Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Ailecek pek bir muslumansiniz anladik orasini da eee be insanlar hic madem bu kadar dindarsin hic mi okumadin kendi Peygamberin nasil bir evlilik yapmış ?

Isinize geldigi gibi yasiyorsunuz.
O sozlerin o kadar kırıcı ki. Burda bile kac arkadasin kalbini kırdın belki. Ne demek o yasa gelmis kim bilir neler yapmistir ?

Neler yapabilir ?
Sana ters olan seyleri yapsa bile onun dogrusu odur kimse karışmaz.

Insana sorarlar sen o kizdan daha buyuksun 30 yasina gelmisin.
Sen neler yaptın ?

Normalde felegin cemberinden gecmis olman gerek az yasini basini almis mantikli olman gerek ama kıskançlıktan ne yapacağını sasirmissin.
Allah bu zihniyette ki insanlarla karsilastirmasin.

Bu sizin düşünceniz diğeride benim düşüncem. Sizinle aynı şeyi düşünmüyorum diye suçlu mu oldum.

Kızı tanımıyorsunuz. Bilmeden ,araştırmadan , tanımadan yargılıyorsunuz.
Belki düşündüğünüz gibi biri değil. Ön yargıları bırakın.
6 yaşa kadar yaş farkı pek önemli değil kişiler anlaştıktan sonra.
Dul veya bekar olması da önemli değil.
İnsanın yüreğine bakacaksın.
Biz erkek egemen bir toplumuz.
Erkekler dul olup bekarla evlene bilir kadın dul ise bekar ile evlenemez.
Erkek kendinden 10 yaş küçük bir kız ile evlenebilir kadın evlenemez.
Peygamber efendimiz bekar ve 25 yaşında Hatice validemiz dul ve 40 yaşında idi evlendiklerinde unutmayın.

bu konuya yorum yapacak en son kişi benım çünkü bende eşimden 4 yaş buyugum ,
ve emınım eşimin tarafından kimsede sinir krizi geçirmedi , her nekadar uyum sağlayamasakta , aksine kv bunu eşim için bir şans oalrak görüyor ,

siz kızın kardeşinizden önce ki hayatına takılmışsınız ve bakire olmadıgı için bu kadar tepkiniz.

Bu sizin düşünceniz diğeride benim düşüncem. Sizinle aynı şeyi düşünmüyorum diye suçlu mu oldum.

ewt suçlusunuz. neden mi ?? kimseyi yaşına göre ahlak yönünden değerlendirmek doğru değildir. ha bu sadece benim değil aklı selim her insanın düşüncesidir. belki arada yaş farkını desteklemeyebilirsiniz. ama ooo neler yaşamıştır diyemezsiniz, diyemeyiz. o annelerimize bile hakarettir. varın gerisini siz düşünün.

biz dua ediyoruz hergün eve kucağında çocukla gelmesin diye. yaptığının yanlış oldugunu kaç defa anlattık, zina yapıyor biz böyle yetiştirilmedik benim kardeşim çok masumdu
Nihahaha
Kızlar yazdıklarına iyi bakın buram buram fake be !

Tabiki örnek vericem çünkü bize çok benziyor olay sizde anlar demişsiniz neyi anlıcak çocuk meraklandım çünkü
Bizim de akrabalarda böyle bi olay oldu. Çok uzun bi konu neyse. En sonunda ailesi git evlen dedi. Biz yokuz dedi. Çocuk gitti 2 ay sonra eve geri geldi. Evlenmemiş ayrılmış hatta. Yani şunu diyorum. Bıraksınlar ne yaşarsa yaşasın. İyi ya da kötü sonuçta anlayacak...

Ben yaşına birşey demedim. Neyse yazmayın artık. Ne geçmişi ne yaşını sorun eden ben değilim. Konu sahibi o.

