Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

ya da kardeşiniz 27 yaşındaki kişinin duygusal boşlugunu kullanıyor hiç bu açıdan düşündünğz mü

onlara göre hayırlısı hep onların bildiği teslimiyet dua denen şey sıfır

şuraya kadar okudum ondan sonra kan beynime sıçradı. bende şu an üniversite okuyorum ve yalnız yaşıyorum. ne var bunda. siz 30a geldiniz hala anne babayla yaşıyosunuz diye en doğrusu bu mu? belki şartlar bunu gerektirdi.
ne terbiyesiz birisiniz. ay inşallah birgün evlenicek olursam evleneceğim kişinin ailesi sizin gibi olmaz. düşman başına gelmesin böylesi. Amin.

size en büyük ceza ne olur biliyomusunuz; bigün aşık olursunuzda sevdiğinizin ailesi sizi kabul etmez.

yahu 27 yaşında diyorsun görende 40 yaşında sanacak senin kafan mı güzel ne içiyorsun bana da versene

Kız 45 50 yaşında değil niye son çıkış yolu olsun dha 27 yasndyms gencecik kız benim ablam 29 yasnda bekar bütün yollar kapandı o zaman inşallah evlenirler size kalırsa mutsuz olur gibi görünüyor kardesinzn hayatı sizi ilgilendirmez koynuna alcagi kadinada siz karar vermeyn bi zahmet

Sizene , hatta heceliyorum si ze ne ?? Onlar mutluysa bir geri durun ,insanları kalıplara sokup yaşam şekli dayatamazsınız böyle bir hakkınız yok!

Ne demek son çıkış kapısı körmuymus sakatmi umarım evlnrler kardeşinzn kendi hayatı eş olarak sececegi insanı değerlendirmek size düşmez

dinimiz öyle mi? o zaman açında kendiniz okuyun öğrenin.
ayrıca daha az önce başkaları yurtdışından gelin alıyor bizimki kendinden büyük bla bla diyodunuz. şimdi de örf adet bilmez diyosunuz. ayrıca kusura bakma ama yurt dışından gelenlerin nesi varmış. kurban ol sen onlar. senin gibi dar görüşlü zihniyetlerden bişey olmaz bu dünyada.
ay iyice çirkinleştim. kesin ceza alıcam.

konu fake yaa vallah. saçmaladınız siz iyice

Ay vallaha icim sisti bu ne cahillik allah askina?
o kizin kötü birseyi gördüyseniz onun yasi ile alakasi yoktur emin ol bana karakter meselesi.
Allah askina 22 yasinda adam egriyi dogruyu biliyordur belki sen o yasta safdin bilmiyordun ama kardesin biliyordur olgun bir kadinla sevgili ise hatda yasindan daha da olgun bu güzel bir sey

Ben 22 yasinda evlendim esimde 19 yasindaydi bende mi esime kapak atmis oldum. Esim cok olgun birisi ve cok cok iyi giden bir evliligimiz var masallah nazar degmesin insallah. Yasimiz ile ilgili hic bir zaman sorun yasamadik benimde hic aklimda gelmiyor yas farkimiz hic kimse birsey ddmiyor. Sizi cok kiskanc buldum gercekten kardesinizin sevgilisi ile alip veremediginiz ne var

Sizim gibi zihniyette olan insanlari anlamiyorum. Tanimiuorsuniz bile nasil laflar bunlar yaşı geregi son cikis olarak goruyormus, toylugundan faydalanacakmis bla bla bla. Kardeşiniz cocuk degil 22 yasinda kızında yaşı oyle son çıkış arayacak yaş degil neden seven insanlari kendi haline birakmazsiniz. Aaa dogru kiz ailenize yakismiyor degil mi sizin ailenize yakismasi lazim sonucta sizinle ayni cati altinda yasayacak kardesinizle degil.

Yalniz degilsin bende son cikis olarak kendimden 2 yas guccuk esimle evlendim saglama aldim kendimi hee ustunede cocuk yaptim ne kadarda uyanigim

Heee anladım sen nerdeyse 30 yaşındasın daha sen evlenmeden olurmu hiç o kız kendinden genç bulmuş cık cık çık ,vah sana evde kalcan

Aaaa şimdi gördüm

Üni okumuş yalnız yaşıyormuş

Zinhar olmazzzz

Bu nasıl mantık ya

Üni okudum ailemin yanında ama evlendiğimde bakire değildim

Arkadaşım da üni okudu hatta üni de hoca ama 30 yaşından sonra evlendiğinde bakire idi ne önemi varsa

Insanları kategorize etmeyin ve böyle saçma verilerle karalamayın

5 yas evet buyuk fark bana gore. Ben istemezdim kardesmin boyle biriyle evlenmesini.
Ama " zorla iliskiye girmis' ne demektir ya?? Kardesin erkek olan degilmiydi? Zorla ne yaptirabilir?? Acik acik konsturmayin beni burda ya.

aa olur mu ?
ithal olunca boncuk oluyor mokunda...

Erkek kardeşiniz kızdan 5 yaş büyük olsa da sorun edecek miydiniz?
Tabi ki hayır.
O halde şuan niye sinir krizi geçiriyorsunuz pardon?
Kadının erkekten büyük olmasının bizim bilmediğimiz bir sakıncası mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…