- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Hem kiz nerdeyse benim yasimda diyorsunuz hem de yasiyla ilgili olmadik hakaretler ediyorsunuz. O degil de kiz bile sizden kucuk. Kim bilir siz zamaninda ne haltlar yedinizde simdi kizda22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Senin niye evde kaldığın belli oldu bu kafayla hiç Bi erkeği elde edemezsin ztn22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
Kardeşin o kızdan ayrılırsa ben düşerim peşine . Offf ne kizdiririm sizi var ya acayip istedim şimdi .arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
Kızla yatmasını bilecek kadar olgun kardeşiniz. Tabi sizin zihniyetinize göre kız aklını çelmiştir çocukcağızın.akıl istemek hiç tanımadığı bi kızı yaşından ve yaşam şeklinden do
ön yargılı olmayın biraz fırsat verin belki seviceksiniz ama tepkili olursanız kardeşinizi karşıya itersinizhiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
SON GÖNDERİM
haftalardır günlerdir aile içinde kavgalardan ve sinir krizlerinden sıkıldığım için burayı bir nebze çıkış yolu gördüm ve hemen üye oldum. ama konu birden asıl amacından sapıp başka yerlere gitti ne yazıkki. ben kardeşime yardımcı olmak istedim. cünkü o çocuk anlamıyor yardımcı olayım istedim. yaptığı çok yanlış çünkü
ablamın eski hesabıyla alakalı link paylaşıldı, yaşını değiştirip yazmış o konu oldu.
ben sadece kardeşimi korumak ve yardım etmek amaçlı fikirler bulmaya gelmiştim buraya. dediğim
gibi kimseyi yargılamıyorum herkes istediği gibi yaşasın ama benim aileme gelecek kız farklı işte benim gözümde
yardım ararken neye uğradığımı şaşırdım. hoşçakalın.
@Mune @Kazen konunun kapanmasını rica ediyorum.
benzer durum benim arkadasimin da basina geldi. KIZI istemediler baskasi ile evlendirdiler. cocuk iliskiye girmeyi birak elini bile surmemis bir yil dolmadan bosandilar simdi evlendiler 2 cocuklari oldu. kpederi kvalidesi kizin agzinin icine bakiyor okadar seviyor kiymet veriyorlar.Kızla yatmasını bilecek kadar olgun kardeşiniz. Tabi sizin zihniyetinize göre kız aklını çelmiştir çocukcağızın.
Ne kadar sığ düşüncelere sahipsiniz.
Annemin arkadaşı da oğluna böyle yapmıştı. Aynı durum vardı onlarda da. Hem anne hem abla yedi bitirdi çocuğu. Sonunda zorla nişanladılar. Çocuk nişana gelmedi. Davetlilere bir yalan uydurdular. Ama anne-kız pes etmedi zorla evlendirdiler. Sonra ne mi oldu? Çocuk kadından vazgeçmedi, eşini aldattı. Hem de alenen. 30 yaşına gelmeden, kavuşmalarına izin verilmeyen kadınla birlikte olup evine dönerken kaza geçirdi ve öldü. Her daim üzgündü. Sonradan öğrendik ki evlendiği kızla da evlilik ilişkisi olmamış.
Dünyayı ben yarattım, ben en iyisini bilirim, karşıdaki kötüdür zihniyetinde olan sizler yüzünden ne kadar mutsuz hayatlar oluyor.
Ay nası kaçırdın sentam taşlanacak konuymuş ama geç kalmışım baya.
Bizdede var aynisimerhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?