- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
- Konu Sahibi mor hercai
-
Evet belli kendinden 10 yaş küçükNeden öldürüldü? Kimin öldürdüğü belli mi?
Amin allah razı olsunNe denir bilmiyorum. Her ölüm erken ama bu şekil ölüm hep çok genç hem çok acı... Başınız sagolsun.Rabbim yüreğinize ferahlık versin.
Evet soktayiz hic beklemiyorduk inşallah bize yaşattıkları acının kat be katını yasarlarAllah rahmet eylesin
Sizlere de sabır versin
Daha cok yeni belliki şoktasınız burada rahatlamaya calısıyorsunuz inşallah canınızı yakanlar en kısa sürede hak ettikleri cezalarını çekerler
Başınız sağolsun çok acı birşey rabbim sabır versin bir yılı geçti benimde yeğenim öldü 21 yaşındaydı arkaşalarıyla buluşuyor gece denize atlayan arkadaşı boğuluyormuş onun elinden aşşağıya sarkıtmışlar ellerinden sonra tutamamışlar boğuldu öldü diğer çocuk kurtuldu bize anlatılan bu gerçeği rabbim bilirSlm hanımlar evet başlıktan okuduğunuz gibi kardeşim öldü.olmedi öldürüldü. Ne yapsam derdimi nerelere kimlere anlatsam bilemedim .cok üzgünüz. Bayram gelmis neyimize. Bu bayramı bizlere zehir edenler allahindan bulsun inşallah. Ne kadar da zormus. Kardeşimle cok görüşmezdik küs değildik ama. Hep evli olmayanlar icin kullanılan bir soz vardır ya görünmez bir ip vardır zamanı geldiğinde sizi birlestirir diye . Işte bu söz bence iki kardeş arasında da böyleymiş bunu anladim . Ne kadar az görmesekte bizi yıktı resmen. Yıktı yaktı dağıttı bizi. Annem desen ona daha bir büyük aci bu. Evladını kaybetti daha hayatının baharında daha 29 yaşında. Artık bu sayıyı hiç sevmiyorum görmek okumak dahi istemiyorum. Allahım bizlere dayanma gucu ver yarabbim. Bunu yapanları allaha havale ediyorum en büyük acıyı bize yaşattılar ya daha büyük aci onların olsun. Biz nasıl bu hale geldik.anlamiyorum. icimdeki o büyük boşluğu nasil dolduracam. Hiç birimizin üzülmesini ağlamasını istemezdi ama bizi en çok kendi ağlattı üzdü içimize bu tarifsiz acıyı bıraktı gitti. Birdaha hiç gelmeyecek çocuklarımın dayısı yok artık. Benim kardeşim yok artık. Nasil dayanılır bu acıya. Ecel ile gelen ölüm başım gözüm ustune ama bu şekilde olmamalıydı beytom rahat uyu kardeşim seni oraya yatıranlar elbet cezalarını çekecekler.
Neden öldürüldüğü önemli değil sudan sebeplerNeden öldürüldü? Kimin öldürdüğü belli mi?
Ailecek değil yanlış anlaşılmasın ben evliyim abla nasılsın sana gelecem falan diye aramazdı annemlere gittiğimde görüşürdük tabiNiye gorusmuyordunuz ailecek kardesinizle? Allah rahmet eylesin. Ecel geldi mi bişey bahane oluyor.Kalanlar birbirinize destek olun.
Ne sır perdesi ne gizemi sorun cevapliyimBaşınız sağolsun. Sır perdesini aralasanız mı?
Yoksa konunun gizemini koruması mı gerekiyor?
Haberlere ciktiysa desifre olmak istemiyordur. Allah sabir versin mekani cennet olsunBaşınız sağolsun. Sır perdesini aralasanız mı?
Yoksa konunun gizemini koruması mı gerekiyor?
Allah razı olsun aynen öyle tercüman oldunuzHaberlere ciktiysa desifre olmak istemiyordur. Allah sabir versin mekani cennet olsun
Başınız ssğolsunSlm hanımlar evet başlıktan okuduğunuz gibi kardeşim öldü.olmedi öldürüldü. Ne yapsam derdimi nerelere kimlere anlatsam bilemedim .cok üzgünüz. Bayram gelmis neyimize. Bu bayramı bizlere zehir edenler allahindan bulsun inşallah. Ne kadar da zormus. Kardeşimle cok görüşmezdik küs değildik ama. Hep evli olmayanlar icin kullanılan bir soz vardır ya görünmez bir ip vardır zamanı geldiğinde sizi birlestirir diye . Işte bu söz bence iki kardeş arasında da böyleymiş bunu anladim . Ne kadar az görmesekte bizi yıktı resmen. Yıktı yaktı dağıttı bizi. Annem desen ona daha bir büyük aci bu. Evladını kaybetti daha hayatının baharında daha 29 yaşında. Artık bu sayıyı hiç sevmiyorum görmek okumak dahi istemiyorum. Allahım bizlere dayanma gucu ver yarabbim. Bunu yapanları allaha havale ediyorum en büyük acıyı bize yaşattılar ya daha büyük aci onların olsun. Biz nasıl bu hale geldik.anlamiyorum. icimdeki o büyük boşluğu nasil dolduracam. Hiç birimizin üzülmesini ağlamasını istemezdi ama bizi en çok kendi ağlattı üzdü içimize bu tarifsiz acıyı bıraktı gitti. Birdaha hiç gelmeyecek çocuklarımın dayısı yok artık. Benim kardeşim yok artık. Nasil dayanılır bu acıya. Ecel ile gelen ölüm başım gözüm ustune ama bu şekilde olmamalıydı rahat uyu kardeşim seni oraya yatıranlar elbet cezalarını çekecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?