekilde birde benimki çocuğum tedavi ile oldu hergün ağlıyordum bana bu dönemde ne yapıyorlar diye ama hepsi geçti gitti seni okuyunca aklıma geldi gene biliyorum kolay değil ama unutmaya çalış çocuğuna odaklan eşinede tabi arkadaşlarınla görüş yoksa edinin inanın bu zamanlarda çok özel senin huzursuz olman bebeğinide eşinide huzursuz yapar önce can sonra canan annende olsa bazen ilk kendini düşünmelisin kusura bakma akıl verme değil niyetim yaşadıklarımın bendeki çıkarımları hoşça kal sevgiyle kal

çok zoruma gitti dediğin gibi arkadaşım inanırmısın sabah 8 de doğuma gircem sezeryanla doğum yaptım annem 8 de otogardaydı. 1 gün önce gel dedim işim var dedi gelmedi. Sabah 8 de onu otogardan aldık direk koştu koştur hastaneye gittik ben doğuma girdim. Çıktım ameliyattan odada hala eşime tavırlar konuşmuyo falan. Eşim konuşmaya çalışıyo sallamıyo onu. 1 gece yanımda kaldı hastanede onu da zaten yol yorgunu olduğu için uyuyarak geçirdi. Sabaha kadar ben uykusuz kaldım. Ertesi gün hastaneden çıkacağız bu tutturdu ben eve gitmeden otogardan binip gitcem evimde işim var diye. Boğazıma bi öküz oturdu resmen hastanede defol git diye çığlıklar atmak istedim. Lütfen anne saçmalama 1 gün kal bari diye yalvarınca 1 gün kaldı ertesi gün öğlen otobüse bindi ve gitti. Ben 2 günlük sezeryanken kızım sarılık oldu 2-3 gün hastanede yanında kaldım toparlanamadan. Herkesin annesi yanında tabi. Bana soruyo millet sen niye kendi başınasın kimsen yok mu senin diye yok diyodum ve arkamı dönüp ağlamaya başlıyodum. Ama sağolsunlar onlar sayesinde acıları kolaylıkla atlatabiliyorum artık ve yakında taş gibi de bi kalbim olcak inşallah

burda tek masum ve sabrı takdire şayan kişi eşiniz.
hepiniz ayrı ayrı suçlusunuz.
diğer arkadaşlarında dediği gibi çok şımartmışsınız kardeşinizi,
ve kendinizi ve eşinizi ezdirmişsiniz haddinden fazla.
ki bu bence eşineze yaptığınız büyük bir haksızlık,
size kızsa yeridir.
orda eşinize tekme tokat dalarken saçından tuttuğunuz gibi 2 tokat patlatsaydınız en azından haddini bilirdi.
zira zaten sizi sevmiyor,şimdi bu olaydan sonra iyice rahat davranır ne de olsa eşini kollayan biri yok,meydan onun.
babanızda suçlu çünkü orda gerçekten eşinize karşı çok büyük bir terbiyesizlik yapılmış,
üzerine yürümek ne demek gerekirse bi tokat atıp odasına götürecekti zorla.
anneniz deseniz ona hiç girmiyorum...
yani ben tamamen yetiştirme hatası diyorum.

ayrıca bence bunun altında başka bişeyler var.
zira kimse kimseyi svmiyor diye bu kadar deli manyak hareket etmez.
ya gerçekten aklı eksik kardeşinizin,
ya da başka bir neden var...

bundan sonra size düşen eşinizin arkasında durmak.
tamam kardeşte...bi yere kadar.herkes hadini bilmeli.

babam dövdü zaten kardeşimi Allah ne verdiyse. Ben tuttum onu önümde dayak yemesi zoruma gitti. Ben zaten onu dövemem o hep benden kalıplıydı ve ben o olay olurken 8.5 aylık hamileydim. Ben babamı dövmesin diye tutunca o eşime girişti. İnanın kardeşimin o hareketleri ortalığı bu şekilde karıştırması rüyalarımdan çıkmıyo. Allah kimseye aile huzursuzluğu vermesin inşallah

Diğer arkadaşlara katılıyorum...

Peki kardeşin neden eşine böyle? tek sebebi İlyas salman a benzemesi mi?

Kardeşinin davranışlarına diyecek söz bulamadım ama eşinin kıymetini bil.Ne eşini ne kendini ezdirme.

kardeşinizi acilen tedavi ettirmeliler. normal değil. eşinizede bravo. ben olsam olayın rengi feci değişirdi. size karşıda..

yanlış anlamayın arkadaşlar ben kardeşim için üzülmüyorum artık tek üzüldüğüm nokta bizden nefret etmesi ve 7 kat elleri bizden çok sevmesi onlar için ölmesi. 4 yıl oldu evleneli biz her tatile oraya gittiğimizde daha kapıdan girerken bile hazırlıklı gibi beklerdi derdi neyse artık. Lohusalık dönemi bide sanırım ondan takıyorum aileden ilgi bekliyosun ama yok. İnsanın yaşı kaç olursa olsun annesinin küçük evladı olmak istiyo ama herkes aynı ilgiyi göremiyo işte. Bu olaylar yüzünden annem eşimle bana cephe aldı. En son bu olaydan sonra evden ayrılırken annemede son sözlerim ağır olmuştu biraz. Sanırım o yüzden banada kırıldı. Ama ne yapayım annemin oğlu olsaydı evlendiği kızın kardeşi bunu ona yapsaydı eminim oğlunu boşattırana kadar uğraşırdı.
sizin kardeşinizin eşinize bir ilgisi falanmı var. gizliden hoşlanıyorda sizle olduğunu gördükçe hırsını ondan çıkarıyor.

