Kardeşim kız arkadaşını sürekli eve getiriyor.

iyi de hem ailenizin evine gelmesini istemiyorsunuz, hem kendi evinize davet ediyorsunuz, kardeşinize ulaşamayınca kızı arıyorsunuz... sizde de hata var.

Yani gelde sinirlenme. Oncelikle cok gecmis olsun, insallah anneniz en kisa zamanda sagligina kavusur. Kanser hastasi bir annenin, elin terbiyesiz kizinin yaninda uzerine yurumek, hakaret etmek ne demek bunun Kabul edilebilir bir yani yok. Siz sustukca daha cok azitir, agir yaptirim gerekiyor ancak oyle terbiye olur. Keske polise sikayet etseydiniz annenizi dinlemeyip. Ya da babanizla abiniz devreye girecek. Altindaki arabayi mutlaka elinden alsinlar. Hic bir aile bireyi konusmasin onunla.
Pozitif yaklasimla asla kazanamazsiniz, cok gec.

O ne biçim kız be öyle ne gunlere kaldık oglanın annesının yatak odasına kapanmak nedir millet evdeyken. Kızın ailesini arayıp soylesen daha cok olay cıkartır kardesın sanırım psikopat ruhlu bırı. Annene yazık kadını mahveder. Valla ben olsam atarım sokaga para da vermem aklı basına gelmeden eve de almam. Insan bıraz annesının hastalıgı için üzülür yahu kadına saldırıya gecmek ne demek. Kardesının hakkından ne gelır bılıyor musun şöyle ailede 3 5 erkek toplanıp bunu bi güzel dövüp sokaga atacaklar bak nasıl akıllanıyor.

Anneniz evdeyken kızı gizlice eve mi sokmuş yani anlayamadım. Anne ve babanız ebeveynlik görevlerini bu konuda yerine getiremiyor kusura bakmayın. Sokacaklar bir işe, kendi parasını kazanmaya başlayınca gitsin ev tutsun kendine. Annenin üstüne yürüyen çocuğun yüzüne bakmamak lazımda, işte sonra ne olacak o çocuk? Topluma kazandırılsın diye dönemiyoruz sırtımızı.

Kızın ailesine ulaşsanız. Durumu anlatın. Kardeşimle evde ne halt ediyor belli değil diye. Bu sefer de size yüklenir gerçi. Ne denir bilemedim. Annenize yazık

Bende oyle utanirdim ki. Birde bana gelmek istiyormuş annemi arayıp söylemiş. Niye gelecekse.Sinirden uyuyamadım
Kizin tavirlari cok itici. Akli bes karis havada belliki. Disardan bir goz olarak soyluyorum evet kardrsiniz dogru bir insan degil ama bazi kadinlar cok saglamdir evlenince yada ciddiyete binince erkegi kavrar. Yola getirrir adam eder. Bu kizda oyle birsey sezmedim.buda basinizi agartir ilerde yani

Biraz düzeltmeye çalıştığımızda üstümüze yürüyor. Babam şu an pasif sebebi annem bence. Babamın üzerine bile yürüyor düşünün. Çalışıyor aslında, üstüne annemden de para alıyor . Çoğu zaman izinsiz alıyor. Evet annemden gizli sokuyor eve , hatta annem odaya girmeye çalışıyor telefonla konuşuyorum ne oldu diyor .annem ayakkabıları fark ediyor öyle anlıyoruz

iyi de hem ailenizin evine gelmesini istemiyorsunuz, hem kendi evinize davet ediyorsunuz, kardeşinize ulaşamayınca kızı arıyorsunuz... sizde de hata var.

Sanırım biraz karışık anlattım ben hiç aramadım ki gelin diye. Gelicez dediler geri çevirmedim. Bekliyorum bekliyorum yoklar nerdesiniz gelin artık diye aradım ...

