- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi istanbulian87
-
haritada Çorum'u arıyorduk o arada olmuş bende anlamadımBide sen çocuk yapmışsın utanmaz
Ne kadar çirkin bir düşünceniz var sizin! Ne hakla hiç tanımadığınız birisine sadece kardeşiniz seviyor diye bu ithamlarda bulunursunuz. Kız yine iyi, siz 30 yaşına geşmişssiniz kim bilir neler gördünüz geçirdiniz de şimdi 27 yaşında genç bir kız hakkında bu düşüncelere sahipsiniz! Kimseye değil kıza acırım sizin gibi çirkin bir aile yapısı olan eş adayı bulduğu için. Neden sırf yaşı büyük olduğu için kendini acındırdığı düşüncesine kapıldınız? Evleneceği kadını başkalarına hava atılacak mal olarak görünce tabii, şöyle 18 yaşında çıtır istemek hakkınız. Allah sizin gibilerden korusun. Mesela siz hiç evlenmeyin ki türemesin sizin gibi zihniyetler!!arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
haritada Çorum'u arıyorduk o arada olmuş bende anlamadımyoksa kocam daha küçücük nerden bilsin masumum öyle şeyleri
Evet hemde horozlu şekerşeker verip kandırdın dimi sende şekete bayılırlar
Süpersin canım kapak gibi söz olmuşAslında haklısın bende eşime şeker verip kandırmıştım zamanında
ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim
yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi
siz kimsiniz de birisini şekillendiriyosunuz. 30 yaşına gelmişssin kendi hayatına bak kardeşinin hayatına fazla mudahale etme herkes kaderini yaşar ne kadar ön yargılı ve dünyaya dar pencereden bakan insanlarsınız ya şu hayatta hiç birşeyin garantisi yok kardeşinizde çocuk değil allah sizin gibi görümcelere düşürmesin insanın evini ocağını söndürürsünüz.hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
Üniversite okudum yalnız yaşıyorum 28 yaşında bekarım ve geçmişim nasılmış anlatır mısınızen büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
Bu kafada bi tanıdığımız var herkesin kızına b.k atardı. En sonunda kendi oğlu gitti bi kızla yaşamaya başladi evlenmeden çocuk yaptılar.essek gibi gitti kızı istedi. resimlerde suratı beş karıştı çok güldük resimlerine bakıpkızı yargıladıgımızdan degil milletin kızı hakkında konuştuğu için.
Yahu konuşmayım konuşmayım dedimçok rica ediyorum beni biraz anlayın, inşallah öyle birşey olmaz, eğer o kızla evlenirse akrabalara insanlara ne deriz, nasıl evimize ailemize alırız, olmaz kabul edemeyiz öyle bir kızı. istemeye bile gitmeyiz rızamız yok böyle bir işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?