- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.246
- 798
- Konu Sahibi istanbulian87
-
22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
Çünkü insanların fikirlerine,inançlarına,hayat tarzına saygı göstermemek bunu gerektirir.ha siz ithal gelin istiyordunuz ?
ama kardeşiniz istemiyor belli ki..
Aman tanrım ben de üni okudum hem de yalnız yaşıyorumen büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
benim de o yaşlarda bi erkek kardeşim var. sizin yerinizde olsam kızın yaşı yerine karakteri kişiliği yaşam tarzi ailesi vs bunlara dikkat ederdim. eğer iyi bi insansa neden olmasin. yaşı büyüktür ama göstermiyordur çok iyi bi insandir sorun olmaz ama kizin kendisi eğer iyi bi insan değilse o zaman iş değişir.22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Hevesini alınca derkenkardeşinizin yaşı çok küçük evlenmek için. ama belki fikri değişebilir ileride. hevesini alınca bırakır belki..
kardeşim henüz 22 yaşında bir çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor. ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim. kardeşim yaşına başına bakmadan 27 yaşında birine aşık olmuş üstüne üstlük evlenicem diyor.
o kız onun toyluğundan faydalanıyor yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi
Valla annemle bizim de eriyorOh benim burada içimin yağı eridi.
Nefret ederim kendini über namuslu bir yere koyup elin kızının dedikodusunu edenlere. Kendilerine göre şekillendirecek kız alacaktık diyor bir de Türkçesi ezeceğimi saf bir kız isterdik oluyor. Oh iyi olmuş inşallah dişli kızdır da alır akıllarını.
Çok hoşuma gidiyor böyle kendini özel yere koyan biz en harika en ahlaklı en namuslu aileyiz ayağı çekenlere. Asıl elin kızının dedikodusunu yapmak ahlaksızlıktır
Hep kendinizi örnek veriyorsunuz ama konu ne siz ne de evliliğiniz. Konu o kızın yaşıyla beraber geçmişi. Geçmiş konu sahibinin umurlarında. Bu kadar uzatılacak birşey değil. Ben yorumumu konu sahibine yazdım hem. Sizin evliliğinize değil.Sorun ne olabilir mesela merak ettim, malum biz anlamadık evlendik
Ne kadar hadsizsiniz.en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
Tabiki örnek vericem çünkü bize çok benziyor olayHep kendinizi örnek veriyorsunuz ama konu ne siz ne de evliliğiniz. Konu o kızın yaşıyla beraber geçmişi. Geçmiş konu sahibinin umurlarında. Bu kadar uzatılacak birşey değil. Ben yorumumu konu sahibine yazdım hem. Sizin evliliğinize değil.
Hep kendinizi örnek veriyorsunuz ama konu ne siz ne de evliliğiniz. Konu o kızın yaşıyla beraber geçmişi. Geçmiş konu sahibinin umurlarında. Bu kadar uzatılacak birşey değil. Ben yorumumu konu sahibine yazdım hem. Sizin evliliğinize değil.
Ne kadar hadsizsiniz.
26 yaşındayım, üniversite okudum, yalnız yaşıyorum. Neyim ben şimdi, ne yerine koyuyorsunuz beni Allah aşkına bir deyiverin.
Umarım kız sizin gibi bir görümceye sahip olma şanssızlığını yaşamaz.
Ayıp ya.
bence daha fazla ustelemeyin zaten kardesiniz okuyormus hemen evlenemez. zamana yayin biraz. kardesinizi kaybetmemis olursunuz. iyi bi kiz degilse kardesiniz zamanla fark eder zaten.ablası olarak kardeşime nasihatta bulunmam yol göstermem şart çünkü yanlış yapmasını istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? annem de bu durumdan çok rahatsız hasta olduk artık dertten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?