Kardeşim kız arkadaşını sürekli eve getiriyor.

Ya kızı kaç kere ortada kalacaksın kardeşim böyle böyle diye uyardım . Evlendiğinde dayak yediğinde abla diye kapıma gelme dedim. Herşeyi anlattım laf anlamıyor
Kıza hiç acımayın o utanmazda annenin orada olduğunu bildiği halde erkek kardeşinizle birlikte olmaya geliyor
Sürünsün hatta hamile kalırsa 7 ay bekleyin evlenmezinlerde rezil olsunlar

Kızın ailesiyle konuş. Ben de evlenmeden önce eşimin ailesinin evine giderdim hatta annesinşn ısrarıyla gece de kalırdım. Ama hiç odada basılmadım töbe töbe
Bana ablası bi daha gelme dese yerin dibine girerdim heralde

öncelikle gerçekten geçmiş olsun anneniz umarım sağlığına kavuşur. bence buradaki en büyük etken baba faktörü ortada hiç yok ve erkekler babadan daha çok etkilenir baba ortada olmadığı için kardeşiniz ne annenizi dinler ne sizi ne abisini.. keşke babası konuşsa aslında bunları en başta yapmak lazımdı şimdi hiçbir laf işe yaramaz üzerinde.. bırakın siz de kızda bile bile kabul ediyorsa sonra kafasını vurmasın dağlara taşlara....

Yaşı 21 erkek ne diyelim ki , kan beynine vurmuş

Ay bu olay bizim komşunun oğlu aynı.. çocuk 21 yaşında 3 yaşında kızı var şuan.. kızın birini hamile bırakıyor kız da 16 yaşında sonra 4 ay ortadan kayboluyor en son karnı belli olmaya başlayınca çıkıyor meydana gidiyorlar hapse girmemek için apar topar düğünsüz evleniyorlar.. 1 sene sonra boşanıyorlar, çocuk dışarda maddeye bulaşıyor sokaklarda yatmaya başlıyo ailesi acıyo tekrar yanlarına aliyo..
daha 1 ay bile olmadan eve kız atıyor, önce babası aniden eve geliyo kızın ayakkabıları görüyo çoçuğun odasına yaklaşıp misafirini evden gönder demiş çocuk tamam demiş. tam kızı çıkarcakmış bu sefer bizim komşu abla geliyor bi bağrış kavga kızı görmek istiyo iki çift lafım var ona diye bağırıyor.. (sesi biz duyduk) çocukta kızı görmesin diye annesini itlemiş o bağırışa baba da geliyor amcası da...
kız odada sıkışıp kalmış, hepsi kıza bağırıyo çık diye çocukta göstermek istemediği başka odaya girin çıkarcam diyo.. ondan sonra iş karışıyo çocuğu amcası bi dövüyor ağız burun sen bi daha mı başına bela alcan diye kızı da annesi saçndan tutup çıkarıyor mahalleye rezil oldular ailecek.. o kadar kötü bi durumdu ki kız bizim eve sığındı eli ayağı titriyodu ve yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu o an farketmiş bazen bir musibet bin nasihata bedel diye boşuna demiyorlar kardeşine de böyle bişey lazım annene acil şifalar canım

Ilk düşündüğüm şey kızı tehdit mi ediyor acaba oldu.. yoksa kiz niye gelsin defalarca bide yatak odasına giriyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…