çok zoruma gitti dediğin gibi arkadaşım inanırmısın sabah 8 de doğuma gircem sezeryanla doğum yaptım annem 8 de otogardaydı. 1 gün önce gel dedim işim var dedi gelmedi. Sabah 8 de onu otogardan aldık direk koştu koştur hastaneye gittik ben doğuma girdim. Çıktım ameliyattan odada hala eşime tavırlar konuşmuyo falan. Eşim konuşmaya çalışıyo sallamıyo onu. 1 gece yanımda kaldı hastanede onu da zaten yol yorgunu olduğu için uyuyarak geçirdi. Sabaha kadar ben uykusuz kaldım. Ertesi gün hastaneden çıkacağız bu tutturdu ben eve gitmeden otogardan binip gitcem evimde işim var diye. Boğazıma bi öküz oturdu resmen hastanede defol git diye çığlıklar atmak istedim. Lütfen anne saçmalama 1 gün kal bari diye yalvarınca 1 gün kaldı ertesi gün öğlen otobüse bindi ve gitti. Ben 2 günlük sezeryanken kızım sarılık oldu 2-3 gün hastanede yanında kaldım toparlanamadan. Herkesin annesi yanında tabi. Bana soruyo millet sen niye kendi başınasın kimsen yok mu senin diye yok diyodum ve arkamı dönüp ağlamaya başlıyodum. Ama sağolsunlar onlar sayesinde acıları kolaylıkla atlatabiliyorum artık ve yakında taş gibi de bi kalbim olcak inşallah

bu yazdıklarınız beni çok duygulandırdı, kendi ablam gibi samimi geldiniz bana..
diyosunuz ya taş gibi kalbim olacak diye, sanmıyorum siz ne annenize ne de kardeşinize benzersiniz,
Allah bunların mükafatını verecektir size, çok ama çok zor bir durum, yaşayan bilir
Çocuğunuzu sevgiyle büyüteceğinizden , onlar gibi taş kalpli olmayacağınızdan eminim,
madem böyle yapıyorlar, sizde eşinize, onun ailesine sarılın sımsıkı..
Maşallah peygamber sabrı varmış eşinizde...
malesef insan ailesini seçemiyor...hiç üzmeyin kendinizi.
kardeş olmak için kan bağı olmasına gerek yok bence
:34:

Son düzenleme:
Kardeşiniz eşinize tekme tokat giriyor ama siz sabah kardeşinizi öpüp gidiyor sunuz? :53:
Aynı şeyi erkek tarafından düşünsek?
Görümceniz' den aynı hakaretleri, tavırları görseniz? Eşiniz herşeye rağmen kardeşim, balım, gülüm modunda olsa?
Kusura bakmayın ama en çok eşinize üzüldüm (altında başka birşey olmadığını varsayarak yazıyorum) bu kadar katlanmasına da gerek yokmuş gerçi, gitmezdi olur biterdi.
Yalnız şunu da belirteyim kardeşinizin bu şımarık, umursamaz, saygısız tavırları tamamen yumuşak yüzlülüğünüzden.

Babanızın yanında eşinize bu şekilde davranması :57: ağzına bir tane yapıştırıp dersini yerini kimse bildirmedimi ne genişlik yani kusura bakmada kimse haddini bildirmezse daha beterinide yapar :57:[/QUOTE

kardeşim çemkirirken babam uyardı uyardı ama en sonunda kalktı dövmeye başladı ben onu tuttum bi şekilde ben babamı tutunca o fırsattan istifa kocama tekme tokat girişti. Babam onun yüzünden dövmüş kardeşimi. Kocam ağzını bile açmadı çemkiren kardeşimdi. Ee kardeşim ona girişince kocamda kalktı vurcam diye. Bu sefer ona koştum tutmak için. Bu sefer babamı bırakmış oldum babam kocama giriştiği için daha sinirledi biraz daha patakladı. Bana sancı geldi kıvranmaya başladım ağlamaya başlayınca annem babam kocam bana yönelince kardeşim odaya kaçtı gitti zaten. Olaylar zaten dayak yüzünden bu seviyeye geldi malesef

bu nasıl bir karmaşadırr baban kardeşine kardeşin eşine sonra baban eşine ortada bir sorun olmadığına emin misin durduk yere bu kadar birbirine girmeler hiçç normal değill :31:

