- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Merak ettim siz 30 yaşındasınız neler gördünüz ?? Nasıl bi hayatınız vardı??22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Siz kardeşinize layık birini arıyorsunuz öylemi , o kızla birlikteliği olurken kardeşinizi hiç düşünmüyorsunuz.en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
O bisey gormemis cunku orf adet biliyor ama kiz bilmiyor ve yalniz yasiyor gormedigi sey kalmamış oluyor bu mantikta :)Merak ettim siz 30 yaşındasınız neler gördünüz ?? Nasıl bi hayatınız vardı??
22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Unıversıte okudum hem de yurtdısında. Hem de tek kaldım. Biraz utanın sıkılın kurdugunux cumlelerden.en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
aileniz saray soyundan mi? ki niye ailenize uymuyor?merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
Kızı üniversite okumuş diye kötü ilan ettiye birde yüksek lisans doktora yapmış olaydı allah muhafaza:)) hiiiçç üzerinize alınmayın öyle şey mi olur. Konu sahibi gözünü kör edecek kadara kıskanç sadece.Unıversıte okudum hem de yurtdısında. Hem de tek kaldım. Biraz utanın sıkılın kurdugunux cumlelerden.
Şaka gibi utanmadan sıkılmafsn yazıyor. Yaşı 30 ama kafası da içi de geçmişYa sen Nasıl bi kafasın bende üniversite okudum yıllarca İstanbul'da yalnız yaşadım ne oldum şimdi ben söyle bakayım neyim ben
Çok itici.Kızı üniversite okumuş diye kötü ilan ettiye birde yüksek lisans doktora yapmış olaydı allah muhafaza:)) hiiiçç üzerinize alınmayın öyle şey mi olur. Konu sahibi gözünü kör edecek kadara kıskanç sadece.
buyuk olsa ne olur ki erkek buyuk olunca sıkıntı olmuyorda kadın buyuk olunca mı problem???merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
Allah askina sen boyle sevaba girdigini mi dusunuyorsun. KIZI daha hic tanimadan bize hem de hic tanimadigin insanlara dedikodusunu yapiyorsun.hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?