- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Kızın ailesine ulaşsanız. Durumu anlatın. Kardeşimle evde ne halt ediyor belli değil diye. Bu sefer de size yüklenir gerçi. Ne denir bilemedim. Annenize yazıkAyh çok sinirim bozuk.
Erkek kardeşim 21 yaşında . 5 yıllık kız arkadaşı var. Kızla tanışıyoruz konuşuyoruz arada , çok iyidir çok severiz ailece. Kardeşim sorumsuz, yalancı , bencil bir tip. Ah bunu söylemek ne acı.
2 hafta önce bize geleceklerdi .Kardeşimi aradım açmadı . Kız arkadaşını aradım yanımda değil ben henüz kendi evindeyim almaya geliyor dedi.
Ardından annemi aradım yolda misiniz bir kaç şey isteyecektim diye.
Daha çıkmadık diyince şaşırdım.
Evde mi kardeşim telefona verir misin dedim. Annem mutfakta zaman geçirir hep, evde kardeşimi arıyor bulamıyor , en son annem kendi odasına baktı , kardeşim orada . Kapıyı açmıyor . Kız arkadaşı yanındaymis. Anneme kapat dedim telefonu kardeşimi aradım hemen.
Acti, hem yalan söyledikleri için hem yaptıklarını ayıp karşıladığım için bayağı kızdım . Yüzüme kapattı.
Annemi aradım sen gel onlar gelmesin diye annem telefonu açtı ki , duysanız o köpek nasıl bağırıyor anneme birşeyleri kırıp döküyor annemin üstüne yürüyor. Annemin nasıl korktuğunu telefondan anladım. Hatta bir ara telefonu düştü elinden kadıncağizin.
O hayvanın ne tür pisliklerinin üstünü örtmeye kalkıyoruz bilseniz. Karakola gittim o sinirle. Şikayet edecektim annemin yalvarmasina dayanamadım kapıdan döndüm.
O akşam kızla konuştum. Yaptığının ayıp okdugunu, bir daha evimize gelmemesini söyledim. Tatlı sert bir dille uyardım. Bir daha gelmeyeceğini söyledi konu kapandı. (Kardeşim kızı çok aldattı bir kaç başka durumu var , kıza yüz bin kere ayrıl bundan sana koca olmaz kendine yazık etme hayatına yazık dedim dinlemiyor)
Dün annemi hastaneye götürmüş kardeşim . Annem kanser (sağlık dualarınızı istiyorum ) .
Dönüşte kardeşim anneme derneğe gitmiyorsun kaç zamandır seni oraya götüreyim demiş.
Annem altında birşey aranıyor ama adım gibi eminim ki kızı yine eve getirdi.
Ama ispat yok kıza yine yazacağım ne diyeceğim. Bu sefer nasıl uyaracagim. Bıktık ya aileden kaç kişi uyardı kaç kere söyledik şu kızi eve getirme diye. Tamam diyor sonra yine aynı .
Ya getirde , salonda otur mutfakta otur , annemin yatak odasına kapanmak nedir. Ayıp ya ayıp.
Yazık annemin gücü yetmiyor buna.
Babam ayrı dünya. Evde kimsenin kimseye lafı geçmiyor.
Kizin tavirlari cok itici. Akli bes karis havada belliki. Disardan bir goz olarak soyluyorum evet kardrsiniz dogru bir insan degil ama bazi kadinlar cok saglamdir evlenince yada ciddiyete binince erkegi kavrar. Yola getirrir adam eder. Bu kizda oyle birsey sezmedim.buda basinizi agartir ilerde yaniBende oyle utanirdim ki. Birde bana gelmek istiyormuş annemi arayıp söylemiş. Niye gelecekse.Sinirden uyuyamadım
Anneniz evdeyken kızı gizlice eve mi sokmuş yani anlayamadım. Anne ve babanız ebeveynlik görevlerini bu konuda yerine getiremiyor kusura bakmayın. Sokacaklar bir işe, kendi parasını kazanmaya başlayınca gitsin ev tutsun kendine. Annenin üstüne yürüyen çocuğun yüzüne bakmamak lazımda, işte sonra ne olacak o çocuk? Topluma kazandırılsın diye dönemiyoruz sırtımızı.
iyi de hem ailenizin evine gelmesini istemiyorsunuz, hem kendi evinize davet ediyorsunuz, kardeşinize ulaşamayınca kızı arıyorsunuz... sizde de hata var.
O ne biçim kız be öyle ne gunlere kaldık oglanın annesının yatak odasına kapanmak nedir millet evdeyken. Kızın ailesini arayıp soylesen daha cok olay cıkartır kardesın sanırım psikopat ruhlu bırı. Annene yazık kadını mahveder. Valla ben olsam atarım sokaga para da vermem aklı basına gelmeden eve de almam. Insan bıraz annesının hastalıgı için üzülür yahu kadına saldırıya gecmek ne demek. Kardesının hakkından ne gelır bılıyor musun şöyle ailede 3 5 erkek toplanıp bunu bi güzel dövüp sokaga atacaklar bak nasıl akıllanıyor.
Kizin tavirlari cok itici. Akli bes karis havada belliki. Disardan bir goz olarak soyluyorum evet kardrsiniz dogru bir insan degil ama bazi kadinlar cok saglamdir evlenince yada ciddiyete binince erkegi kavrar. Yola getirrir adam eder. Bu kizda oyle birsey sezmedim.buda basinizi agartir ilerde yani
Koca adam artık yani, küçük bi lise çocuğundan falanda bahsetmiyoruz ki. Kızın ailesine haber verin diyeceğim, annenize bi şey yapar diye korkuyorum. Evden gitmesinden başka yolu yok. Siz konuşun olmazsa ayrı eve çıksın, annenizde evde para taşımasın. Soksun göğsüne 1 kuruş vermesin. Ne ayıp ya, baya eve sevişmeye kız getiriyor. Hemde annesinin odasına.Biraz düzeltmeye çalıştığımızda üstümüze yürüyor. Babam şu an pasif sebebi annem bence. Babamın üzerine bile yürüyor düşünün. Çalışıyor aslında, üstüne annemden de para alıyor . Çoğu zaman izinsiz alıyor. Evet annemden gizli sokuyor eve , hatta annem odaya girmeye çalışıyor telefonla konuşuyorum ne oldu diyor .annem ayakkabıları fark ediyor öyle anlıyoruz
Bencede büyük ihtimalle en küçük erkek çocuğu diye sonuna kadar şımartmışlar21 yaşında ki sübyana nasıl kimse laf geçiremez ya hayret bi şey.
Kızmayın ama zamanında anne baba hataları şimdi gün yüzüne çıkıyor fazla şımartılmış bence şimdi laf söz geçmiyor. Olay babada biter ya sağlam gözükecek kardeşinize ya da evini ayıracaksınız kendi hayatı olacak mesafeli olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?