Son düzenleme:
bu nasıl bir karmaşadırr baban kardeşine kardeşin eşine sonra baban eşine ortada bir sorun olmadığına emin misin durduk yere bu kadar birbirine girmeler hiçç normal değill :31:

yazdıklarım anlaşılmamış sanırım babam eşime söylenip duruyodu babam sus dedikçe susmadı babam dövmek için kalktı ve dövmeye başladı ben kalkıp onu tuttum annem mutfakta tabi haberi yok. Eşim kanepede oturuyo müdahale etmedi ama ben kardeşimin dayak yemesine gönlüm razı olmadı babamı tutunca kardeşim fırsattan istafede kocama daha da hiddedlenip eşime girişti. Babam bu sefer kardeşim eşime girişince daha da hiddetlenip yine dövdü kardeşimi. Babam eşimi çok sever inanın. Eşim kalk eşyalarını topla gidiyoruz dedikalktım toplandım babam saatlerce eşime yalvardı lütfen bu kafayla çıkmayın yatın diye hatta evin kapısını kilitledi gecegece yola çıkmayın diye. Babamlaeşim hala görüşüyo onların arasında hiçbi sorun yok

bu yazdıklarınız beni çok duygulandırdı, kendi ablam gibi samimi geldiniz bana..
diyosunuz ya taş gibi kalbim olacak diye, sanmıyorum siz ne annenize ne de kardeşinize benzersiniz,
Allah bunların mükafatını verecektir size, çok ama çok zor bir durum, yaşayan bilir
Çocuğunuzu sevgiyle büyüteceğinizden , onlar gibi taş kalpli olmayacağınızdan eminim,
madem böyle yapıyorlar, sizde eşinize, onun ailesine sarılın sımsıkı..
Maşallah peygamber sabrı varmış eşinizde...
malesef insan ailesini seçemiyor...hiç üzmeyin kendinizi.
kardeş olmak için kan bağı olmasına gerek yok bence
:34:

teşekkür ederim canım benim yazdıkların çok duygulandırdı beni. Öpüyorum yanaklarından

yazdıklarım anlaşılmamış sanırım babam eşime söylenip duruyodu babam sus dedikçe susmadı babam dövmek için kalktı ve dövmeye başladı ben kalkıp onu tuttum annem mutfakta tabi haberi yok. Eşim kanepede oturuyo müdahale etmedi ama ben kardeşimin dayak yemesine gönlüm razı olmadı babamı tutunca kardeşim fırsattan istafede kocama daha da hiddedlenip eşime girişti. Babam bu sefer kardeşim eşime girişince daha da hiddetlenip yine dövdü kardeşimi. Babam eşimi çok sever inanın. Eşim kalk eşyalarını topla gidiyoruz dedikalktım toplandım babam saatlerce eşime yalvardı lütfen bu kafayla çıkmayın yatın diye hatta evin kapısını kilitledi gecegece yola çıkmayın diye. Babamlaeşim hala görüşüyo onların arasında hiçbi sorun yok

Allah yardımcınız olsun karmaşık ve üzücü bir durum inş kısa zamanda çözülür sorunlarınız :31:

babam dövdü zaten kardeşimi Allah ne verdiyse. Ben tuttum onu önümde dayak yemesi zoruma gitti. Ben zaten onu dövemem o hep benden kalıplıydı ve ben o olay olurken 8.5 aylık hamileydim. Ben babamı dövmesin diye tutunca o eşime girişti. İnanın kardeşimin o hareketleri ortalığı bu şekilde karıştırması rüyalarımdan çıkmıyo. Allah kimseye aile huzursuzluğu vermesin inşallah

keşke müdahele etmeseydiniz haketmiş çünkü.
eşinizde iyi sabırlıymış,
bundan sonrasında tavrınızı koyun ve ezdirmeyin eşinizi.
karşınızda ruh hastası biri var,alttan almanın hiç alemi yok.

annenizde çok vicdansızmış,kardeşinizin kime çektiği belli...
doğum anınızda yaptıklarına çok üzüldüm.
zaten hep böyle olur...
ya ailenden yana şanslısındır ya eşinden...
ikisi bir arada zor,olanlarsa çok şanslı.
siz eşinize sıkı sıkı sarılın ve asla kimseye ezdirmeyin,laf ettirmeyin,gerekirse görüşmeyide kesin.
eşiniz böyle sabırlı ve iyi niyetli oldukça size ve yavrunuza yetecektir :34:

annenizde çok vicdansızmış,kardeşinizin kime çektiği belli...
doğum anınızda yaptıklarına çok üzüldüm.
zaten hep böyle olur...
ya ailenden yana şanslısındır ya eşinden...
ikisi bir arada zor,olanlarsa çok şanslı.
siz eşinize sıkı sıkı sarılın ve asla kimseye ezdirmeyin,laf ettirmeyin,gerekirse görüşmeyide kesin.
eşiniz böyle sabırlı ve iyi niyetli oldukça size ve yavrunuza yetecektir :34:

Bu olaylardan sonra eşimin kıymetini inanın daha bi anladım zaten. Doğumda ve doğumdan sonra tek yardımcım oydu inanın. demekki benim şansım da böyleymiş.

Back
X