Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Ne kadar çirkin bir düşünceniz var sizin! Ne hakla hiç tanımadığınız birisine sadece kardeşiniz seviyor diye bu ithamlarda bulunursunuz. Kız yine iyi, siz 30 yaşına geşmişssiniz kim bilir neler gördünüz geçirdiniz de şimdi 27 yaşında genç bir kız hakkında bu düşüncelere sahipsiniz! Kimseye değil kıza acırım sizin gibi çirkin bir aile yapısı olan eş adayı bulduğu için. Neden sırf yaşı büyük olduğu için kendini acındırdığı düşüncesine kapıldınız? Evleneceği kadını başkalarına hava atılacak mal olarak görünce tabii, şöyle 18 yaşında çıtır istemek hakkınız. Allah sizin gibilerden korusun. Mesela siz hiç evlenmeyin ki türemesin sizin gibi zihniyetler!!
Benim bir bayan kuzenim kendisinden 5 yaş küçük birisiyle evlendi ve çok da mutlular.Başka bir kuzenim de kendisinden 6 yaş büyük bir kızla evlendi hepimiz de çok severiz. Siz bir bence kendinize bakın sanki gelmiş burada 14 yaşındaki kardeşinizi 30 yaşındaki kadın ayartmış gibi densizce konuşuyorsunuz. Kardeşiniz gayet aklı başında koca adam kızla da aralarında dağlar kadar yaş farkı yok. Takıldığınız konu büyük ihtimalle yaşadıkları ilişki ki bu konuda sizin laf söyleme hakkınız yok. Kaldı ki kız şeytan da kardeşiniz de melek değil! Yaşamasaymış. "Kim bilir kız neler yapıyorda kandırıyor" lafa bak ya sanki kardeşi zihinsel engelli! Çok kızdım sabah sabah hala sizin gibilerin var oluşuna!

Siz Üniversite okudunuz mu?
Calısıyor musunuz?
Evli misiniz?
Dinimizi öğretir şekil veririz demişsiniz ama din insan iradesine saygılıdır.kimseyi oyun hamuru olarak görmez(yani şekil verme lüksünüz yok)

Lütfen şaka olduğunuzu söyleyin.lütfen

Bazı insanları anlamıyorum. Hem kendinden küçük erkekle evleniyorlar, hadi evlendiler neyse de yalniz yaşamaları, sevgili yapmalar, 30a yaklaşmış ama hala bekar kalmalar. Hiç utanma yok bu insanlarda gercekten, ben sizi anlıyorum. Yazıklar olsun böyle düzene böyle hayata. Utanmadan bir de evlenip çocuk yapanlari ise esefle kınıyorum.
İngiliz kraliyet ailesine mensup kontes konu sahibini anlamaya davet ediyorum herkesi. Lutfen kendinizi onun yerine koyun. İngiltere nin 2/8'i böyle bir kadına gidecek. Kadının tek amacı böyle muhteşem bir aileye gelin gelmek, kendini kakalamak ve milyon dolarlar değerinde takıları takip partilerde boy göstermek.
Zalımın kızı yapılır mı bu be!!!?

Ne kadar da geri kafali bir gorumce adayi. Genc toy parlak bunlar ne demek?? Kenar mahalle dizilerinden firlamis gibisiniz. Dusunceleriniz korkunc. Gencliginden yararlandi ne demek noluyo 20 yasinda olunca. Sorarim size burda 25 yasinda olup hayali 20 yasinda biriyle birlikte olmak olan var midir? Tam tersi olmasin o. Sizin kafa guzelmis gule gule kullanin.

İkisi de genç işte.kızda 27 ymiş ne var bunda.

Benimde erkek kardeşim var ama evleneceği kadını ben seçemem ki.
Bu mantık düşünün size ne ki aynı evi yatağı onlar paylaşıcak

siz kimsiniz de birisini şekillendiriyosunuz. 30 yaşına gelmişssin kendi hayatına bak kardeşinin hayatına fazla mudahale etme herkes kaderini yaşar ne kadar ön yargılı ve dünyaya dar pencereden bakan insanlarsınız ya şu hayatta hiç birşeyin garantisi yok kardeşinizde çocuk değil allah sizin gibi görümcelere düşürmesin insanın evini ocağını söndürürsünüz.

Birini sevin. Elini tutmanin, ilk opucugun heyecanini yasayin. Sevdiginiz adamla tutkuyla ope koklaya saatlerce sevisin. Sevgiyi tadin, yasayin ondan sonra kardesinizi anlarsiniz.

Unutmadan insanlar kinadiklarini yasamadan ölmezmiş. Allah korusun bu sizinde yalniz kalmaniz bi trafik kazasina, yangina bakar. İnsanlari kinamayin.

22-27 uygun yaa.abes değil.
Ben 18-28 gördüm. Sinir oldum ama 18'lik çocuğu tanimiyom. 28'lik sevgilisi anlatiyordu; "bana çok aşık deli gibi aşık" diye anlatiyordu. Kıza dalasım geldi

Bu kafada bi tanıdığımız var herkesin kızına b.k atardı. En sonunda kendi oğlu gitti bi kızla yaşamaya başladi evlenmeden çocuk yaptılar.essek gibi gitti kızı istedi. resimlerde suratı beş karıştı çok güldük resimlerine bakıp kızı yargıladıgımızdan degil milletin kızı hakkında konuştuğu için.

Üniversite okudum yalnız yaşıyorum 28 yaşında bekarım ve geçmişim nasılmış anlatır mısınız

Oh benim burada içimin yağı eridi.
Nefret ederim kendini über namuslu bir yere koyup elin kızının dedikodusunu edenlere. Kendilerine göre şekillendirecek kız alacaktık diyor bir de Türkçesi ezeceğimi saf bir kız isterdik oluyor. Oh iyi olmuş inşallah dişli kızdır da alır akıllarını.
Çok hoşuma gidiyor böyle kendini özel yere koyan biz en harika en ahlaklı en namuslu aileyiz ayağı çekenlere. Asıl elin kızının dedikodusunu yapmak ahlaksızlıktır

Yahu konuşmayım konuşmayım dedim
Sen ne karışıyorsun be kadın sana ne
Anası mısın babası mı bul birini evlen
Sende
Benim bir akrabam oğlunu ayırdı Ada'mı şimdiki karısı terk etti kızıda çok seviyordu
Benimde eşimle aramla Bayaa yaş farkı var kendi yaşımda bir ton Ada'm vardı onu sevdim hesap mı vericektik ablasına çok konuşma bak hayatına birini bulda çocukla uğraşmaktan vazgeç bu ne ya kıza bir sürü iftira ailen Fransız asılzadesi mi
Birçok ünlü bile bekar olup kendinden kaç yaş büyük ikinci evliliğini yapan kızlarla evleniyor çevreye yaşını demek zorunda mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…