Valla keşke birileri öyle yapsa. Keşke şikayet etseydim. İşte suçunu da ihbar edecektim annem korktu cezaevine girer diye yalvarinca vazgeçtim. Ama bu kervan böyle yürümez bir gün ihbar edeceğim

Ya kızı kaç kere ortada kalacaksın kardeşim böyle böyle diye uyardım . Evlendiğinde dayak yediğinde abla diye kapıma gelme dedim. Herşeyi anlattım laf anlamıyor

Arabasını yenileyip spor araba alacak adam neden kendi 1+1 bekar evine çıkmıyor? O da istemez eminim annesinin evine kız arkadaş getirmeyi.
Bence en iyisi gözden uzak olması. Aileniz harçlığı kesip evden göndersin,çocuk da istediği gibi yaşasin.
Sonuçta öğrenci vs olsa başka sehirde kız arkadaşıyla aynı evde yaşasa bile haberi size gelmezdi, kavgasız gürültüsüz yaşar giderdiniz... Çocugun karakteri belli. Bu saatten sonra da başına çok çok büyük bir olay gelmezse huy da değiştirmez. En iyisi sizden uzak olsun,bayramlarda seyranlarda gelsin annenlere, fazla samimiyetten laçkalaßmiş hep ilişki

allahım resmen annemin evini anlatmışsınız. kardeşim de tamamen aynı tip. çalışmıyor, agresif, bencil, sorumsuz, yalancı... sevgilisi bazı geceler annemin evinde bile kalıyor hatta birkaç kere kız kardeşini de getirdi beraber kaldılar.

odanın kilidi yok diye derin dondurucuyu kapının arkasına çekmişler düşün. rahat sevişsinler diye.

baş edilmez biri olduğundan çare yok gibi. evden atmayı da bizimkiler yapmaz. ama yüzsüzlüğü iyice ele aldılar. kavga ettiklerinde ev dağılıyor telefon vs kırıyorlar. babam mı evde annem mi umurlarında değil. nefret ediyorum. konunuzu dikkatle takip edeceğim belki biri bi çare sunar :/

21 yaşında ki sübyana nasıl kimse laf geçiremez ya hayret bi şey.
Kızmayın ama zamanında anne baba hataları şimdi gün yüzüne çıkıyor fazla şımartılmış bence şimdi laf söz geçmiyor. Olay babada biter ya sağlam gözükecek kardeşinize ya da evini ayıracaksınız kendi hayatı olacak mesafeli olacaksınız.

acaba kız mecburum artık diye mi katlanıyor

birde adam açlıktan ölüyorum dese para vermeyin
niye pışpışlyorsunuz

Erkek çocuklarinin bu yaşlarda aklı bir karış havada oluyor genelde.Ama kız arkadaşıyla (anne evdeyken) alenen odaya kapanmalari hiç hoş değil.Kendisi de,kiz arkadasi da çok edepsiz kusura bakmayin.Kiz;bir seyler yasadiklarindan mecbur kalmis,erkek arkadasinin tepkisinden cekindigi icin onu onaylamak zorunda kalmis olabilir.Kaza bela insallah bu yasta evlenmek zorunda kalmazlar yoksa olabilecekleri düsünmek istemiyorum.
Kiz arkadasin ailesini taniyor musunuz? Abi,erkek kardes,baba falan? Ailesiyle konuşulması şart bence.Gerci huzurlu bir aile ortami böyle huzursuz bireyler ortaya çıkarır mi bilemedim.
Bu ateşin ortasindan anneyi kurtarmak tek derdim olurdu.Acil şifalar diliyorum stresten uzak durmasi lazim.Hasta annenin üzerine yürüyen bir evlat! Islah olsun insallah bir an önce..
Maddi sartlariniz nedir bilmiyorum ama Annenizi yaniniza almayi falan düsünseniz, ya da kardes daha küçük bir eve falan çıksa?
Aile bireylerinizden kardesinizin saydigi,çekindiği birileri yok mu alip karsisina konuşsa?
Şiddetle islah olacak bir durum değil.En azindan iyilikle konusarak,onu anlamaya çalışarak denemek lazim.
Kardeşinizin sizden sıyrılması,düzeninin sizden ayrı olması,hayatını sadece kendisinin kazanmasını -ki insallah başarabilir,daha hayırlı olacak diye düşünüyorum.

Koca adam artık yani, küçük bi lise çocuğundan falanda bahsetmiyoruz ki. Kızın ailesine haber verin diyeceğim, annenize bi şey yapar diye korkuyorum. Evden gitmesinden başka yolu yok. Siz konuşun olmazsa ayrı eve çıksın, annenizde evde para taşımasın. Soksun göğsüne 1 kuruş vermesin. Ne ayıp ya, baya eve sevişmeye kız getiriyor. Hemde annesinin odasına.

ayy annenıze ve sıze cok uzuldum ugrastıgınız seye bakın
allah yardımcınız olsun

Bencede büyük ihtimalle en küçük erkek çocuğu diye sonuna kadar şımartmışlar
Şimdi başa çıkamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…