Kardeşim kız arkadaşını sürekli eve getiriyor.

sonCamene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
297
327
23
Ayh çok sinirim bozuk.

Erkek kardeşim 21 yaşında . 5 yıllık kız arkadaşı var. Kızla tanışıyoruz konuşuyoruz arada , çok iyidir çok severiz ailece. Kardeşim sorumsuz, yalancı , bencil bir tip. Ah bunu söylemek ne acı.
2 hafta önce bize geleceklerdi .Kardeşimi aradım açmadı . Kız arkadaşını aradım yanımda değil ben henüz kendi evindeyim almaya geliyor dedi.
Ardından annemi aradım yolda misiniz bir kaç şey isteyecektim diye.
Daha çıkmadık diyince şaşırdım.
Evde mi kardeşim telefona verir misin dedim. Annem mutfakta zaman geçirir hep, evde kardeşimi arıyor bulamıyor , en son annem kendi odasına baktı , kardeşim orada . Kapıyı açmıyor . Kız arkadaşı yanındaymis. Anneme kapat dedim telefonu kardeşimi aradım hemen.
Acti, hem yalan söyledikleri için hem yaptıklarını ayıp karşıladığım için bayağı kızdım . Yüzüme kapattı.
Annemi aradım sen gel onlar gelmesin diye annem telefonu açtı ki , duysanız o köpek nasıl bağırıyor anneme birşeyleri kırıp döküyor annemin üstüne yürüyor. Annemin nasıl korktuğunu telefondan anladım. Hatta bir ara telefonu düştü elinden kadıncağizin.

O hayvanın ne tür pisliklerinin üstünü örtmeye kalkıyoruz bilseniz. Karakola gittim o sinirle. Şikayet edecektim annemin yalvarmasina dayanamadım kapıdan döndüm.

O akşam kızla konuştum. Yaptığının ayıp okdugunu, bir daha evimize gelmemesini söyledim. Tatlı sert bir dille uyardım. Bir daha gelmeyeceğini söyledi konu kapandı. (Kardeşim kızı çok aldattı bir kaç başka durumu var , kıza yüz bin kere ayrıl bundan sana koca olmaz kendine yazık etme hayatına yazık dedim dinlemiyor)

Dün annemi hastaneye götürmüş kardeşim . Annem kanser (sağlık dualarınızı istiyorum ) .
Dönüşte kardeşim anneme derneğe gitmiyorsun kaç zamandır seni oraya götüreyim demiş.

Annem altında birşey aranıyor ama adım gibi eminim ki kızı yine eve getirdi.
Ama ispat yok kıza yine yazacağım ne diyeceğim. Bu sefer nasıl uyaracagim. Bıktık ya aileden kaç kişi uyardı kaç kere söyledik şu kızi eve getirme diye. Tamam diyor sonra yine aynı .

Ya getirde , salonda otur mutfakta otur , annemin yatak odasına kapanmak nedir. Ayıp ya ayıp.
Yazık annemin gücü yetmiyor buna.
Babam ayrı dünya. Evde kimsenin kimseye lafı geçmiyor.

Durum hiç hoş değil ama bana sizin de tepkiniz buyuk geldi. Annenizin durumunda biraz payiniz var. Soz gecmeyen bir tip belli ki kardesiniz bu durumda kavga cikarmak gordugunuz gibi en cok annenize zarar. Halbuki hatasini aramasaniz söz gecirmeye calismasaniz allah islah etsin deyip birakabilseniz belki daha huzurlu olur bazi şeyler.

Valla aslında hiç karışmıyoruz. Onun yüzünden annemin ve abimin başı dertte. Onlar büyük sorunlar yaşarken kardeşim gitti arabasını yeniledi. Güzel kibar bir arabası vardı , şu yere yakın tuhaf arabalar var ya yarış arabası gibi onlardan almıs. Bis fedakarlik yapmasını bekliyoruz , o keyif pesinde. Ona ayrı ofkelendim sanırım patladim

Bakmayin boyle uzaktan konustuguma elbette işin içinde olunca insan dolup taşıyordur. Ama anneniz hastaymis kardesiniz düşünmüyor diye siz de vesile olsaniz belki kardesinizin umrunda olmaz ama eminim siz kahrolursunuz. Siz gormemeye calisin görürseniz de durumu annenize anlatmayin ben sizin yerinizde olsam annem kanserken onu moralini bozacak her seyden uzak tutmaya calisirdim.

Bence tencere kapak yani
Kardeş sorumsuz bencil aldatıyor eee kız da bunu bile bile hala bu adamla??
Yani kızda hiç utanma yok zaten ben basılsam, adamın ablası benimle konuşmak istese yüzüne bakamam
Tövbeeee

Bende oyle utanirdim ki. Birde bana gelmek istiyormuş annemi arayıp söylemiş. Niye gelecekse.Sinirden uyuyamadım

Çok geçmiş olsun öncelikle.

Annenizin sağlık problemi olmasa direk gidip konuşun derdim,ama kardeş kavgasıyla üzmeyin kadını.Bir süre yok sayın bence,annenizin moralini yüksek tutun.

Nelere göz yumduk. . Hele abim öyle büyük bir fedakarlık yaptı ki . Annem üzülmesin herşeyin iyi olacağını düşünsün diye . Nefret eder mi insan kardeşinden ben ediyorum işte

Kardesinizin cok buyuk bir olay cikartip annenizi daha cok uzmeyeceginden eminseniz tek yapacaginiz sey, kizi ailesine soylemekle tehdit edeceksiniz ki bir daha gelemesin. Ne halleri varsa gorsunler de annenizin evinde yataginda degil. Babaniz nasil bu duruma susar hayret ettim. Anneniz hastaymis acil sifalar dilerim

İki yetişkin insan otele gitmek yerine eve kapanmış, bunu yanlış zamanda yanlış odada yapmışlar ama bunun için de sizin kardeşinizden başka muhattapınız olmamalı.

Kız arkadaşının yanında onu utandırınca evde bağırıp sağı solu kırıp dökmüş. Kızın ailesine söylerseniz neler yapar siz düşünün. Evet sorumsuz biri olabilir ama çekişmeyi sürdürerek işleri yoluna koyamazsınız.

Kardeşiniz sorumsuz vs ama anladığım para var

Kız da bu aşamada gününü gün ediyordur

Hoş 6 yıldır aynı kız ile birlikte ise çok daha sorunsuz değil

Bırakın ne hali varsa görsün

Bana yalan söylediniz diye arayıp ortalığı karıştırmak yerine gelince laf soksaydınız

Yani az sakin

Bu devirde gercekten bizler efendilerimizi doguruyoruz, cok aci..

Bu kizin anasi babasi yok mu? Konusun sahip ciksinlar kizlarina.

Ha ben birliktelik yasanacaksa bile eve gelmeleri taraftari degilim hadi yasayacaklarsa.. otele gitsinler cok daha makbul.. utanmiyosan diledigini yap demis..

Çok merak ettim maddi durumunuz nasıl yukarıda bir üye daha yazmış para yiyip gününü gün ediyor kız diye.. sanırım öyle.. babanızla konusun gerekirse evin anahtarını değiştirin kendide giremesin eve. Annenize acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…