Kardeşim o adamla hala görüşüyor

Annenize anlatın. Bir de o konuşsun kızıyla

Ne yaparlarsa yapsınlar sizlik bir durum yok ki… Dayanamıyorum, midem bulanıyor derseniz de görüşmeyin. Siz karışmayın zaten kocası da biliyormuş. Karışırsınız ayrılırlar kocası kendine zarar verir siz vicdan azabı çekersiniz. Zaten herkes her şeyi biliyormuş. Enişte bile şüphelendiğine göre komşunun karısının bilmediğini de sanmıyorum.

Ne iğrenç bir şey yahu aldatıyorsan sevmiyorsun demektir ayrıl ozaman ye yicen boku gene

Kardeşınız oldugu ıcın tabı ki üzülüp dert edebilirsiniz ama herkesin yuvası ayrı sız uyarınızı yapmıssınız eşi de az cok farkında yanı bu durumda sızın yapacagınız pekte bir şey yok araya mesafe koyun yuvanıza bakın tedavı falan da olunacak bir sey yok size antıdepresan verecekler halinden memnun olan insanlar yuzunden sız evde ölü gıbı gezıneceksınız ne gerek var bosverın.

Çok üzücü bir durum ben olsam bir daha asla iletişime gecmezdim, kardeşiniz garip eşi ondan daha da garip yanı biri gözüne kadar sokmuş olan biteni üç maymunu oynamış bence sizde uzak durun belki adam biliyor bilmezden geliyor kim bilir , kardeşini dinlememiş bence sizi hiç dikkate almaz hem enistenize ablam seni aldatıyor denmez ki ,ablanizla ben konuştuğunuzu düşünüyorum sizi de pek ciddiye almamış gibi , son kez tehdit ederdim konuşurken kayda alırdım sonra herşey burda senden uzaklasicam ama bu adamla tek bir bağını fark edersem cümle aleme rezil ederim seni derdim sanırım belki uslanirdi bilemedim

Bozuk yazdıysam kusura bakmayın çocuklar uyurken yazıyorum acele

Kardeşinizin yaptıkları eniştenizin umursamamazlıkları tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bukadar arsızlaşmış bir kardeşe siz birşey yapamazsınız Allah korusun kardeşin sana iftira bile atabilir kıcıklığına senin yuvanıda bozabilir hiç karışma gerçekler gün yüzüne çıkacaktır zaten Peki Annenin babanın tavrı nasıl onlar bilmiyorlarmı ?

Eniştenizin her şeyden haberi var. Sakın ola tek laf etmeyin, aşikar edip rahatlarını bozdunuz diye size düşman olurlar. Bi gruplar dönüyor ortada hayırlısı.
Kesinlikle katılıyorum.
Enişte çok saf değilse yüzde yüz bu durumdan çok memnundur. Swinger olma olasılığı bile var

Son kısımları anlamadım kaç enişte var nedir.
Kocanın haberi olma olasılığından söz etmiş üyeler, böyle bir durum varsa kardeşinizi tehdit etmeniz işe yaramaz.
İrtibatınızı kesin. Neden siz psikolojinizi bozacaksınız. Sizin de çocuklarınız var. Çocuklarınız namussuz teyzeleri yüzünden kafayı bozan bir anne ile yaşamak zorunda değil.
Kesin irtibatınızı. Kardeş eyvallah ama ahlak da geri plana atılacak bir erdem değil.
Size zararı var üstelik.
Başlarını yesinler.

Yanlış anlamadı isem bunlar üç kızlar bu iş guzar evi tadilatta iken büyük ablalarinda kalmış bir süre kadın evden çıkıp çıkıp gidince enişte iskillenmis kameralara bakmış adamı fark etmiş sonra gidip bacanaga anlatmış bacanak inanmamış bu da baldizla iletişimi kesmiş

Aldatıldığıni bilerek rahati bozulmasın diye sesini çıkarmayan kadınlar olduğu gibi erkeklerde var.
Hayat tercihlerden ibarettir.
Uzak durun bence

karismayin bence bu olaya...eninde sonunda ortaya cikacaktir zaten..yapandan cok soyleyen suclanir bu gibi durumlarda..bende yasak bi iliskiyi ortaya cikardim.iliskilerini annelerine soyledim.2 tarafin da aileleri beni sucladi..yapan yaptigiyla kaliyor hatta yuzleri bile kizarmiyor ancak sen suclu hale geliyorsun..simdiki aklim olsa sessizce izlerdim galiba..

Sessizce izleyin mutlaka ortaya çıkacaktır.
siz neden gidiyorsunuz ki psikoloğa kardesinize ilişkiyi bitirmesine bebek aldırdığını söylerim deyin ama tehdit olarak söylemeyin falan sonra size patlar bidahada gorusmeyin büyük enişte anlamış eşi anlayamamis

Böyle olaylar sadece Esra Erol'da oluyor sanıyordum. Hata yapmış, hataya devam etmiş ve hatası da açık olmuş. Bakmak ve görmek aynı şey değildir. Eniştenizin sorgulaması gerekiyor çünkü kafası biraz olsun çalışan insan böyle yapar. Sizin adınıza çok üzüldüm ama sizin doğru yolu göstermekten başka seçeneğiniz yok kardeşiniz çocuk değil

Senlık bısey yok olay senden cıkmıs kardesınle konusmussun anlamıyor madem sen karısma sana yansımasın

Sizi ne ilgilendirir

Hepsinize teşekkür ederim artık görüşmeyi düşünmüyorum sanane diyen insanlar benim derdim yeğenim.Bizde kötü bir aile ortamında büyüdüğümüz İçin yaşayacağı travmaları her şeyi her gün hissederek büyümüş bir insan olarak sadece yeğenime üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…