Yahu bu bir örnek olamaz ki o zaman da ben kendimden örnek veririm(ki sizi rahatsız ediyor bu) 7 yıl sevgililikten sonra evlendik 3 yıl oldu hala nasıl davranıyor eşim bana görseniz şaşırırsınız, mutlu bir evlilik olmıyacağını kim bilebilir?

Yahu konu sahibine yazın. Yazmaz olaydım.

Tüm sayfaları okumadım oldukça olumsuz yorumlar yapılmış ama ben size hak veriyorum benim erkek kardeşimde kendisinden 4 yaş büyük bi kızla uzun zamandır beraber bizde çok ugraştık vazgeçirmek için ama o daha çok baglandı bizim memleketimiz küçük biyer herkes herkesi tanır kızın olumsuz hareketlerine şahit olanlar vardı ve kardeşimde duydu bunları ama en önemlisi kardeşm askere gittgnde telfnlarını açmamış biz degl kardeşm sinir krizi geçrdi kız oynuyodu resmen bu dönemde ne annem ne babam ne ben hiçbir şekilde müdahale etmedik kendisinin görmesini sagladık sadece hatta annem istemeyerekte olsa kızı kabullenmiş sen istiyosan benim başımın tacı dedi.4 ay önce kardeşm atandı eli para gördü ya yine çıktı bu kız ortaya ama bu seferde kardeşim bitirmiş demem o ki kardeşinzin istemesi lazım siz naparsanz yapın ancak sizden uzaklaşır.

Kardesin küçükmüş. Okuyor mu

Vallaha duygularıma tercüman oldun evlenmeden görümcem bana neler dediydi onu hatırladım
Sanki o çok düzgündü ne Hakkı var kı kardeşiyle evleniyorum diye bende onu dış kapı mandalı yaptım

Anneciğim, görümceye bak.
O nasıl bir hırstır, gözü kararmış kadının valla tırstım.
Kardeşimi kandırdı da bilmem ne de tam görümce tam!
Kardeşiniz yarın öbür gün kendinden 5 yaş küçük biriyle olduğunda bu sözleri hatırlayın. O zaman o kızın ablası da böyle feryat etsin, kardeşimi kandırdı, gitmiş kendinden 5 yaş büyük bir herifle oluyor diye.
Sakın şu mesajımı alıntılayıp o erkek diye ayrımcılık yapmayın, çok sinirlenirim haberiniz olsun.
Heh dipnot da vereyim benim de kardeşim var, iyi anlaşıyorsa seviyorsa gelinin yaşına başına bakmazdım ben. Reşit olsun yeter yani, alnımızda yaşlarımız yazmıyor, kast sistemine göre de ayrılmadık.

5 yaş küçük olunca oluyor da buyuk olunca neden olmuyor sadece baktıgınız yas mı

İşin tam tersi olsaydı eminim erkek kardesler bu tepkıyı vermezdı. Bu erkek ablsları kardesleri cıdden sınir bozucu oluyor. Sozum meclısten dısarı ama kendı elleriyle evlendırdıklerı kızlara bıle cektıren, ogullarına kardeslerıne kayık gırmeyen ınsancıklarla dolu ortalık. Size de tavsıyem " cocugun ustume gıttıkce, onu sevdıgı kıxın kucagına daha cok ıtıyorsunux. Sakin olun ve hayırlısı ıcın dua edın. İnatlaşma varsa kazanan sevfıgı kız olacaktır! Bir devyas 27 cok buyuk degıl kı, illa kadına agedersınız de kaşar ( kim bilir neler yasamıstır derken) muamelesi yapmanız hıc hos degıl

Kiz 50 yaşında kardeşiniz 20 yaşında gibi davranıyorsunuz, anlatıyorsunuz hepi topu 5 yaş , affedersiniz ama elde tutmak va için birlikte oldu diyorsunuz yok toyluğunu kullandi vs diyorsunuz amaç ne kardeşinizin bir yerin veliahtı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…