Kardesim ve iliskisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3G__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir durumda susulur mu? Kardeşinize söylememekle zaten bir hata yapmışsınız. Kardeşiniz, Gürdal'la sizi tanıştırmak isteyince ne olacak? Bir kaçarsınız, iki kaçarsınız, üçüncü de mutlaka karşı karşıya gelirsiniz. Kardeşinizle çok geç olmadan konuşun. Ya da Gürdal'a mesaj atıp kendinizi tanıtın ve 'Konuştuğun kız benim kardeşim,uzak dur ondan' deyin. Herhalde biraz insanlığı varsa o mesajdan sonra kardeşinizle konuşmaya devam etmez. Çok tuhaf bir durum.

Yanılıyorsam düzeltin ama anladığım kadarı ile si,zin 6 senelik ilişkiniz sizin ite kakalarınız ile yürümüş belkide ayrılığınız istenmeme nedeni ile olmuş şimdi düşündüğünüzde bu durumu bozarsanız adamın kız kardeşinize ablanın bende gözü var ondan gibi filan açıklama yaparak aklını çelmesi mi? Acaba bumu susma nedeniniz
ama ne olursa olsun bu saklanıcak birşey değil iğrenç bir durum bence

...bu durumu bozarsanız adamın kız kardeşinize ablanın bende gözü var ondan gibi filan açıklama yaparak aklını çelmesi mi? Acaba bumu susma nedeniniz ...
bilmiyorum. Yani o an nasil olsa gorusmuyor diye soylememek mantikli gelmisti ama simdi soylersem kardesim simdiye kadar neden sustum diyecek ki gercekten bilmiyorum. konusmak, kardesime soylemek en mantiklisi. sadece bunu damdan duser gibi degil de farkli bir sekilde soylemem lazim, ama nasil olacagini bulmam gerekiyor

adamla 6 yıllık bi geçmişiniz var ama kız kardeşiniz eski sevgilinizin adından başka hiç bişey bilmiyor bu biraz saçma geldi bana hiç resmini merak edip görmek istemedimi ya da siz hiç mi göstermediniz hadi diyelim sakladınız söylemediniz kimseye ama burada da ailem görünce ne der önce ablası sonra kardeşi mi diyecek demişsiniz tuhaf geldi bana biraz bu hikaye gerçekliğini sorgulayamam ama doğruysa da açık bir şekilde yazmamışsınız

evet ama daha da beklemek doğru olmaz..bu kez de üstünden daha çok zaman geçecek ..daha çok haklı olacak kardeşiniz..üstelik aynı kişiden bahsettiğinize emin misiniz..belki o gurdal başka bir gürdal

bunu bi filmeden mi alıp yazdınız bana hiç inandırıcı gelmedi konu anlattıklarınız okadar saçmaki akla mantığa yatar bi tarafı yok 6 yıl ilişkin olcak kız kardeşin bu adamı tanımayacak sende ses çıkarmayacaksın bende türkan şoray yersen tabi

kardeşinin neden sustun demesinden korkuyorsan bence safa yat... kardeşine beni tanıştır sevgilinle de... yüz yüze gelincede zaten gerçek ortaya çıkacak...

Ya evet filmden aldim. O yuzden de 5 sayfa boyunca aciklama yaziyorum.
Aralari okumadiniz herhalde.
Siz 11 yasinizdayken ablanizin erkek arkadaslarindan haberdardiniz demek ki? Ya da o yasta sokakta kosup oynamaktansa ablanizin sacma sapan iliskileri ile ugrasiyordunuz?
Biraz empati yapin yahu, 11 yasinda cocuk nerden bilsin, kim kimdir, ablasinin onla derdi nedir?
Gurdal surekli bahsedilen, her yemekte konusu gecen ya da detay detay anlatilan biri degil ki!
Ilk erkek arkadasin kim?
Nasil biriydi?
Neden ayrildiniz?
Gibi sorularin cevabi sadece.
Nasil biriydi dediginde de buyur kendin bak bu facebook'u, bu twitter'i, bu o zamanki fotograflari diye anlatmam gerektigini de bilmiyordum. Bir daha biri sorarsa boyle tarif ederim.

