Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Merak ettim siz 30 yaşındasınız neler gördünüz ?? Nasıl bi hayatınız vardı??

22 yaşında bir insan yetişkindir çocuk değil. Kendi kararlarını kendi verebilir. Eğer o kızla evlenmek isterse siz karışamazsınız. Hiçbir hakkınız yok. Kıza dünyanın lafını saymışsınız. Yok yaşı büyük kardeşimi kandırdı kim bilir neler yapmıştır yalnız yaşıyor eve erkek alıyor bilmem ne. Nerden biliyorsunuz beraber mi yaşıyorsunuz kızla? Ne kadar iğrenç düşüncelere sahipsiniz. Size ne bunlardan? Sizmi evlenecek hayat yaşayacaksınız? Kardeşiniz kabul ediyorsa size düşeni söylemek istemiyorum burda Ve kardeşiniz böyle mükemmel bir ailede yetişmiş ama gidip elin kızıyla nikahsız ilişki yaşamayı biliyor. Gerçekten çok masum Ayrıca sizi görende kız 40 50 yaşında zanneder. Siz kızdan 3 yaş büyüksünüz kim bilir neler yapmışsınızdır bu zamana kadar. Bence siz kıskanıyorsunuz o kızıda kardeşinizide. Sizden tam bir kaynana olur valla. Benim oğluma layık değil bu gelin diyen kaynanalar gibisiniz. Allah o kıza sabır versin kaynana gibi görümce çekilmezsiniz valla. Sizin gibi zihniyetler yüzünden ne yuvalar yıkılıyor. 30 yaşına gelmişsiniz bide üniversite okumuşsunuz ama cahilin önde gidenisiniz. Yarın sizde aynı şeyi yaşarsanız hiç şaşırmayın. Bi laf vardır insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Siz kardeşinize layık birini arıyorsunuz öylemi , o kızla birlikteliği olurken kardeşinizi hiç düşünmüyorsunuz.
O kız eğer öyle dediğiniz gibiyse kardeşinizinde o kızdan bi farkı kalmamış demektir.
Yarın 2 gün sonra o layık olan gelini bulduğunuzda sizin kardeşinizin geçmişinden dolayı istemeyecektir.
Mantıklı düşünün...

O kızın yerinde olsam yaştan falan değil sizin zihniyetinizden kardeşinizle evlenmekten vazgeçerdim.

27 yaşında bir insana yaşı gereği kardeşimi son çıkış yolu olarak görüyor diyip 30 yaşında ve bekar olduğunuzu söylemeniz ayrı muallak. Sizde kendiniz için kendimi kime kakalasam diye mi düşünüyorsunuz acaba yaşınızdan ötürü?

Sanki kız, kardeşinize zorla tecavüz etti. Gazozuna ilaç atıp birlikte oldu. İki insan birbirini sevmiş size ne yaşından?

Benim de erkek kardeşlerim var. Hickimseye de lütuf gibi sunmuyoruz onları. Ister kendinden on yaş büyük kadınla evlenir. Ister birlikte yaşar. Bana ne.

İyi misiniz ben ortada bi sorun göremedim de bu neyin sınırı 5 yaş büyük olmayacak diye bir yasak mı var hey allahım ya

Valla balayında bir çift vardı erkek 23 kadın 28 miş öle söylemişlerdi 1 yıldır evlilermiş beraber bir yer işletiyorlarmış falan gayet de iyilerdi yani yaşa deil kafa yapısına bakıcan kızın nasıl olduğuna bakmalısın öyle görmüş geçirmiştir bu yaşına kadar ayıp bence 30 yaşındaydım evlendiğimde hımm neler neler yapmış olabilirim siz düşünün

Reactions: KV_

Bu konu sahibi psikolog filan değil ya cahil bişey.
o yaşa kadar neler yaşamıştı diyor kendi kim bilir neler yaşamışta herkesi kendi gibi sanıyor. ayıp ya ayıp.

kardeşiniz o yaşta olsa kim bilir neler yaşamıştı demeyecektiniz değil mi?
siz sütten çıkma ak kaşık ama elin kızı tu kaka.
üniversite okuyup yalnız yaşıyor diye iftira hakaret gırla.
ne terbiyesiz bir aileymişsiniz..

Kızı sizden allah kurtarmış olabilir. Böyle görümceyle zor yani bir de bunun kayın valide versiyonunu düşün... Aman yarabbi tadından yenmez:). Fikrinizi değiştirmek için yorum yapmayacağım o fikir değişmez çünkü. (Not: eşimden üç yaş büyüğüm evlenmeden birlikte olduk çünkü bir kere namusunu kirletirsem elimde tutabileceğimi düşündüm:))

Unıversıte okudum hem de yurtdısında. Hem de tek kaldım. Biraz utanın sıkılın kurdugunux cumlelerden.

aileniz saray soyundan mi? ki niye ailenize uymuyor?
ayric nerden biliyorsun kizin birlikte olmak istedigini belki de kardesin elinde tutmak icin birlikte oldu.
senin kardesinin idrak yollari kapali mi? sevisirken bile biri mi zorluyor onu?

Unıversıte okudum hem de yurtdısında. Hem de tek kaldım. Biraz utanın sıkılın kurdugunux cumlelerden.
Kızı üniversite okumuş diye kötü ilan ettiye birde yüksek lisans doktora yapmış olaydı allah muhafaza:)) hiiiçç üzerinize alınmayın öyle şey mi olur. Konu sahibi gözünü kör edecek kadara kıskanç sadece.

buyuk olsa ne olur ki erkek buyuk olunca sıkıntı olmuyorda kadın buyuk olunca mı problem???
onlar sevmıs anlamış size ne ki????
evlenecek olan kardeşiniz bırakında eşini kendi seçsin....

Allah askina sen boyle sevaba girdigini mi dusunuyorsun. KIZI daha hic tanimadan bize hem de hic tanimadigin insanlara dedikodusunu yapiyorsun.
sen ogret dini kulturu cok mu zor.
sevenleri ayirmak gunahtir bilmez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…