Durum hiç hoş değil ama bana sizin de tepkiniz buyuk geldi. Annenizin durumunda biraz payiniz var. Soz gecmeyen bir tip belli ki kardesiniz bu durumda kavga cikarmak gordugunuz gibi en cok annenize zarar. Halbuki hatasini aramasaniz söz gecirmeye calismasaniz allah islah etsin deyip birakabilseniz belki daha huzurlu olur bazi şeyler.
Bakmayin boyle uzaktan konustuguma elbette işin içinde olunca insan dolup taşıyordur. Ama anneniz hastaymis kardesiniz düşünmüyor diye siz de vesile olsaniz belki kardesinizin umrunda olmaz ama eminim siz kahrolursunuz. Siz gormemeye calisin görürseniz de durumu annenize anlatmayin ben sizin yerinizde olsam annem kanserken onu moralini bozacak her seyden uzak tutmaya calisirdim.Valla aslında hiç karışmıyoruz. Onun yüzünden annemin ve abimin başı dertte. Onlar büyük sorunlar yaşarken kardeşim gitti arabasını yeniledi. Güzel kibar bir arabası vardı , şu yere yakın tuhaf arabalar var ya yarış arabası gibi onlardan almıs. Bis fedakarlik yapmasını bekliyoruz , o keyif pesinde. Ona ayrı ofkelendim sanırım patladim
Bence tencere kapak yani
Kardeş sorumsuz bencil aldatıyor eee kız da bunu bile bile hala bu adamla??
Yani kızda hiç utanma yok zaten ben basılsam, adamın ablası benimle konuşmak istese yüzüne bakamam
Tövbeeee
Çok geçmiş olsun öncelikle.
Annenizin sağlık problemi olmasa direk gidip konuşun derdim,ama kardeş kavgasıyla üzmeyin kadını.Bir süre yok sayın bence,annenizin moralini yüksek tutun.
YaaaaBenim annem de eşimi kenara çekip;
Bence bununla evlenme. Çok gecimsizdir demişti.
Adil olmak çok güzel. Sizin gibilerin sayısı artmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?