Kardesim ve iliskisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3G__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3G__

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
8
0
6
35
Ankara
Kizlar, benim cok sacma bir sorunum var.
Benden 13 yas kucuk bir kizkardesim var. Kendisi ile yakin zamana kadar hic sorunumuz olmamisti. Aramizda buyuk yas farki olmasi nedeni ile klasik abla kardes kavgalarini hic yasamadik. Herzaman bana buyuk bir hayranlik duydugunu, benimle gurur duydugunu bilirim, ben de onunla, basarilari ile her zaman gurur duydum, duyuyorum da.
Kardesim, universiteyi bitirince, Izmir’de is buldu ve Izmir’e, halamlarin yanina yerlesti. Yillik iznini gecirmek icin geldiginde, bizim evin yakinindaki cafede bir cocukla tanismis. Cocugun adi, benim evlenmeden once 6 sene birlikte oldugum erkek arkadasim ile ayni oldugu icin ilgisini cekmis ve biraz muhabbet etmisler. Heyecanla bana gelip abla bugun Gurdal diye biri ile tanistim, telefonumu istedi dedi. Icimden yok artik sansa bak derken, tipini tarif etti, bir de baktim ki ayni insan. Kardesim o kadar heyecanli ve hevesliydi ki bir sey soyleyemedim. Yok canim o degildir dedim ama yasi, tipi hatta dovmeleri bile tutuyor.
Ayni aksam Gurdal kardesime mesaj cekti, bulusalim diye, kardesim gecirecegimiz vakit kisitli diye reddetti. Bir kac kere daha mesajlastilar ama cok burnumu sokmak istemedigim icin ustune dusmedim, ne yazistilar sormadim.
Kardesim istanbulda oldugu surece Gurdalla hic gorusmedi.
Gurdal, zaten hep huyu da boyleydi, kardesimin pesini birakmamis, kardesim Izmir’e dondugunde de aramaya devam etmis, kardesim hic bir seyden haberi olmadigi icin bulusmayi kabul etmis. Simdi gorusuyorlar, yaklasik 4 ay oldu ve benim icim icime sigmiyor. 6 yil boyunca birlikte oldugum adamin kardesimle birlikte oldugunu dusunmek beni cok rahatsiz ediyor. Aklimda binbir felaket senaryosu var, ya evlenirlerse, ya kardesim tanistirmaya getirirse, ailem onu gorunce ne der, once ablasi simdi kardesi mi diyecek etrafimiz, benim yuzumden iliskileri mi bitecek, ben ayni ortamda olamam Gurdal’la cunku kendisi benim icin cok ozel. Ablasi ya da erkek arkadasi arasinda secim mi yapacak kardesim?
Kardesim bu kadar etkilenmisken, aradan gecen bunca zamandan sonra “ya o Gurdal aslinda o Gurdal’di” demek de istemiyorum. Kardesimin bana olan guveni cok fena sarsilir.
N’apcam????
Ilk defa cenemi tuttum, basima bu geldi

çenenizi neden tuttunuz ki?
eski sevgiliniz ve kardeşinizin görüştüğünü bile bile onu uyarmamanız çok tuhaf
kendi ellerinizle yapmışsınız gibi, keşke kardeşinizle ilk görüşmede bunu konuşsaydınız, konuşmanız gerekirdir,
yine de geç değil, sonuçta evlenmediler, biran önce konuşun

Zaten eski sevgilinizle aynı isimde olduğu için kardeşiniz dikkatini çekmiş ve muhabbet etmiş adamla .

Size de gelip bu tesadüfü anlatmış acaba mı diye ?

Eeee kardeşiniz tahmin etmiş , siz tahmin etmişsin ... Kim neyi kimden sakladı da , o Gürdal başka Gürdal olup kardeşinizin sevgilisi oldu ?

Gerçekten tuhaf bir durum. Niye ilk adı geçtiğinde kardeşinize demediniz ki? En yakınınız o, çekinecek ne vardı?

Şimdi ilişki ilerledikten sonra Gurdal kıymete binmiş de paylaşımıyorsunuz gibi olacak.

Acaba o da kız arkadaşının sizin kardeşiniz olduğunu biliyor mu? Hayır, bir de sizin yaşıtınızsa bu adam, kardeşinizden 13-15 yaş mı büyük?

ilk öğrendiğinizde söylemeniz gerekirdi
çok yanlış yapmışsınız
biran önce kardeşinize söyleyin
doğru mu yaa bu konu??????

İlk anda belki nasıl tepki vereceğini bilemediği için susmuştur konu sahibi ama sonradan söylemesi gerekirdi bence de. Şimdi daha kötü olacak, bu kadar zamandır niye susuyorsun olur

Ayrıca eski sevgilinizin, kardeşinizin sizin kardeşiniz olduğunu biliyor olma ihtimali var mı? Yani bilerek yaklaşmış olabilir mi?

Belki Gürdal 6 yılın intikamını almak için kardeşiniz olduğunu bilerek tanıştı ...

