- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Abartmak mı? Tam olarak hangi düşüncesi abartı geldi anlayamadım. Mutluluğunu yaşamasına karşı değil anladığım kadarı ile. Hatta teyze olacağım anne yarısı diye sevinmiş tam da iyi niyetli bir ablanın düşüneceği gibi yapmış ve sevinmiş kardeşine.Bence abartıyorsunuz siz üzülüyorsunuz tamam zor bi durum ancak onun mutluluğunu yaşamaya hakkı yok mu ? Çok bencilce bi düşünce cidden iyi niyetli biri sizin gibi düşünmez
Bencilce bir düşünce diyorsunuz ben 2,5 yıl çocuk sahibi olamadım ve tüp bebekle hamileyim bu 2,5 yılda benzer sorunlar yaşadım az çok anlayabiliyorum konu sahibini. Kaldı ki 8 yıl diyor nasıl bir his tahmin edemezsiniz çünkü ben bile edemiyorum. 2,5 yılda bunları yaşayıp hissettim 8 yıl dilekolay diyorum kendime. Konu sahibinin yaşadıkları inanın hiç kolay değil, bebeği olan insanlara çok sevindiğine adım kadar eminim. Başka insanlara sevinen kardeşine neden sevinmesin ? Kardeşinin sürekli gözüne gözüne sokması üzücü değil mi? Bir de düşük yaşamış bu üzüntüyü üstünden atamamis olabilir ki çok normal. Kardeşi sevincini yaşasın ama ablasının gözüne sokmasın burda bencil kim tartışılır. Konu sahibinin de kardeşine bencil demek istemiyorum cahillik etmiş anın verdiği heyecanla paylaşıp durmuş muhtemelen.. Keşke biraz daha anlayışlı olsaymış.