- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Bu sizin düşünceniz diğeride benim düşüncem. Sizinle aynı şeyi düşünmüyorum diye suçlu mu oldum.iyide her 27 yaşında olan ooo neler yaşamış mı diyelim. o zaman konu sahibinin ne geçmişi vardır Allah bilir! hani konuyu tutup savunduğunuz yere bakın. kardeşi ergen değil bişey değil. yaşını başını almış genç delikanlı. burda çirkince ilişkisinin konu edilmesi acayip terbiyesiz bir hareket.
zaten o kızın yerinde olsam asla böyle bir aile ile muhatap olmazdım. ya bu aileni sil ya ayrılalım derdim. belli saygı, sevgi, insani değerleri düşmüş bir aile.
Bu sizin düşünceniz diğeride benim düşüncem. Sizinle aynı şeyi düşünmüyorum diye suçlu mu oldum.
Nihahahabiz dua ediyoruz hergün eve kucağında çocukla gelmesin diye. yaptığının yanlış oldugunu kaç defa anlattık, zina yapıyor biz böyle yetiştirilmedik benim kardeşim çok masumdu
Bizim de akrabalarda böyle bi olay oldu. Çok uzun bi konu neyse. En sonunda ailesi git evlen dedi. Biz yokuz dedi. Çocuk gitti 2 ay sonra eve geri geldi. Evlenmemiş ayrılmış hatta. Yani şunu diyorum. Bıraksınlar ne yaşarsa yaşasın. İyi ya da kötü sonuçta anlayacak...Tabiki örnek vericem çünkü bize çok benziyor olaysizde anlar demişsiniz neyi anlıcak çocuk meraklandım çünkü
Ben yaşına birşey demedim. Neyse yazmayın artık. Ne geçmişi ne yaşını sorun eden ben değilim. Konu sahibi o.ewt suçlusunuz. neden mi ?? kimseyi yaşına göre ahlak yönünden değerlendirmek doğru değildir. ha bu sadece benim değil aklı selim her insanın düşüncesidir. belki arada yaş farkını desteklemeyebilirsiniz. ama ooo neler yaşamıştır diyemezsiniz, diyemeyiz. o annelerimize bile hakarettir. varın gerisini siz düşünün.
Yahu bu bir örnek olamaz ki o zaman da ben kendimden örnek veririm(ki sizi rahatsız ediyor bu) 7 yıl sevgililikten sonra evlendik 3 yıl oldu hala nasıl davranıyor eşim bana görseniz şaşırırsınız, mutlu bir evlilik olmıyacağını kim bilebilir?Bizim de akrabalarda böyle bi olay oldu. Çok uzun bi konu neyse. En sonunda ailesi git evlen dedi. Biz yokuz dedi. Çocuk gitti 2 ay sonra eve geri geldi. Evlenmemiş ayrılmış hatta. Yani şunu diyorum. Bıraksınlar ne yaşarsa yaşasın. İyi ya da kötü sonuçta anlayacak...
Yahu konu sahibine yazın. Yazmaz olaydım.Yahu bu bir örnek olamaz ki o zaman da ben kendimden örnek veririm(ki sizi rahatsız ediyor bu) 7 yıl sevgililikten sonra evlendik 3 yıl oldu hala nasıl davranıyor eşim bana görseniz şaşırırsınız, mutlu bir evlilik olmıyacağını kim bilebilir?
Tüm sayfaları okumadım oldukça olumsuz yorumlar yapılmış ama ben size hak veriyorum benim erkek kardeşimde kendisinden 4 yaş büyük bi kızla uzun zamandır beraber bizde çok ugraştık vazgeçirmek için ama o daha çok baglandı bizim memleketimiz küçük biyer herkes herkesi tanır kızın olumsuz hareketlerine şahit olanlar vardı ve kardeşimde duydu bunları ama en önemlisi kardeşm askere gittgnde telfnlarını açmamış biz degl kardeşm sinir krizi geçrdi kız oynuyodu resmen bu dönemde ne annem ne babam ne ben hiçbir şekilde müdahale etmedik kendisinin görmesini sagladık sadece hatta annem istemeyerekte olsa kızı kabullenmiş sen istiyosan benim başımın tacı dedi.4 ay önce kardeşm atandı eli para gördü ya yine çıktı bu kız ortaya ama bu seferde kardeşim bitirmiş demem o ki kardeşinzin istemesi lazım siz naparsanz yapın ancak sizden uzaklaşır.merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
Kardesin küçükmüş. Okuyor mukardeşim henüz 22 yaşında bir çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor. ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim. kardeşim yaşına başına bakmadan 27 yaşında birine aşık olmuş üstüne üstlük evlenicem diyor.
o kız onun toyluğundan faydalanıyor yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi
Vallaha duygularıma tercüman oldun evlenmeden görümcem bana neler dediydi onu hatırladımAilecek pek bir muslumansiniz anladik orasini da eee be insanlar hic madem bu kadar dindarsin hic mi okumadin kendi Peygamberin nasil bir evlilik yapmış ?
Isinize geldigi gibi yasiyorsunuz.
O sozlerin o kadar kırıcı ki. Burda bile kac arkadasin kalbini kırdın belki. Ne demek o yasa gelmis kim bilir neler yapmistir ?
Neler yapabilir ?
Sana ters olan seyleri yapsa bile onun dogrusu odur kimse karışmaz.
Insana sorarlar sen o kizdan daha buyuksun 30 yasina gelmisin.
Sen neler yaptın ?
Normalde felegin cemberinden gecmis olman gerek az yasini basini almis mantikli olman gerek ama kıskançlıktan ne yapacağını sasirmissin.
Allah bu zihniyette ki insanlarla karsilastirmasin.
5 yaş küçük olunca oluyor da buyuk olunca neden olmuyor sadece baktıgınız yas mımerhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
İşin tam tersi olsaydı eminim erkek kardesler bu tepkıyı vermezdı. Bu erkek ablsları kardesleri cıdden sınir bozucu oluyor. Sozum meclısten dısarı ama kendı elleriyle evlendırdıklerı kızlara bıle cektıren, ogullarına kardeslerıne kayık gırmeyen ınsancıklarla dolu ortalık. Size de tavsıyem " cocugun ustume gıttıkce, onu sevdıgı kıxın kucagına daha cok ıtıyorsunux. Sakin olun ve hayırlısı ıcın dua edın. İnatlaşma varsa kazanan sevfıgı kız olacaktır! Bir devyas 27 cok buyuk degıl kı, illa kadına agedersınız de kaşar ( kim bilir neler yasamıstır derken) muamelesi yapmanız hıc hos degıl22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?