Hayat bir yeşilçam , aman dikkat !

anlayamadağım şey kız kardeşin tarif edince sen bu kişinin aynı gürdal olduğunu anladım diyorsun. kardeşin sevgilisine seni hiç anlatmıyor mu? kesin anlatmıştır 4 aylık ilişkide. ne iş yaptığın nasıl biri olduğun falan. ailem de görse tanır falan diyorsun dolayısıyla bu kişi sizinle yakın ilişkideymiş. yani gürdal herşeyin bilincinde olmalı tıpkı senin gibi.
1) nasıl bir karakter seni bile bile kardeşine de yanaşır?
2) bu kişide başka bir art niyet olmasın ne bileyim en azından dürüst bir ilişki istese benim eskiden ablanla ilişkim vardı diye o söylerdi birşeyleri. yalan üzerine ilişki kurmak çok iyi niyetli gelmedi
gürdalı sen tanıyorsun. öyle birşeyler yapacak birisi middir? seni kafasına takmış falan olmasın ondan yanaşmış falan

Susmak iyidir ama bazen konuşmak şart.
Düşünmek istemediklerin gerçekleşirse kardeşinle aran bozulacak.
Evlenirlerse asla normal ilişkin olmayacak.
Sustuğun her gün kardeşin o adama daha fazla bağlanıyor olabilir.
Daha fazla uzatmadan bir önce durumu anlat.

Ayrıca eski sevgilin hele senin kardeşin olduğunu bilerek bu işe başlamışsa kardeşine karşı samimi olduğuna inanmak zor.
Sadece senin canını acıtmak için onu kullanıyor olabilir.
Müdahale etmelisin..

onun eski sevgiliniz olduğundan eminmisiniz gördünüzmü kendisini ? yani şuan sosyal medya sitelerinde herkes birbirini görüyor, sizin 6 yıllık sevgilinizi kız kardeşiniz hiç görmemiş miydi ? veya şuan o beyefendi görüştüğü kızın ablasını faceden falan hiç görmüyor mu ? çok garip :26:

bende aynı fikirdeyim. beğen yapıcaktım da nereye gitti bu beğen butonları yaaa:44::44::44:

6 sene birlikte olduğunuz eski sevgilinizi kardeşiniz bırak canlı görmeyi fotoğrafını bile görmedi öyle mi ?

konu pek inandırıcı gelmedi kusura bakmayın

Arada 13 yaş olduğuna göre kardeşi tanışmamış olabilir ama ben adamdan şüphelendim kusura bakmayın.

Kardeşiniz tanımamış olabilir ama o tanımıştır sizi, illa ki fotoğraflarınızı görmüştür kardeşinizle beraber.

Nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama belki siz direkt onunla konuşabilirsiniz kardeşinizi rahat bırakması için?

bende aynı fikirdeyim. beğen yapıcaktım da nereye gitti bu beğen butonları yaaa:44::44::44:

beğen butonu yerine artık bunu kullancaz sanırım
konu banada fake gibi geldi, türk filmi havasında aynı ama filmlerde kız kardeşiniz değil evlendiğiniz erkeğin kız kardeşi olması gerekiyodu o rolde olmamış bu :44:

Son düzenleme:
hem kardesınızle aranız iyi hemde 6 yıllık ılıskınızi kardesınız bilmıyor. benım bi ilişkim olsa hemen ablama resmini gosterırdm. 6 yıl boyunca kardesnız eskı sevgılınız gurdaldan bihaber yaşamıs sanırım.. nasıl kardeslık anlayısı bu böle anlamadm ..

biran önce kardeşinize söyleyin.

çenenizi neden tuttunuz ki?

Ne bileyim ben, galiba basiretim baglandi. Kardedim normal olarak aramizdaki iliskinin derecesini bilmiyordu, o ds tesadufmus gibi yaklasti ben de oyle olmasini diledim galiba

Şimdi ilişki ilerledikten sonra Gurdal kıymete binmiş de paylaşımıyorsunuz gibi olacak.
Aynen oyle olcak. Kardesim hakkatten olaylardan bihaber. Ama ozellikle annem cok karsiydi Gurdal'la benim bir arada olmama. Simdi Gurdal'i akilli uslu bulacak ve ben kendim ulasamadigim icin engelliyor durumuna dusecegim.

Acaba o da kız arkadaşının sizin kardeşiniz olduğunu biliyor mu? Hayır, bir de sizin yaşıtınızsa bu adam, kardeşinizden 13-15 yaş mı büyük.
Sanmam, yani umarim bilmiyordur. Evet kardesimden 12 yas buyuk.

Ben bunu gazana kadar bir cok cevap gelmis. Alintilarla yetisemeyecegim galiba.

Septembr yapmaz oyle bir sey demek istiyorum ama bilemiyirum ki. Bizim iliskimiz cok kotuydu. Ben sirf etrafima bakin yurudu deme inadim yuzunden dayandim (bir de korkutuk asik olmam yuzunden) ama olmuyirdu yani gurdalin hayatinda istedigi insan ben degildim ve ayrildim. Beni o donem istemeyen bi insan simdi neden yapsin ki diyorum. Belki sans diyordur, bilemedim. Umarim oyle diyordur.

Sutlukahve hakkisin nasil gircem ki konuya, gurdalla tanistirsana beni diyip orada gorunce anlamis gibi yapsam mi seklinde sacma sapan planlar yapiyorum resmen.

Adeninannesi keske!

Elkelle ben sosyal sitelerde yokum. Beni oradan bulamaz, o var mi ondan da emin degilim. Biz ayrildigimizda kardesim 11 yasindaydi ( o zamanlar onu ara ara gormus olsa da hatirlar mi?

bence kardeşinize durumu izah edin sonuçta bir ilişkileri var yani deginmek istemem ama eski sevgiliniz önce sizinle birlikte sonra kızkardeşinizle igrenç bir durummmm .hadi kimsenin kimseden haberi yok ama sizin haberiniz var bile bile de susmanız yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…