İyide arkadaşım,ilk tanışmalarında o olduğunu anlamışsınız tarif ettirince,çok mu zordu ''bu adam benim 6 yıl çıktığım adammı yoksa '' demek.
Benim kardeşim değil,kuzenim bile anlatsa bu olayı o cümleyi kurarım.
Madem anladınız niye sustunuz,itiraz etmek için birbirlerine aşık olmalarını mı,evlenmelerini mi bekliyorsunuz?
Veya çok fazla türk filmi izlediniz,nikahta mı gidip ''durun,bu evlilik olmaz,o adam benim eski sevgilim ''mi diyeceksiniz?

Iide nie beklediniz bu benim eski erkek arkadaşımdı demediniz.6 yıl hani azda değil bi kaç aylık flörtte değil yani

yani diyorsun ki, annen baban taniyordu bu gurdali ama kardesin tanimiyordu ha? Ayrica senin erkek arkadasin olduguna gore, seninle de kardesin arasinda 13 yas orduguna gore bu gurdal kardesinden en az 13 yas buyuk.

eger gercekse hikayen, git daha da gec olmadan konus kardesinle. karari da ona birak

Olaya en başından müdahale edecektin kardeşini uyaracaktın.
Neyse zararın neresinden dönersen kardır.
Bence bir an evvel bu işe el atmalısın.

kardeşiniz size ilk soylediginde "canım heycanlanmıssın biliyorum ama bu kisi benim eski sevgilim ve annem iliskimize razı degildi.
onunla gorusmeye devam etme, hem eşim ogrenir eski konular acılır hem de sana ilgi duyarsa once ben sonra sen... boyle sey olmaz" neden demediniz?

aralarında hicbir duygusal iliski yokken uyarmamışken simdi beraberler ben ayrıldım ama o devam edecek diye hayıflanıyorsunuz.

isterse 1yıl olsun, zamanında yapmadıgınız seyi daha fazla geciktirmeden yapacaksınız.
gurdal denen kisi kardesinizi size benzettigi icin bile beraber olabilir. sacma sapan bir iliski ucgenine sokmayın ailenizi.
evet kardesiniz uzulecek ve bunun sorumlusu da sizin "basiretiniz" olacak. ama ilerde tum aile bireylerinin daha fazla uzulmemesi icin ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın artık.

ustelik evlenmissiniz kapanmıs o defter ama hala gurdal benim icin onemlidi diyorsunuz... su an tek onceliginiz kız kardesiniz ve ailenizin düsecegi durum olmalı.

Bence daha uzamadan, kardeşiniz de iyice bağlanmadan bir şekilde söyleyin ve bitirin artık. Uzadıkça daha zor olacak. Üstelik kardeşiniz aileyle tanıştırmaya başlarsa bayağı gümbürtü kopar diye düşünüyorum.

Zararın neresinden dönerseniz kar. Umarım kardeşiniz gerçekten ilk mesajda belirttiğiniz gibi bağlıdır size de minimum hasarla çıkarsınız.

Yuzyuze soyleyemedim diye mesaj attim musait mi sordum. Sonra da damdan duser gibi soyledim.

Ne zaman o olabilecegini dusundugumu sordu. Iliskilerini soylediginden beri dusunuyorum dedim. Ilk tanistiklarinda neden soylemedigimu sordu, ben de hevesli gorunmedigini uzatmayacaklarini dusundugumu soyledim. Gurdal biliyor mu dedi, soyadlarimizdan suphelenmis olmaliydi ama bunu ona sor dedim.
Gerek yok dedi ve konusmayi kestirip atti. Telefonumu da acmiyor ki ben olsam ben de bir sure acmazdim

aferin kızkardeşinize. cok dogru sorularla yaklaşmış. hem de aranızdaki 12yaşa ragmen...
hic mi aklınıza cinsel birsey yasamıs olabilecegi kardesinizin sizin dediklerinizi kaldırmayacagı aklınıza gelmedi. igrenc birsey bence.
merak etmeyin sizin hakkınızdan da o adamın hakkından da gelir bu kız.

Bence senin gibi birine abla demek sacma olur birazcik kardesini sevseydin en basinda uyarcaktin simdi kardesin cocuga asik olduktan sonra degil. Kardesinede sirf eglence olsun diye soylememsindir.!!!!!!!!!
Kardesinin yerinde olsam yuzune bile bakmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…